Fortsätt till huvudinnehåll

Mansoffer?

Ibland är dumheterna för stora för att ens kommentera, möjligen att det blir någon kommentar på detta senare - men just nu så är mina synapser överbelastade...
Exakt vad som definierar feministisk porr tycker Mia Engberg att det är svårt att sätta fingret på.
(Källa.)

Alltså - filmstöd till feministisk porrfilm... I samma idiotkategori som fittbyxorna?

Wow!

Det är en riktig femetta för mitt blodtryck faktiskt;
Genusbaserad, överpretentiös finkultur med feministiska övertoner...

Innan man dör...

Hahaa! Ja, mycket skall man få se här i livet...
Jag förutsätter att det dessutom handlar om filmstöd som bara utgår till kvinnor också?
Det är ju som bekant aldrig diskriminering om det enbart ger mansoffer...

Piratkopiera!

Jag skall göra ett undantag från min regel att inte uppmana till brott - se till att kopiera denna i mängder så att de förlorar pengar på den! Eller... då sprids den ju och ökar intresset och... eller - va'faan!?

Mer om...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer

 1. "Det finns andra aspekter av livet att skildra än det sexuella och jag är nog klar med den biten nu säger hon och skrattar. Min nästa film kommer inte att innehålla en enda sexscen"

  "Feministisk porr vill skaka om". Mia Engberg vill skaka om alltså... inget annat.

  Hon lyckas ju skaka om dig :)

  Hur blir kvinnor betraktade i porrfilmer. Som ett stycke känslolöst kött. Tänk om filmskaparna till dessa filmer var lika kloka som Mia Engberg och sa "min nästa film kommer inte att innehålla en enda sexscen". "Det finns andra aspekter av livet att skildra än det sexuella."

  Bra att hon skakar om och sedan betonar att det finns andra aspekter att skildra.

  Hur läser du in henne...som fan tolkar Bibeln?

  SvaraRadera
 2. Du vet likaväl som jag att man i porrfilmer faktiskt fokuserar mer på kvinnors njutning än män. Det där är ytterligare en feministisk myt.

  Vi män fantiserar om att ge kvinnor njutning...

  Detta är oavsett veckans asgarv faktiskt. :o)

  Feministisk porr... :oD


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Nej det vet jag inte. Däremot så vet jag att det existerar mycket våldsporr mot kvinnor och att även barn är inblandade.

  Du menar på fullt allvar att porrfilm fokuserar på att visa kvinnors njutning?

  "Vi män fantiserar om att ge kvinnor njutning".
  Kanske är det alla dessa fantasier som ställer till det. Varför inte fråga istället för att fantisera.

  SvaraRadera
 4. Dessutom så säger hon att "hon vill vidga den diskussion som förs. Kriget mellan könen måste ersättas av kriget mot könen".

  Tidigare generationers kamp mot patriarkatet borde leda fram till detta.

  Olikheter kvinnliga och manliga grundprinciper. Precis detta visar hon på. Något som antifeminister borde jubla åt. De värnar ju de biologiska skillnaderna som givetvis existerar.

  Jag tycker att det är synd att man inte inser att dessa sidor bara är två sidor av samma mynt.

  Fantasier och spekulationer som att man i porrfilm fokuserar på kvinnors njutning är ett ex. Kvinnor kan lättare fejka en orgasm. Finns säkert även kvinnor som njuter av att delta i en porrfilm. Men det blir endast en spekulation vi vet faktiskt inte vilket.

  SvaraRadera
 5. @Lisbeth: du vet alltså inte om man fokuserar mer på kvinnors njutning i porrfilm. Varför diskuterar du något du inte vet något om? Men med känd debattteknik försöker du fokusera på något helt annat. "Däremot vet jag att det existerar våldsporr mot kvinnor och aven barn är inblandade". Vad har det med saken att göra?

  SvaraRadera
 6. Eduronflux

  Jag personligen har inte den uppfattningen att man fokuserar mer på kvinnors njutning i porrfilm, därav mitt svar "nej det vet jag inte". Den uppfattningen har Zac däremot "du vet likaväl som jag...osv". Detta anser jag vara spekulation. Varken Zac eller jag vet hur många som njuter eller hur många som i verkligheten utnyttjas och far verkligt illa.
  Alltså så kan det som ser ut som njutningsfullt vara allt annat än njutningsfullt. Eller så kan det efteråt upplevas annorlunda.

  Att även barn filmas vet alla och att vissa vuxna t.om. kan anse att barnen njuter av det och inte skadas på något sätt.

  På grund av det så reagerar jag mot tvärsäkra uttalanden som "du vet likaväl som jag att man i porrfilmer faktiskt fokuserar mer på kvinnors njutning..." Vi vet faktiskt inte någon av oss. Även om vi TROR oss veta. MEN vi vet att porrfilm är ekonomiskt lönande och inte nödvändigtvis för de som agerar framför kameran. Det finns säkert de som har ett njutningsfullt självbelåtet flin i ansiktet för jämnan.

  SvaraRadera
 7. "Det finns säkert de som har ett njutningsfullt självbelåtet flin i ansiktet för jämnan"
  Hm... hur vet jag att det säkert finns det? De kanske t.ex. har stunder då de skäms över att de tjänar pengar på andras kroppar. Vilken dum spekulation! Har jag någon insikt i deras liv eller i vilka personer de är?

  Usch vad jag spekulerar ;):)
  Men "vad har det med saken att göra?" att vi de flesta av oss spekulerar. Jo då överrenstämmer inte mycket med verkligheten som är en och samma egentligen. Vi fantiserar.

  Porrfilm skapar fantasier?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv