Fortsätt till huvudinnehåll

Syskonsnusk?

Det finns som sagt mängder med olika sexuella yttringar som jag dels inte själv tänder på, eller överhuvudtaget förstår... Skall de förbjudas för det? Knappast.

Syskonsex

Utan tvång - shit the same. Kör på - jag bryr mig inte. Mig personligen så äcklar det mig, men det gör analsex också, så varför skall det ena vara förbjudet, men inte det andra?

Föräldra-barnsex

Näe, här är det väl mycket beroendeställning för min smak. Här är det mycket tveksamt tycker jag. Näe, detta skall och bör vara olagligt även i framtiden. Lite för mycket beroendeställning tycker jag nog, trots allt. Eller?

Unken sexmoral

Däremot så äcklar det mig mer att många tydligen har en helt sjuk inställning och vill pracka på andra sin egna unkna sexmoral. Det är vidrigt ur alla aspekter. Bort, bort, bort. Ge faan i vad människor gör med sig själva - eller andra i sängkammaren. Privatlivet är, och skall förbli privat - oavsett vad Boström och hans anhang tycker.

Mycket litet problem

Detta är säkert också ett riktigt litet problem i samhället. De flesta normala individer har inbyggda tabun mot att sexa loss med nära släktingar. Och det är tur det - människosläktet är inavlat så det räcker redan.
Jaha, de är syskon? Och därför är det kriminellt.
För att …?
Det finns inget bra svar på det.
Att syskon skulle ha en något förhöjd risk för att få barn med genetiska skador är ingen anledning.
Även om forskare träter om risken så är de ledande genetikerna överens om att risken ökar från 2–3 procent för par utan blodsband till 4–5 procent för exempelvis syskon.
Jämför det med risken för äldre mammor att få barn med Downs syndrom. Vid 25 års ­ålder är den 1 på 1 500, vid 45 år har den ökat till 1 på 32.
Ska vi därför slänga äldre mammor i fängelse? För att de gamblar med vår genpool?
Eller kanske man kan dra det till sin spets och döma alla par som får ett handikappat barn till fängelse?
Har en förälder själv en genetisk sjukdom är risken för att föda ett handikappat barn 50 procent men det finns skönt nog inte många i landet som tycker att vi ska återgå till tvångssterilisering.
Återstår alltså moralen.
(Källa.)

Usch och fy!

Jag blir faktiskt osäker på vad jag tycker. Och hur jag än vänder och vrider på det så har jag faktiskt bara moraliska argument för att ha lagen kvar...

Kärlek som inte skadar?

Jag citerar mig själv ur inlägget om Jodie Foster:
Kärlekslycka är ändå så pass ovanlig att det knappast är vettigt att förkasta den då den är något annat än mainstream. All kärlek som inte skadar eller förtrycker tycker jag är bra, oavsett hur den ser ut - om det så handlar om man <-> cykel, eller kanin <-> lovikavante, eller kvinna <-> kvinna... Den förträfflige Mr. Emerson (spelad av den ännu mer förträfflige Denholm Elliott) i filmen 'A room with a view/Ett rum med utsikt' sade:

"Do we find happiness so often that we should turn it away?"

Näe, hittar man den typen av lycka så skall man försöka hålla fast vid den! För övrigt är det en förträffligt bra film, rekommenderas å det grövsta!

Äcklar mig

Men utifrån ett psykologiskt perspektiv så är jag nog normal, ens tanken på min syster äcklar mig - alltså äcklar mig på "det normala sättet". Annars är hon en både vacker och klok liten dam! ;o)


//Zac
Ändrat ifrån 'Äckligt med sex??' och 'Moralisk syskonsex?'

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , AB12, Ex1

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England