Fortsätt till huvudinnehåll

Lita inte på manliga feminister!

Var tredje kvinna som jobbar inom svensk teater och film har blivit sexuellt trakasserad.
(Källa.)

Uppenbart så är det också en hel del inte helt friska manliga individer som drar sig till feminismen. Vi har kapten klänning och nu tydligen en stor(?) del av teater- och filmskrået.

Inavel!

Fast å andra sidan så är det en sådan extremt liten och inavlad kulturelit att det kanske rör sig om ett par, tre individer rejäla svin i mänsklig skepnad?

Förvånad!

Jag måste säga att jag ändå är förvånad. Så vitt jag har sett så består kultursektorn till stor del av den värsta sortens tokfeminister med genusskygglappar på sig. Att det skulle vara kutym med svinerier av värsta sort kan jag bara tolka som en osund motreaktion mot bråddjupa tokfeminister bland resterande kulturarbetare. En sundare motreaktion är givetvis antifeminismen med sin klarsynthet kring äkta jämlikhet och syn på människor som individer och inte som vandrande könstillhörigheter.

Barfotadjupingar

Dessa feministiska barfotadjupingar som sitter under finkulturens våta filt, andäktigt under filten, andas in den begagnade luft som är ofrånkomlig med minskand syrehalt och är bara såååå upplysta - i mörkret, utestängda från den resterande pöbeln utanför.

Syreberusningen

Det blir en typ av exklusiv syreberusning, trots den totalt avsaknaden av syre, småhöga av tanken att stå över alla andra, att vara bland de "upplysta", ivrigt påhejad av de övriga i den inbördes beundrarklubben. De okunniga, oupplysta utanför lägger knappt ens märke till dem under filten utan lever sina egna liv helt utan synbara problem. Trots avsaknad av fiinkultur!?

Mer...

Jag har upprört skrivit om finkulturen, dessa vuxendagis för de redan inlemmade; ett litet extra roligt ordval med tanke på blogginläggets ämne...

Detta inlägg är kopierat, omskrivet och inspirerat av dessa tidigare inlägg, bl a:

Än mer om...

(anti)FeminismJämställdhet
PolitikMarklundsfejket
Om bloggenAnnika Östberg Deasy


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
PS. och som Pelle Billing påpekar - det är ändå båda könen som faktiskt utsätts

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , SR, AB Debatt12, AB12, Ex1, DN1, SvD12 Daddys

Kommentarer

  1. En svepande kommententar i sedvanlig typisk härskarteknik. Tråkig, men lättglömd. Lite småtypisk i sin översittarstil för kulturelitister som ser ner på på de vanliga, oinitierade människor som kommer med kritik. Gärna arbetarpåbrå, men själv skulle man aldrig göra ett ärligt handtag.

    Att leva på nåder av bidragens förlovade duggregn är legio, inte en tanke på att försöka försörja sig själv. Mer bidrag = högre grad av fiinkultur.

    I den skämda, begagnade luften suktar man efter syre, men tvekar då den delas med de vanliga, de så förkastligt dåraktigt blinda.


    //Zac, nästan lite poetisk idag! :o)
    *vill ha massa bidrag*

    SvaraRadera
  2. Jaså, manliga feminister är inte helt friska. Och vad baserar du det på? Generalisering tycker vi om, märker jag.

    Näe, det är nog inte helt friskt för en man att arbeta för kvinnans lika rätt, det har du rätt i.

    SvaraRadera
  3. @Anonym: Jaså, anonyma läser inte ordagrant vad som står i inlägget?

    "Uppenbart så är det också en hel del inte helt friska manliga individer som drar sig till feminismen.
    ..
    Fast å andra sidan så är det en sådan extremt liten och inavlad kulturelit att det kanske rör sig om ett par, tre individer rejäla svin i mänsklig skepnad?"


    Obelästhet tycker vi om, märker jag...

    Jag tycker det nog är friskare för hela samhället om vi alla jobbar för jämställdhet och rättvisa. Samma rättigheter och samma skyldigheter för alla - oavsett kön, sexuell läggning, hudfärg, religion eller musiksmak (country undantaget).


    //Zac
    PS. Det är bara feministerna som är besatta av könstillhörigheter - tänk om de kunde se människor som individer istället?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England