Fortsätt till huvudinnehåll

De pissnödiga vänsterliberala skribenterna

Feministiskt enögda och fyllda med den heligt politiskt korrekta andan(anden?).
Bara för att ta ett exempel:
Min svaghet för Gudrun Schyman (Fi) är mer emotionell. Den handlar inte bara om hur min feminism känslomässigt radikaliserats av de senaste veckornas uthängning av möjliga våldtäktsoffer, men det här landet vore lite bättre om Schyman satt i riksdagen, de politiska debatterna vore mer passionerade, viktiga frågor mer närvarande.
(Källa.)

Ensidighet för de fåtaliga

Att en oskyldig (för det är individen tills fällande domen uttalats) anklagas för ett så pass allvarligt brott där rättsmaskineriet minst sagt uppfört sig konstigt är ingenting man behöver bry sig om. Istället vänds hatet mot vanligt folk där man speciellt hänger upp sig på en liten handfull extremister som gräver fram identiteten på den ena anmälande kvinnan.

För de med sans och vett...

Lite mer sansade inser snabbt hur illa det är med att avslöja de potentiella offer som gör en brottsanmälning. Men man kan inte hänga upp sig och missa att den misstänkta också har gjorts till offer genom antingen ren inkompetens hos åklagaren eller möjligen som en bricka i ett feministiskt drivet könskrig.

Misstänkt feministisk sammansvärjning

Det finns tyvärr gott om indicier i fallet som pekar åt det hållet. Det är starka krafter igång som gärna vill se en hårdare hantering av detta än vad som kanske hade varit fallet om det varit vanliga Svenssons inblandade istället för en eftertraktad, eftersökt Assange.

Djävulen i detaljerna

Det är bara kvinnliga åklagare inblandade i det förvirrande och gåtfulla hanterandet av fallet. Läckagen är väl häftiga, man bryter förundersökningssekretessen utan att tveka - hela förhörsprotokoll läcker ut.(*) En dokumenterat statsfeministisk enögd advokat med en oerhört stark politisk maktgrund kräver ett nytt utlåtande, diametralt motsatt den tidigare åklagarens - och får det serverat utan tvekan;
..Claes Borgströms svar till Aftonbladet när de ställde frågan: "Men Lena tyckte först inte att hon blivit våldtagen?" "Hon är inte jurist."
(Källa.)

Rättssverige sviker alla

Assange misstänks på nytt för ett av vår lagboks vidrigare brott - sedan händer ingenting!?! Man hörsammar överhuvudtaget inte alls kravet på att dylika fall skall utredas skyndsamt. Offer och den anklagade hänger kvar i rättsväsendets limbo. Och detta i de senaste årens mest uppmärksammade affärer??

Men kvar står våra enögda, tunnelseende, politiskt korrekta vänsterkribenter

"..min feminism känslomässigt radikaliserats av de senaste veckornas uthängning av möjliga våldtäktsoffer.."
Rättssäkerheten betänker man överhuvudtaget inte alls... Så fort det rätta könet möjligtvis har kränkts så polariseras bilden och man går över till att retoriskt köra i en fil.

Inte bara offren som är offer...

Att den anklagade möjligtvis också är (har gjorts!) till ett offer tar man ingen som helst hänsyn till - i alla fall inte så länge den anklagade har rätt kön...

Just därför är jag antifeminist

Jag vill ha båda ögonen öppna och klara, jag vill se offren och de anklagade som individer - inte som kön och sedan vikta dem efter det.

Mer om...

(anti)FeminismJämställdhet
PolitikMarklundsfejket
Om bloggenAnnika Östberg Deasy


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
(*)Ett väl så gott exempel på hur viktigt det är med integritet och hur information läcker - rösta på Piratpartiet...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , AB, DN12, EX123, GP, HD, SS1, SvD1

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?