Fortsätt till huvudinnehåll

Tommy Emmanuel

Jo, hade stängt ner och tänkt ägna dagen åt annat, då trillar det ner ett mail och vips så sitter man igen med öppen mun och hjärnan kan helt enkelt inte ta in det man ser...

Tommy Emmanuel


Som någon en kommentar skrev: "Up to 5:43, this is just unbelievably, breathtakingly freaking amazing, but at least, you can describe it with these words! From 5:43 onwards, he decides to go mental and you cannot think of anythink anymore."

Innan

Jag har, min vana trogen, skrivit om denna gitarrfantom innan: 'TV-tips, Tommy Emmanuel' 'Sjukt duktig gitarrist!'

//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning PS. Tror inte du läser här Uffe, men tack i alla fall! :o)
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

  1. Första gången jag hörde denne Tommy Emmanuel. Sjukt bra måste jag säga.
    Fråga: Vem har gjort bilden "Denna blogg avlyssnas av FRA"? och kan jag sno den?

    SvaraRadera
  2. Klicka på bilden så kommer du till min källa för bilden.


    //Zac

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?