8 dec. 2010

Kreativa Zelda-tolkningar

'Sp0ntanius' har gjort en snygg version av Majora's Mask's "Song of Healing".//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Hur kommer det sig att du inte skriver om ett av världens största problem just nu: islamiseringen? Och då menar jag inte bara av Sverige utan av hela väst.

  Ser du det inte som ett problem, eller vågar du inte ta ställning mot den? Personer från en helt skild kultur kommer hit och kräver att VI ska anpassa oss till dem. Exempelvis att kalla julklapp för vinterpressent (http://www.dn.se/ledare/signerat/diskriminering-hur-lange-tanker-regeringen-blunda-for-en-myndighet-i-fritt-fall-1.1220431) som skedde på en myndighet för att inte stöta sig med islam. Eller att skolor slutar servera griskött. Eller att Malmö numer är 25% muslimer. Du ser inte detta som något problem? Nu pratar jag inte om invandring eller flyktingpolitik, utan att ideologin islam breder ut sig.

  Personligen tycker jag dina poster blivit mer och mer ytliga på sistone. Innan valet så handlade de till det mesta om PP, men efter PP "förlorare" så skrivs det inte mycket om dem, utan mer trams som "nakenkalender". Förr kunde inläggen vara intressanta och läsvärda, som de kritiska mot LC och filmrecensioner.

  Det tycks även som att du har sådan avsky mot min röst på SD att du, om du svara på mina inlägg, bara ger korta svar. Jag trodde du var en öppen person, som även om du inte höll med politiskt, åtminstonne respekterade att andra har olika åsikter än du själv.

  SvaraRadera
 2. Några saker. Jag har trots allt träffat mängder med människor som invandrat till Sverige och jag har aldrig hört av några krav ifrån dem. Ja, förutom Nadim som krävde att jag skulle ha några av hans innetofflor på mig när jag var i hans lägenhet. Sjukt tyckte jag först, men skaffade sedermera själv sådana... :o)

  Jag ser inga problem med att gammeldags korvkiosker har utkonkurrerats av Pizzerior eller McD? Det finns ingen kultur som inte rör på sig och det roliga i sammanhanget är att vi svenskar sannolikt är ett av de snabbaste länderna i världen att ta till oss nya seder och bruk.

  Vad gäller bloggen så går det upp och ner. Just nu så sliter jag ihjäl mig på jobbet och har ringa ork över till bloggen, därför blir det mer inklippta gamla inlägg och ytligare nya. Fast det är som livet i övrigt ungefär... ;o)

  Din röst lägger du på vad du själv vill, det är inte min sak. Men jag är inte ytlig och korkad nog för att förkasta ex dina favoritmusikgrupper bara för att du röstat "fel". Det handlar om energi, jag brinner inte hälften så mycket för att försvara människovärdet som vissa är att förringa det...


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Lite luddigt svar där, låt oss göra det lätt för oss:

  Tycker du att det är positivt att världen mer och mer islamiseras? Ja eller Nej.

  SvaraRadera
 4. Här är några videor för den intresserade:

  http://www.youtube.com/watch?v=ocU5x_03MDM
  http://www.youtube.com/watch?v=KvrKajZGwN4
  http://www.youtube.com/watch?v=nK63ATdP_jY
  http://www.youtube.com/watch?v=i2VkIu8TL_I

  SvaraRadera
 5. Tycker det förövrigt är tråkigt när allt ska skämtas bort. Exempelvis det om tofflorna eller McDonalds. Tror du verkligen det är det jag pratar om?

  "det roliga i sammanhanget är att vi svenskar sannolikt är ett av de snabbaste länderna i världen att ta till oss nya seder och bruk"

  Är det positivt när det gäller islam tycker du?

  Islam är ju knappast en religion bland andra utan en ideologi där helt andra lagar gäller och som är ett stort hot mot väst. Inser du inte detta själv?

  SvaraRadera
 6. Några saker. Jag har trots allt träffat mängder med människor som invandrat till Sverige och jag har aldrig hört av några krav ifrån dem. Ja, förutom Nadim som krävde att jag skulle ha några av hans innetofflor på mig när jag var i hans lägenhet. Sjukt tyckte jag först, men skaffade sedermera själv sådana... :o)

  Jag ser inga problem med att gammeldags korvkiosker har utkonkurrerats av Pizzerior eller McD? Det finns ingen kultur som inte rör på sig och det roliga i sammanhanget är att vi svenskar sannolikt är ett av de snabbaste länderna i världen att ta till oss nya seder och bruk.

  Vad gäller bloggen så går det upp och ner. Just nu så sliter jag ihjäl mig på jobbet och har ringa ork över till bloggen, därför blir det mer inklippta gamla inlägg och ytligare nya. Fast det är som livet i övrigt ungefär... ;o)

  Din röst lägger du på vad du själv vill, det är inte min sak. Men jag är inte ytlig och korkad nog för att förkasta ex dina favoritmusikgrupper bara för att du röstat "fel". Det handlar om energi, jag brinner inte hälften så mycket för att försvara människovärdet som vissa är att förringa det...


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...