25 feb. 2010

"A bad idea"...


Att han inte dog??

Jag har faktiskt sett något liknande bara någon meter ifrån mig. En kusin till mig som blev påsprungen av hunden i familjen, bakifrån. Han - min kusin - var liten vid tillfället och vägde nog inte in på många gram över 35kg. Det var sommar och jag kommer ihåg att han åt glass och blev liggande med ansiktet nedåt hållande glassen fortfarande uppåt i gräset. Men f--n vad hans knä svullnade upp senare på kvällen... :o\


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...