Fortsätt till huvudinnehåll

Noooooooooooo!

Splattersuccén ”300” kan få en uppföljare.
En grundstory är skriven och regissören Zack Snyder säger sig vara intresserad av att göra en film till om spartanska krigare.
(Källa.)

Noooooooooooooooooooo!
"En bredbent testosteronopera med homoerotiska tendenser, men grymt snyggt filmad."

Allvarligt?

Alltså, även hans nya, 'Watchmen', är oerhört snyggt gjord från och till - men hur tråkigt blir inte dessa filmer i längden?
Och att försöka söka de stora livsfrågorna genom endimensionella seriefigurer(sic!) - hur pretentiöst och korkat är inte det?(*)

*gääsp*

Mer om...//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
(*) Läs min kommentar om just detta, lite dåligt uttryckt av mig...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 1. Nja, nu vet jag ju inte precis om figurgalleriet i Watchmen är speciellt endimensionella. Serien är ju oerhört genomarbetad av författaren, och en av de mest hyllade serierna genom tiderna.

  Men visst filmen drog något åt det pretentiösa hållet, och hade tjänat på en lite kortare och snabbare berättad historia.

  SvaraRadera
 2. Oj! Jag fick till ett missförstånd där! Vad jag menade var att figurerna i filmen var endimensionella, inte i serien. Alltså seriefigurer i den sämsta bemärkelsen - förutsatt att det handlar om filmade sådana... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Sågg Director's cut av Watchmen här om veckan.. 3 h+ *gäääsp*

  SvaraRadera
 4. @Dessi Hua! Jag hade nog faktiskt inte klarat av den... Blir det inte väldigt pretentiöst med en 3h DC?? :o\


  //Zac

  SvaraRadera
 5. http://sv.wikipedia.org/wiki/Sic

  SvaraRadera
 6. Tack för språklektionen anonym, men jag vet vad '[sic!]' normalt sett används för.
  Jag använder det inte för någon korrekturistisk(!) anledning. Jag gillar betydelsen 'faktiskt' - observera dock att det måste uttalas som av en uttråkad tonåring... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 7. F ö så använder jag enkla citattecken "fel" också... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?