Fortsätt till huvudinnehåll

Banta med Jesus?

Efter att även jag har fått spunk på LC-rörelsen så är man sökare efter (kost-)sanningen. Kan kanske Jesus bistå med den?

Fett kristna

Man vet att av de religioner som finns i USA så är kristna de överlägset fetaste; trots att frosseri är en dödssynd... Men sedan när brukar kristna leva som de lär?

Men Jesus hjälper!

Er himmelske Fader, i sin oändliga visdom, vet vilka livsmedel som är olämpliga för dig att äta

Vett eller snett?

En del är ganska vettigt faktiskt: konsumera ekologiskt, hoppa hel-/halvkonserv och ät mer protein, vitaminer och mineraler, ex yoghurt, fullkorn, ekologiska produkter och kött från gräsuppfödda djur.
Men en del galenskaper också: man måste undvika struts, emu, cashewnötter, Egg Beaters(?) och ål till varje pris.
Förespråkarna säljer också svindyra oljor och piller utan dokumenterad effekt, men jag kan inte säga att jag blir överraskad...

Alla metoder är bra utom de dåliga!

Motion, näe - kolla AC:n!
Shangri-la-dieten
Träna och motionera - struntprat!

Mer om...

LC
Diet
SLV
Humor
Politik
Om bloggen
Mer om Jesus


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!