Fortsätt till huvudinnehåll

Piratblogga!

Jag hämtar ett nästan fixfärdigt inlägg hos Sysadminbloggen.
Men alla ni som har något att säga som faktiskt handlar om oss medborgare och vår rätt till privatliv, lyssna upp. Den rätten som blivit våldtagen gång på gång av de etablerade partierna, höj din röst och låt världen få veta dina åsikter.
Passa på innan det kanske är för sent.
Återkom gärna hit sedan så länkar jag till dig om det är passande!

Pirat-Jonas tipsar om den nya WordPress-hosten piratblogga.nu.

Ett fantastiskt bra initiativ nu, när det är mindre än två månader kvar till valet. Kanske kan det få en eller två eller tjugo aspiranter att börja blogga. Piratblogga. Sug på ordet. Det är när bloggar har sex.

Dessutom finns en mycket bra tipssida hur man bäst går tillväga när man börjar blogga.Läs den!

Registrera en ny blogg och börja Piratblogga.nu!


Kommentarer

 1. Loggan ser ut som ett par tuttar med en minimal top. :-)

  SvaraRadera
 2. Herren, undrar om jag blir anmäld för pornografibrott?? Eller vänta, det är inte olagligt - än...


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Ja "Herren"...
  Instämmer i att det ser ut som ett par tuttar med minimal top :)

  Dessutom ser loggan ut som ett kvinnoarsle med väldigt smal midja.

  Här sitter vi (män) på våra håriga arslen och tittar på detta...? loggan framställer medvetet/omedvetet kvinnan som "kuttersmycke" ;);)
  PP:s agenda?

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Eller ett lila hjärta på sidan med två ögon?


  //Zac, som kanske inte söker efter nakna attribut i allt jag ser till skillnad från andra... ;o)

  SvaraRadera
 5. Nej kanske inte söker. (Spekulation) Det är nog omedvetet. :)

  Det ligger mycket och "skvalpar" i det undermedvetna. Mycket som går det dagsmedvetna förbi. Hur mycket minns du t.ex. av din barndom?

  Ett lila hjärta med påsar under ögonen så att BH behövs? Fortfarande så anspelar det på kvinnliga attribut ;)

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 6. Hahaa, jo - en sak i periferin bara - visste du förresten att bh-bränningen aldrig hände? Det var en journalist som överdrev och s a s ville elda på händelserna när feminister kollektivt slängde sina bh:ar! Jag läste om det för något år sedan, men har glömt att blogga om det... :o)

  Ett lila hjärta på sidan där påsarna under ögonen är resultatet av alla sömnlösa nätter p g a övervakningen?


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Det är nog tur att inte alla tankar som rusar förbi blir uppmärksammande. :-)

  SvaraRadera
 8. Har läst om att det råder delade meningar kring detta. Antar att det stämmer. Åsikterna är som baken... delad. Som loggan med kvinnoarslet alltså! Kanske är det det som menas?

  Ja det är tur att inte alla tankar som rusar förbi blir uppmärksammade. Varken våra egna eller andras som blandas i en salig röra.

  //Lisbeth

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Galen flyktingpolitik - och oansvarig

Flyktingpolitiken måste vara hållbar - även på fem, tio års sikt. Är vi inte beredda att vara första destination i alla lägen, kan inte Sveriges flyktingpolicy skilja sig radikalt från andra länders. Och om integrationen inte hinner med migrationen, skapas enklaver. Vilket kan leda till att människor som flyr hit, från förtryck och förföljelse, finner att samma strukturer har vuxit upp här. ( Källa .) Ja, vem ställer inte upp på detta? Bland det värsta jag vet är plakatpolitik där man signalerar godhet och handlingskraft och sedan vänder ryggen till och förnekar problemet. Offrar de man värnar om. Så har flyktingpolitiken fungerat i mångt och mycket. Sverigedemokraternas inflytande på stora delar av den svenska debatten har varit oproportionerlig och bedövande. Debatten har sedan snedvridits av twittervänstern som har styrt in debatten på att debattera SD och ingenting utom SD. Amen! Att debattera något annat har tolkats som en typ av tyst medgivande av SD's existens. G