6 juli 2009

Semester och skåpmat

Jo, nu tar undertecknad semester med allt vad det innebär. Regn, regn och kanske lite chanser till... regn! ;o)

Skåpmat

Av erfarenhet så vet jag att bloggningsfrekvensen och lusten att blogga minskar (normalt) under sommaren. Så för att inte riskera att få totalt dött här så tänkte jag göra en sak jag retat mig på innan: mina första filrecensioner... Jag gillar den styling jag har fått på mina sista recensioner så varför inte strukturera upp de första på samma sätt, med betyg etc?

Kommer snart till en blogg nära dig

Jag börjar med en recension av 'Sin City' från 2007.

Mer om...


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...