Fortsätt till huvudinnehåll

Judarnas konspiration då, Gudrun?

Gudrun Schyman eldar upp 100 000 SEK för att åskådliggöra att kvinnor enbart tjänar 84% av vad männen gör. Enligt denna lite snurriga logik så är det ett tecken på en osynlig sammansvärjning av män som går ut på att förtrycka och utnyttja kvinnor.

Låt oss behålla den logiken i bakhuvudet ett tag...

Judar rapporterar en bättre fysisk och psykisk hälsa jämfört med befolkningen som helhet och är mindre ekonomiskt utsatta.
(Från rapporten 'Hälsosituationen bland de nationella minoriteterna' beställt av regeringen och gjord av Folkhälsoinstitutet)

Detta med att judarna har det bättre ställt ekonomiskt/psykiskt och fysiskt än svensken i gemen...
Det bränner...

Låt oss använda oss av den feministiska logiken på detta

Det måste således föreligga en konspiration här. Tacksamt nog så behöver vi inte uppfinna hjulet på nytt - antisemitismen ligger bara också väntar på att komma till ytan igen.
Denna reaktion på judarnas osynliga sammansvärjning för att dricka blodet av våra spädbarn och utnyttja oss andra renrasiga...

Nå Gudrun?

Vad skall vi nu elda upp för att påvisa faktumet att judarna har det bättre ställt ekonomiskt än svensken i gemen?

Lite eftertanke kanske?

Nu kastar jag mig ut i vilda och osannolika spekulationer här månne - men kan judarnas ekonomiska försprång möjligtvis ha någonting att göra med att de har andra typer av inkomster än svensken i gemen?
Eller ligger det något i Adolfs resonemang kring att det faktiskt är vi andra som är diskriminerade av judarna och deras osynliga världskonspiration?

Mer om...

(anti)FeminismJämställdhet
PolitikMarklundsfejket
Om bloggenAnnika Östberg Deasy


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 1. En fråga :)
  Den som nämner Judar i makten är den automatiskt anhängare av Adolfs resonemang? Inte konstigt att folk blir upprörda om de TROR det.

  Utifrån det resonemanget är det logiskt att tänka att det går ju att mörka hur mycket som helst. Som exempel: ingen vill verka rasistisk, homofobisk, så då gör man misstaget att glorifiera en grupp så att ingen ska misstänka att man tänker några "fula tankar". Aja baja!

  Pridefestvalen t.ex. riskerar att en grupp som är eftersatt i samhället förs fram mer än andra grupper till slut? Detta diskuterades i morgonsoffan på SVT. Det var riktigt intressant och jag måste säga, att jag höll med den moderate debattören mest. Kanske något rasistiskt drag hos moderaterna (alla)? eller mig? :)

  Om det ligger något i ett resonemang betyder det att allt annat är fel? Finns det bara ja eller nej som svar på det mesta? Tänk om Adolf hade rätt i en del saker gör det honom rättfärdig? Jag personligen kan då inte tycka det. Denna rädsla och ensidiga försvar, får oss att missa chansen till att få ta del av verkligheten i den mån det nu går. Media ni vet...och människors dogmer dvs. förutfattade meningar...

  Ska läsa rapporten som är beställd av regeringen..få se om "Det bränner". Det hoppas jag dock inte. Avundsjuka vill jag personligen försöka jobba bort. Det hör till medvetenhetsutveckling Zac ;) Du vet den jag tjatar om.

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Om det är så att judar genom att ge andra judar ett försprång genom utifrån tex rasistiska skäl ska de självklart "brinna" (även om jag inte menar som på 40-talet).

  Frågan är varför det är 84% och om de 84% är där för att gamla hjulspår är svåra att ta sig ur eller om de är biologiskt och genetiskt nödvändiga. Du, Zac anser väl om jag förstått det rätt att de finns där för att de måste finnas där och Gudrun står väl på motsatt sida, och jag ser inte varför man inte kan kasta upp stenarna i luften och se hur de landar lite nu och då för att bekräfta att hjulspåren inte blivit religon.

  SvaraRadera
 3. Hm vill minnas att en centerpartist nyligen blev struken från listan på grund av konspirationsteorier. Varför vill du att endast Gudrun ska svara på dina frågor? För att hon ligger åt vänster? Det handlar återigen inte om höger eller vänster...

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 4. http://svt.se/2.128339/1.2092631/fi_vill_infora_ett_tredje_juridiskt_kon

  LOL

  SvaraRadera
 5. Varför inte ett treje kön? Det är ju ett medicinskt faktum att det finns personer som det i all praktik inte går att säga att de är män med kvinnliga delar eller kvinnor med manliga delar eller ett något med halvt utvecklade något. Naturen lyckas inte göra rätt varje gång. Så för en person där läkaren inte bortom alla tvivel kan bestämma könet, varför ska den då behöva kryssa i pojke eller flicka? Varför åtminstoene inte ha en möjlighet att vänta?

  SvaraRadera
 6. Personligen så anser jag att naturen alltid lyckas göra rätt. Prövningar däremot är till för att lösas av oss. Det ser "naturen" till att vi utsätts för. Det som kan tyckas vara fel kan lösas. Kanske inte alltid som vi vill...

  Ja varför inte ett tillfälligt tredje kön?

  Man behöver inte vara FI anhängare för att inse att de i dessa frågor fungerar som "en blåslampa i häcken" på de andra partierna.

  Ta könsneutrala äktenskap och namnlagen som två reella exempel.

  Varför är vi och politikerna så sega? Moralkakor?
  Långa tankar är bra. Eftertanke behövs! Så ibland tar det tid att anamma nya saker. Inte att förglömma allt gammalt är inte mossigt...Det motsäger inte varandra.

  Prostitution t.ex. den tycker en del partier ska släppas fri. Att motståndarna är "mossiga". Men om man tänker långa tankar så inser man att det är inte helt lätt att bedömma konsekvenserna av fri prostitution. Där behövs mer eftertanke.

  Man behöver däremot inte tänka speciellt långt för att inse att det är bra med "Varför åtminstonde inte ha en möjlighet att vänta?

  Vi uppfinner inget tredje kön i och med det. Utan vi accepterar att det inte alltid går så lätt att bestämma könet.

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 7. Den svenska jälva flatheten gör sig påmind igen, att våga säga ifrån är det få som lyckas med, speciellt när man kan säga något "politiskt korrekt" för att vinna väljare. Man kan inte göra allt för alla, ju förr man inser det ju bättre. Vi bor inte i ett perfekt samhälle och kommer aldrig hellre göra det. Men att konstla till det och skapa ett tredje juridiskt kön, det är ju superviktigt, viktigare än att lösa arbetslösheten och statsskulden! Folk inser nog fan inte ens hur stor statsskulden är, eller bryr sig. Men sånt här som berör ytterst få människor, det ska få både massa mediatid och presskonferenser osv. Helt sjukt jälva "samhälle"!

  SvaraRadera
 8. Kan vi inte inse "hur stor statsskulden är samtidigt som vi vill underlätta för människor, även om det berör ytterst få? Som om det ena motsätter sig det andra?

  "Den svenska djävla flatheten" inför alla individers rätt till frihet inom ramen för alla andra individers likas rätt, existerar alltså i allra högsta grad....och inte bara den svenska.

  Lite svinn får vi ta? "Helt sjukt djävla "samhälle"!

  Det är tur att människor vågar säga ifrån vill jag vända det till. Även om det inte från början upplevs som politiskt korrekt.

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 9. Du är väl poliiskt korrekt om någon LOL.

  SvaraRadera
 10. Det står dig fritt att tycka det. Men hur kan du avgöra det? Du fokuserar ju hela tiden på min personlighet, som du dessutom inte vet ett dyft om.
  När du börjar kommentera det jag verkligen skriver kan man börja ta dig på allvar.

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 11. Jag har redan skrivit att jag inte kommentera dina luddiga inlägg.

  SvaraRadera
 12. Blir det ett tredje kön i lagstiftningen så kommer jag vara den första som kräver ett fjärde... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 13. @daydreaming: de 84% ligger där för att de ligger där. Män väljer mer med plånboken än vad kvinnor gör när det gäller karriärsval. Du kan se precis samma sak i val av politiskt parti - det är mycket viktigare för kvinnor med skola, vård och omsorg än övriga frågor - eller är det också ett utslag av den osynliga manskonspirationen?


  //Zac

  SvaraRadera
 14. Tycker personligen det vore fruktansvärt om vi uppfann ett tredje kön så ett fjärde...

  Man och kvinna det är ingen tillfällighet. Vi ska inte leka Gud.

  Men om vi kan underlätta för människor utan att ändra evolutionens gång så ska vi inte tveka. Att hjälpa andra till ett värdigt liv kan det vara fel? Vi gör något åt att det inte alltid är så lätt att bestämma könet. Vi re-AGERAR. Hur ska man kunna kryssa i pojke eller flicka som daydreaming säger om man är osäker. Genom att kasta tärning?

  //Lisbeth

  SvaraRadera
 15. Könsdysfori ett nytt ord för mig...

  En amerikansk dokumentär på TV 4 visade en bit av den reella verkligheten.

  Barn som ansåg sig ha kommit till denna värld med fel kön fick komma till tals. Det var ett väldigt intressant program.

  Personligen så slogs jag av hur bestämda de var och hur brådmogna de verkade.

  Dessa barns föräldrar var dock fantastiska då de stod upp för tolerans och empati.


  //Lisbeth

  SvaraRadera
 16. Könsdysfori ett nytt ord för mig...

  En amerikansk dokumentär på TV 4 visade en bit av den reella verkligheten.

  Barn som ansåg sig ha kommit till denna värld med fel kön fick komma till tals. Det var ett väldigt intressant program.

  Personligen så slogs jag av hur bestämda de var och hur brådmogna de verkade.

  Dessa barns föräldrar var dock fantastiska då de stod upp för tolerans och empati.


  //Lisbeth

  SvaraRadera
 17. Varför inte ett treje kön? Det är ju ett medicinskt faktum att det finns personer som det i all praktik inte går att säga att de är män med kvinnliga delar eller kvinnor med manliga delar eller ett något med halvt utvecklade något. Naturen lyckas inte göra rätt varje gång. Så för en person där läkaren inte bortom alla tvivel kan bestämma könet, varför ska den då behöva kryssa i pojke eller flicka? Varför åtminstoene inte ha en möjlighet att vänta?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället.
EttsvarspartietJag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga.
SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel".
Lite mer jämförelser i slutet...
Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET??Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott (mm) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna.
Mer socialklass 3 än "kultur"?En annan…

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree.
Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt.
(Källa.)

Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o)
En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil.
Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår.


//Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken.
Läs även andra b…

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt, en riktigt bra film, bör ses
'Familjen Savage' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney. Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o)
Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst.
Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra!


//Zac
+++++ Världsklass, mästerverk, måste ses
++++ Utmärkt, en riktigt bra film, bör ses
+++ Bra, en film som lämnar god eftersmak
++ Godkänd, en film som är ok på TV, men…