Fortsätt till huvudinnehåll

Smart kvinna!

Jag har haft några meningsutbyten med Gudrun Schyman innan. I allt sett en slipad, intelligent och rolig kvinna.

Rumpchock?

Nu har tydligen hon gjort en "kupp" i TV4:s 'Lets dance'. Nu skall jag direkt säga att jag inte tittar på sådana program (inte på tv alls faktiskt), men jag har ju läst om rumpchocken på AB.

Omvärdering!

Jo, förutom slipad, intelligent och rolig så får jag nog lägga till 'grymt bra form för sin ålder, eller vilken ålder som helst'.
Det är bara att gratulera för goda gener och ett hälsosamt leverne - numera.

O-omvärdering

Men när det kommer till politiken och könskampen i huvudsak så framstår hon som helt enkelriktad och oförmögen att ta in en annan verklighet än sin egen, könsförgiftade syn. Oerhört tråkigt och så bortkastat på Sveriges kanske smartaste politiker.

Samma dubbelmoral

Precis samma typ av feministisk dubbelmoral som Birgitta Ohlssons, fast i detta fall kanske mer om feminismens sexualsyn. Att objektifiera sig själv i syfte att dra till sig röster är helt ok, men att villigt sälja sina bilder till tidningar i syfte att sälja lösnummer är inte moraliskt enligt gängse feministisk moralistisk syn.

Ägande av kroppen

Rätten till sin egen kropp är viktig, så länge som det är i linje med rådande feministisk ideologi.
Aborträtten där fadern till barnet inte har något att säga till om är ok, men självständigt bestämda silikonbröst och skönhetsoperationer är fel. Rätten att välja att sälja sex med hjälp av sin kropp är alltid fel i de sexfientliga feministiska hålorna.
Äckligt.

Mer om...



//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , AB, DN

Kommentarer

  1. Vilken otroligt levande och fräsch kvinna Gudrun är. Så himla rolig också. Dansar jättebra. Hon är halva programmet :-)
    Säger jag, kvinna 64 år och inte alls lika snygg

    SvaraRadera
  2. Nja, ett bra tag inne hos sminket, avvägd belysning och formande strumpor/trosor/byxa gör en hel del. Sedan en positiv syn på livet, benstruktur och hud-arv gör nog resten! ;o)

    Men hon gör och för sig riktigt riktigt bra måste jag säga.


    //Zac

    SvaraRadera
  3. Haha härligt o se :) börjar gilla henne mer o mer.

    SvaraRadera
  4. Visst var det kul, och visst är hon en "bra kändis" - men politiken! *ryys*


    //Zac

    SvaraRadera
  5. Vadå ryys för politiken? Hon har ju rätt. Världen och även Sverige är ojämställda ställen och det behövs några som aktivt fokuserar på den frågan för de senaste 30 åren har det inte hänt mycket.
    Gudrun är cool på alla sätt och den enda jag sett som kan tvåla till Carl Bildt i en debatt, vilket i sig är en bedrift.
    //Seven

    SvaraRadera
  6. Nejdå, hon företräder en frisk ideologi...

    Hennes övriga kvalitéer är vi säkert överens om! :o)

    Men så fort det kommer till tokfeministiska frågor så är hon helt tom i blicken, förutom ett manshat som inte känns fräscht, vare sig i Tyskland på 30-talet eller i Sverige på 2000-talet.


    //Zac

    SvaraRadera
  7. Vadå ryys för politiken? Hon har ju rätt. Världen och även Sverige är ojämställda ställen och det behövs några som aktivt fokuserar på den frågan för de senaste 30 åren har det inte hänt mycket.
    Gudrun är cool på alla sätt och den enda jag sett som kan tvåla till Carl Bildt i en debatt, vilket i sig är en bedrift.
    //Seven

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England