Fortsätt till huvudinnehåll

Mansförtryck och förnedring

...varje skillnad, undantag, inskränkning eller företräde på grund av kön, ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung, som har till syfte eller verkan att omintetgöra eller inskränka erkännandet, åtnjutandet eller utövandet, på lika villkor, av mänskliga rättigheter och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden av det offentliga livet.
Gjorde bara ett litet tillägg till FN:s konvention om att eliminera alla former av rasdiskriminering. Känns som om det behövs just nu...

Skyddsjakt nästa?

Blir faanimig mörkrädd av de kräldjur som kommer fram från under stenarna med sitt manshat och sin genusförpestade skygglappssyn på verkligheten.

Vilken värld lever dessa tokfeminister i?

De avskyvärda brott som den jämställdhetsmärkte före detta polischefen Göran Lindberg misstänks för visar på vad Roks har hävdat i årtionden:
 • Det syns inte utåt vem som utnyttjar och våldför sig på en kvinna eller flicka.
 • Det bubblar ett dolt kvinnoförakt bland män med höga positioner i Sverige som vi måste ta itu med, nu.
Alla år av hårdnackat jämställdhetsarbete har skapat en enorm klyfta mellan hjärta och regelbok hos många män. När det glappet kollapsar så ser vi fulheten. Den jämställde mannens helgsysslor, porrsurfande, barntrålande. Och vi förnimmer ett rasande kvinnohat i Sverige.
De vidriga brott som den före detta polischefen anklagas för har de senaste dagarna väckt allmänhetens avsky. Men medan medierna ägnar spaltmeter åt att avslöja nya detaljer om den misstänkte lever ett rasande kvinnoförtryck vidare, inom polisen, i samhället, i Sverige. Ett förtryck som i praktiken leder till att kvinnor och flickor utnyttjas, våldtas och misshandlas utan att få sina ärenden prövade i domstol. Nu är det dags att se sanningen i vitögat, att världens mest jämställda land tar ett steg vidare och vågar utrota förtrycket och kvinnoföraktet som sjuder under ytan på vackert formulerade jämställdhetsplaner.

:-O

Det är en skam för samhället att dårar som en handfull framträdande från ROKS får ytterligare mediautrymme.
Det är en skam för hela det akademiska fältet och inte minst för Uppsala Universitet att en sexfientlig toka som Eva Lundgren får fortsätta dra vanära och skam över denna institution. Anor från 1400-talet...

Mer om...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , AB1, Newsmill12

Kommentarer

 1. I Regeringsformen 1 kap. 2§ sägs bland annat: "Det allmänna ska verka för att demokratins idéer blir vägledande inom samhällets alla områden samt värna den enskildes privatliv och familjeliv. Det allmänna ska verka för att alla människor ska kunna uppnå delaktighet och jämlikhet i samhället. Det allmänna ska motverka diskriminering av människor på grund av kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, språklig eller religiös tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, ålder eller andra omständigheter som gäller den enskilde som person."
  Inom forskningen talar man allt mer om begreppet intersektionalitet, som handlar om att flera faktorer samverkar när orättvisa eller diskriminering sker, således inte enbart kön. Av det skälet har DO nu ansvar för att kolla ifall diskriminering sker. Detta ser de renodlade feministerna som en backlash. Till dess att den misstänkte dömts ska han betraktas som oskyldig annars äventyrar vi rättssäkerheten.

  SvaraRadera
 2. Vackert! Personligen försöker jag alltid döma människor utifrån vad de gör, inte vad de är. Jag tycker inte att jag lyckas vidare bra, men jag har resten av mitt liv att finslipa det på! ;o)

  Det är onekligen en historiens ironi att vi nu måste bekämpa de som slogs mot orättvisor och galenskaper. Pendeln svängde omärkligt över, extremisterna blev maktberusade och blev själva som en negativ nidbild av det de själva bekämpat. Obehagligt och jag tror att historien i framtiden kommer döma dem hårt.


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Människan är en anpassning av sin omgivning och tankarna är en produkt därav.

  Genom folks reaktioner kan man se hur dom anpassat sig.

  Med andra ord Feminister = fulla med hat och tappat sin natur.

  Med andra ord en traumatisk människa som itne bör ha makt och utöva över andra pga sitt mentala handikapp

  SvaraRadera
 4. Jag sitter också med munnen öppen och undrar vad f--n det är som fattas dessa människor?

  Ett sådant enkelriktat och glödande hat, och tillkortakommanden när det gäller övriga förståndsgåvor?

  Usch!


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Hej, Vi förstår FN, Men.....Vad är porr,FN och EU???..

  Porr är ett mycket dåligt sätt att tycker ner totalt kvinnor..

  Sex, sexbrott. sexarbete, sexpengar, sexspel med kvinnans kropp, sexoartigheter mot kvinnas kropp och lust och sex-slavriet för att skaffa pengar på att kvinna säljer sex..

  kvinnor måste sätta stopp omedelbart..Tack..MVH..

  SvaraRadera
 6. Hej, Vi talar om Kvinnan ..Och man måste tala med all respekt och allt artighet..Många anser att kvinnan är bara för sex..Men de har fel..Kvinnan är världens bästa människan för att kvinnan är hela livet..

  Man måste ta ansvar på riktigt...Och ta fram respekten för kvinnan nu....Tack

  SvaraRadera
 7. Vem älskar inte kvinnor? :o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Filmrecension: Jumper

+ Underkänd , näe, detta är inget att hänga i granen - undvikes som pesten! ' Jumper ' zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension... En film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet, han är en s k "jumper"; dock så upptäcker han att det finns en organisation som gör allt för att förgöra alla jumpers. Dumunderhållning! Hål som elefanter springer igenom på höjden, dumunderhållning i dess allra, allra sämsta betydelse. Hayden Christiansen måste onekligen tillhöra sin generations absolut sämsta skådisar. Filmen är riktigt tråkig, dock med häftiga effekter och en grundhistoria som borde kunna ge filmen en chans att i alla fall ta sig över den normalt redan låga ribban för dum serietidningsaction, men nej - filmen är en riktig plåga att ta sig igenom... zzzzzzz *somnar igen* *risk för whiplashskador* //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en rikti

co2 per kalori - Kostdoktorn excellererar

Jag använde mig för någon vecka sedan i ett inlägg, ' Vafaan - tjock av frukt?? ' av Kostdoktorns utmärkta genomgång kring sockerinnehåll i olika varor: Nu har kostdoktorn igen krossat lite illusioner , denna gång om hur svår köttuppfödningen är mot miljön: 1 liter/kilo apelsinjuice medför 4,8 kilos utsläpp av koldioxid. Produktionen av 1 kilo oxfilé medför utsläpp av 16,2 kilo. Låter som oxfilén är värst? Men inte så snabbt - en liter apelsinjuice innehåller 450 kalorier. Ett kilo oxfilé ca 2000 kalorier. Omräknat till en mängd som ger 1000 kalorier medför apelsinjuicen 10,7 kilo CO2 medan oxfilén “bara” ger 8,1 kilo! Att äta oxfilé skulle alltså kunna vara miljövänligare än att dricka apelsinjuice! Detta kan bero på att juicen skall transporteras långa sträckor (apelsiner växer knappast i Sverige), och innehåller få kalorier per vikt då den till 90% består av vatten. Skynda dit och läs - alltid läsvärd! Mer om miljön ' Miljökorkade kossor? ' ' Klappjakt p