Fortsätt till huvudinnehåll

De pissnödiga vänsterliberala skribenterna

Feministiskt enögda och fyllda med den heligt politiskt korrekta andan(anden?).
Bara för att ta ett exempel:
Min svaghet för Gudrun Schyman (Fi) är mer emotionell. Den handlar inte bara om hur min feminism känslomässigt radikaliserats av de senaste veckornas uthängning av möjliga våldtäktsoffer, men det här landet vore lite bättre om Schyman satt i riksdagen, de politiska debatterna vore mer passionerade, viktiga frågor mer närvarande.
(Källa.)

Ensidighet för de fåtaliga

Att en oskyldig (för det är individen tills fällande domen uttalats) anklagas för ett så pass allvarligt brott där rättsmaskineriet minst sagt uppfört sig konstigt är ingenting man behöver bry sig om. Istället vänds hatet mot vanligt folk där man speciellt hänger upp sig på en liten handfull extremister som gräver fram identiteten på den ena anmälande kvinnan.

För de med sans och vett...

Lite mer sansade inser snabbt hur illa det är med att avslöja de potentiella offer som gör en brottsanmälning. Men man kan inte hänga upp sig och missa att den misstänkta också har gjorts till offer genom antingen ren inkompetens hos åklagaren eller möjligen som en bricka i ett feministiskt drivet könskrig.

Misstänkt feministisk sammansvärjning

Det finns tyvärr gott om indicier i fallet som pekar åt det hållet. Det är starka krafter igång som gärna vill se en hårdare hantering av detta än vad som kanske hade varit fallet om det varit vanliga Svenssons inblandade istället för en eftertraktad, eftersökt Assange.

Djävulen i detaljerna

Det är bara kvinnliga åklagare inblandade i det förvirrande och gåtfulla hanterandet av fallet. Läckagen är väl häftiga, man bryter förundersökningssekretessen utan att tveka - hela förhörsprotokoll läcker ut.(*) En dokumenterat statsfeministisk enögd advokat med en oerhört stark politisk maktgrund kräver ett nytt utlåtande, diametralt motsatt den tidigare åklagarens - och får det serverat utan tvekan;
..Claes Borgströms svar till Aftonbladet när de ställde frågan: "Men Lena tyckte först inte att hon blivit våldtagen?" "Hon är inte jurist."
(Källa.)

Rättssverige sviker alla

Assange misstänks på nytt för ett av vår lagboks vidrigare brott - sedan händer ingenting!?! Man hörsammar överhuvudtaget inte alls kravet på att dylika fall skall utredas skyndsamt. Offer och den anklagade hänger kvar i rättsväsendets limbo. Och detta i de senaste årens mest uppmärksammade affärer??

Men kvar står våra enögda, tunnelseende, politiskt korrekta vänsterkribenter

"..min feminism känslomässigt radikaliserats av de senaste veckornas uthängning av möjliga våldtäktsoffer.."
Rättssäkerheten betänker man överhuvudtaget inte alls... Så fort det rätta könet möjligtvis har kränkts så polariseras bilden och man går över till att retoriskt köra i en fil.

Inte bara offren som är offer...

Att den anklagade möjligtvis också är (har gjorts!) till ett offer tar man ingen som helst hänsyn till - i alla fall inte så länge den anklagade har rätt kön...

Just därför är jag antifeminist

Jag vill ha båda ögonen öppna och klara, jag vill se offren och de anklagade som individer - inte som kön och sedan vikta dem efter det.

Mer om...

(anti)FeminismJämställdhet
PolitikMarklundsfejket
Om bloggenAnnika Östberg Deasy


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
(*)Ett väl så gott exempel på hur viktigt det är med integritet och hur information läcker - rösta på Piratpartiet...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , AB, DN12, EX123, GP, HD, SS1, SvD1

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv