Fortsätt till huvudinnehåll

Höglund - dagens skratt!

Höglund tänker kanske att alla år på SVT var ett bevis på att hon är en glimrande journalist. Och alla priser! Men ärligt talat - SVT är ju bara ett annat Samhall. Och priserna har hon fått för sin persona - hon är ju en tokig tant med roligt hår och skinn på näsan. Nej, inte har han fått pris för att hon är så värst skicklig.
(Från den oförlikneliga Anna Ekelund)

Och jag måste erkänna att jag också har svårt att se storheten (om man bortser från håret) hos fru/fröken Höglund. Att hon dumpas från (hyndekanalen) TV4 är knappast ytterligare något kvalitetsmärke att sätta på väggen...


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , AB12345678 Fetsmart

Kommentarer

 1. Höglunds hår bör respekteras, de är reliker med kraften att kommunicera med raser från andra planeter.

  SvaraRadera
 2. Hahaa, det var dagens andra skratt! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Elisabeth är fräsch, personlig och kreativ. Hon framhäver inte sig själv i intervjuerna. Olika profiler för olika tittare = många tittare.

  SvaraRadera
 4. jag tycker dom kan ta bort "käften" Da Silva märks att en del blir iriterad då hon bara ler,lite jobbigt i längden.

  SvaraRadera
 5. Säga vad man vill om folk så naivt och barnsligt dömer ut en av sveriges mrst erfarna reportrar. De som gör så har inte sett sig själv i spegeln och frågat sig "hur är jag själv? Jag har följt Elisabeth Höglund genom många år och har stor respekt för hennes kunnade. Hon har stor kunskap, som ingen på TV4 kan mäta sig med och hon är dessutom snabb i repliken. Elisabeth är en riktigt svensk tjej av den rätta kalibern. Man måste lära sig att respektera en människa som Elisabeth Höglund.
  Harry Sigebjer i Sundborn.

  SvaraRadera
 6. En av sveriges mest erfarna reporter, som peakade för 25 år sedan?

  Näe, hon verkar ointresserad, oinspirerad och usel i allmänhet. Vilsen.

  Jag hade respekt för henne när hon var på SVT som politisk reporter - hon skulle ha blivit vid sin läst månne?


  //Zac

  SvaraRadera
 7. @Harry Sigebjer: "Snabb i repliken"? Kvinnan förstår ju aldrig det underliggande. Hon är helt stum invärtes.
  Säkert är hon gullig och trevlig till vardags och andra klyschor men i Förkväll gjorde hon ett direkt uselt jobb. Kanske är vi extra hårda mot henne för att hon har profilerat sig som kunnig, duktig och så vidare. Man tar Da Silva för det spån hon är och Ryding för att hon är en gammal miss Universum, men av Höglund hade jag förväntat mig mer. Hon infriade inte förväntningarna. Tyvärr.

  SvaraRadera
 8. Byta ut Elizabeth Höglund mot vem då, jo Carolina Gynning, vilket nedköp en bimboskånig som har en röst som man bara inte orkar lyssna på. Inget mer förkväll för mig

  SvaraRadera
 9. Hahaa, jo, Gynning har jag inte sagt något om... Men hon har aldrig varit något, till skillnad från Höglund...


  //Zac

  SvaraRadera
 10. Höglund må va en bra journalist, men hon har inget i TV att göra. Hon följde över huvud taget inte med i konversationerna och hon kunde inte heller föra en naturlig dialog utan att tokstirra på sina hjälplappar, vilket Da Silva och Ryding klarade utan problem. Och hon bör nog hålla sig till SVT, där hon passar bättre in, både som tv-profil och till den övriga värdelösa programtablån.

  SvaraRadera
 11. Nja, jag gillar ju iofs SVT, men Höglund peakade ungefär samtidigt som Ingvar Carlsson...


  //Zac

  SvaraRadera
 12. Nja, jag gillar ju iofs SVT, men Höglund peakade ungefär samtidigt som Ingvar Carlsson...


  //Zac

  SvaraRadera
 13. @Harry Sigebjer: "Snabb i repliken"? Kvinnan förstår ju aldrig det underliggande. Hon är helt stum invärtes.
  Säkert är hon gullig och trevlig till vardags och andra klyschor men i Förkväll gjorde hon ett direkt uselt jobb. Kanske är vi extra hårda mot henne för att hon har profilerat sig som kunnig, duktig och så vidare. Man tar Da Silva för det spån hon är och Ryding för att hon är en gammal miss Universum, men av Höglund hade jag förväntat mig mer. Hon infriade inte förväntningarna. Tyvärr.

  SvaraRadera
 14. Höglunds hår bör respekteras, de är reliker med kraften att kommunicera med raser från andra planeter.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Filmrecension: Jumper

+ Underkänd , näe, detta är inget att hänga i granen - undvikes som pesten! ' Jumper ' zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension... En film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet, han är en s k "jumper"; dock så upptäcker han att det finns en organisation som gör allt för att förgöra alla jumpers. Dumunderhållning! Hål som elefanter springer igenom på höjden, dumunderhållning i dess allra, allra sämsta betydelse. Hayden Christiansen måste onekligen tillhöra sin generations absolut sämsta skådisar. Filmen är riktigt tråkig, dock med häftiga effekter och en grundhistoria som borde kunna ge filmen en chans att i alla fall ta sig över den normalt redan låga ribban för dum serietidningsaction, men nej - filmen är en riktig plåga att ta sig igenom... zzzzzzz *somnar igen* *risk för whiplashskador* //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en rikti

co2 per kalori - Kostdoktorn excellererar

Jag använde mig för någon vecka sedan i ett inlägg, ' Vafaan - tjock av frukt?? ' av Kostdoktorns utmärkta genomgång kring sockerinnehåll i olika varor: Nu har kostdoktorn igen krossat lite illusioner , denna gång om hur svår köttuppfödningen är mot miljön: 1 liter/kilo apelsinjuice medför 4,8 kilos utsläpp av koldioxid. Produktionen av 1 kilo oxfilé medför utsläpp av 16,2 kilo. Låter som oxfilén är värst? Men inte så snabbt - en liter apelsinjuice innehåller 450 kalorier. Ett kilo oxfilé ca 2000 kalorier. Omräknat till en mängd som ger 1000 kalorier medför apelsinjuicen 10,7 kilo CO2 medan oxfilén “bara” ger 8,1 kilo! Att äta oxfilé skulle alltså kunna vara miljövänligare än att dricka apelsinjuice! Detta kan bero på att juicen skall transporteras långa sträckor (apelsiner växer knappast i Sverige), och innehåller få kalorier per vikt då den till 90% består av vatten. Skynda dit och läs - alltid läsvärd! Mer om miljön ' Miljökorkade kossor? ' ' Klappjakt p