Fortsätt till huvudinnehåll

Höglund - dagens skratt!

Höglund tänker kanske att alla år på SVT var ett bevis på att hon är en glimrande journalist. Och alla priser! Men ärligt talat - SVT är ju bara ett annat Samhall. Och priserna har hon fått för sin persona - hon är ju en tokig tant med roligt hår och skinn på näsan. Nej, inte har han fått pris för att hon är så värst skicklig.
(Från den oförlikneliga Anna Ekelund)

Och jag måste erkänna att jag också har svårt att se storheten (om man bortser från håret) hos fru/fröken Höglund. Att hon dumpas från (hyndekanalen) TV4 är knappast ytterligare något kvalitetsmärke att sätta på väggen...


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , AB12345678 Fetsmart

Kommentarer

 1. Höglunds hår bör respekteras, de är reliker med kraften att kommunicera med raser från andra planeter.

  SvaraRadera
 2. Hahaa, det var dagens andra skratt! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Elisabeth är fräsch, personlig och kreativ. Hon framhäver inte sig själv i intervjuerna. Olika profiler för olika tittare = många tittare.

  SvaraRadera
 4. jag tycker dom kan ta bort "käften" Da Silva märks att en del blir iriterad då hon bara ler,lite jobbigt i längden.

  SvaraRadera
 5. Säga vad man vill om folk så naivt och barnsligt dömer ut en av sveriges mrst erfarna reportrar. De som gör så har inte sett sig själv i spegeln och frågat sig "hur är jag själv? Jag har följt Elisabeth Höglund genom många år och har stor respekt för hennes kunnade. Hon har stor kunskap, som ingen på TV4 kan mäta sig med och hon är dessutom snabb i repliken. Elisabeth är en riktigt svensk tjej av den rätta kalibern. Man måste lära sig att respektera en människa som Elisabeth Höglund.
  Harry Sigebjer i Sundborn.

  SvaraRadera
 6. En av sveriges mest erfarna reporter, som peakade för 25 år sedan?

  Näe, hon verkar ointresserad, oinspirerad och usel i allmänhet. Vilsen.

  Jag hade respekt för henne när hon var på SVT som politisk reporter - hon skulle ha blivit vid sin läst månne?


  //Zac

  SvaraRadera
 7. @Harry Sigebjer: "Snabb i repliken"? Kvinnan förstår ju aldrig det underliggande. Hon är helt stum invärtes.
  Säkert är hon gullig och trevlig till vardags och andra klyschor men i Förkväll gjorde hon ett direkt uselt jobb. Kanske är vi extra hårda mot henne för att hon har profilerat sig som kunnig, duktig och så vidare. Man tar Da Silva för det spån hon är och Ryding för att hon är en gammal miss Universum, men av Höglund hade jag förväntat mig mer. Hon infriade inte förväntningarna. Tyvärr.

  SvaraRadera
 8. Byta ut Elizabeth Höglund mot vem då, jo Carolina Gynning, vilket nedköp en bimboskånig som har en röst som man bara inte orkar lyssna på. Inget mer förkväll för mig

  SvaraRadera
 9. Hahaa, jo, Gynning har jag inte sagt något om... Men hon har aldrig varit något, till skillnad från Höglund...


  //Zac

  SvaraRadera
 10. Höglund må va en bra journalist, men hon har inget i TV att göra. Hon följde över huvud taget inte med i konversationerna och hon kunde inte heller föra en naturlig dialog utan att tokstirra på sina hjälplappar, vilket Da Silva och Ryding klarade utan problem. Och hon bör nog hålla sig till SVT, där hon passar bättre in, både som tv-profil och till den övriga värdelösa programtablån.

  SvaraRadera
 11. Nja, jag gillar ju iofs SVT, men Höglund peakade ungefär samtidigt som Ingvar Carlsson...


  //Zac

  SvaraRadera
 12. Nja, jag gillar ju iofs SVT, men Höglund peakade ungefär samtidigt som Ingvar Carlsson...


  //Zac

  SvaraRadera
 13. @Harry Sigebjer: "Snabb i repliken"? Kvinnan förstår ju aldrig det underliggande. Hon är helt stum invärtes.
  Säkert är hon gullig och trevlig till vardags och andra klyschor men i Förkväll gjorde hon ett direkt uselt jobb. Kanske är vi extra hårda mot henne för att hon har profilerat sig som kunnig, duktig och så vidare. Man tar Da Silva för det spån hon är och Ryding för att hon är en gammal miss Universum, men av Höglund hade jag förväntat mig mer. Hon infriade inte förväntningarna. Tyvärr.

  SvaraRadera
 14. Höglunds hår bör respekteras, de är reliker med kraften att kommunicera med raser från andra planeter.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n