Fortsätt till huvudinnehåll

Vi läsare har inte fått något bevis alls...

Vi har inte fått alla svar
(Källa.)

Och i Littorinaffären, eller Aftonbladetsaffären som den kanske snarare borde heta, så väntar i alla fall jag fortfarande på några som helst bevis för att det fanns något som helst underlag för att publicera något som helst...

Än mer om...

(anti)FeminismJämställdhet
PolitikMarklundsfejket
Om bloggenAnnika Östberg Deasy


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
PS. Ingvar Persson - möjligt att jag läser in för mycket i hans bild till artikeln, men nog ser han väldigt obekväm ut på bilden? Lite tyder väl uttrycket i ansiktet som om att han måste tänja liiite för mycket på sanningen för att det skall vara helt bekvämt?
Dessutom kan jag inte förneka att jag njuter lite av att lägga in en bild på honom och sedan högerjustera den... ;o)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , DN1, SvD1, Ex, AB12

Kommentarer

 1. Om "horan Anna" varit t.ex. direktör hade det då funnits "något som helst underlag för att publicera något som helst"?

  Det spekuleras lite väl mycket kring hennes "val" av yrke överallt.

  Blir hon mer trovärdig om hon betalar skatt. I så fall så är många så kallade respektabla medborgare inte värst trovärdiga.

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Aftonbladet har inte svarat på anmälningen till JK. Enligt AB:s egna standarder måste nyhetschefen (inga ombud som journalister eller sekreterare) dementera snarast i en öga mot öga intervju med exempelvis SvD. Att de inte svarat på anklagelserna på över ett dygn måste ses som försvårande omständigheter. Och, givetvis, ett nej nu måste väl ses som dimridåer eftersom ett nej inte riktigt betyder nej. Allt enligt AB:s standard.

  SvaraRadera
 3. @Johan: Jo, AB drar bara ut på tiden och hoppas på ett under - läs att de försöker övertyga "Anna" om att gå ut offentligt. Att det säkert skulle innebära en personlig katastrof för henne skiter nog AB i. Och att det dessutom egentligen inte betyder någonting i bevisfallet skiter de antagligen också i - de vill bara ha tid och förhoppningen står nog till någon naturkatastrof eller terroristhandling så att fokus kommer ifrån dem och deras handlande utan bevis.

  @Lisbeth: Vad en anonym källa säger är alltid mindre trovärdigt än vad en publik källa säger. Det där om skatt är en rolig detalj i periferin - i fokus står givetvis AB som bör komma med lite bevis för att inte helt tappa all trovärdighet.


  //Zac

  SvaraRadera
 4. Vilken del är det vi pratar om här? Att Aftonbladet pratade med SOL eller att Aftonbladet publicerade efter SOL försökt att mörka anledningen till han avgick?

  SvaraRadera
 5. @daydreaming: ".. efter SOL försökt att mörka anledningen till han avgick?"

  På vilket sätt tycker du han försökte mörka anledningen till att han avgick? Enligt honom själv så avgick han för barnens skull, helt enligt den sista presskonferens han gav.

  Är det svårt att föreställa sig?


  //Zac

  SvaraRadera
 6. Jag formulerar om...

  Var det Aftonbladets fel att Littorin avgick, eller var det fel att publicera det Aftonbladet ansåg vara en mörkning av den verkliga anledningen? Eller båda två?

  SvaraRadera
 7. Oavsett synsätt så var nog AB:s hot om publicering tillräckligt för att droppen rann över bägaren och Littorin orkade inte längre. Inget konstigt alls som vår operadiva skulle uttryckt det...


  //Zac

  SvaraRadera
 8. Jag formulerar om...

  Var det Aftonbladets fel att Littorin avgick, eller var det fel att publicera det Aftonbladet ansåg vara en mörkning av den verkliga anledningen? Eller båda två?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n