14 feb. 2010

Valfusk??

Valfusk!

Nu kommer det svänga igen i opinionen. Den snabba uppgång som SIFO (och jag själv) pekade på tidigare lär brytas snabbt till nästa mätning.

Klumpigt

Jag (och andra) är så oerhört besviken och upprörd över så uppenbart fusk och fulspel bakom kulisserna. Är detta något vanligt förekommande bland moderaterna? Är det något i kulturen? Från spritfester med MuF - där jag själv signade upp (gratis!) för att få festa loss lite - jag skrev iofs under med signaturen 'Kung Tung' (ett gammalt proggband från Kalmar - "Kom hit ska du få bullt din jävel!") och fick komma in gratis har jag för mig.

Skäms!

Ja, givetvis är det några yngre förmågor, eller ja, före detta förmågor som ligger bakom. Aktiva inom MuF under ungdomsförbundsmedlemstrixandets 90-tal? Jo, det är vad jag tror - vi får se senare.


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om kultur, , , , , SvD12345, AB, DN12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...