3 aug. 2010

Krya på dig, Peter LeMarc!

Usch så tråkigt.
En av mina favoritartister - Peter LeMarc har tydligen haft cancer. Jag hoppas verkligen att han slipper återfall och kryar på sig. Hans musik och texter har faktiskt spelat en hel del roll i mitt liv. Min fru och jag lyssnade väldigt mycket på honom när vi träffades för nu 20 år sedan. Jag hoppas han återfår balansen och sin hunger för att göra ny musik - hans senaste studioplatta var riktigt bra.

Lite live!

Passa på att lyssna på nedanstående liveversion av en av hans vackrare låtar - 'Evelina':


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , AB, Ex, SvD, DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...