8 aug. 2009

Skräckarmarna skrämde Ritchie!

Hmmm, förra årets mest omtalade skilsmässa var väl den mellan Madonna och Guy Ritchie.
Han har nu gått från detta:


till detta:


Lucky bastard!
Jag hade vaknat skrikande bredvid Madonna... Jag förutsätter att Ritchie sover djupt och lugnt numera... ;o)

Guy Ritchie?

Jo, har nämnt honom i recensionen om Kill Bill 1&2:
Ett annat exempel, dock betydligt mindre produktiv (tack o lov!), är Guy Ritchie - 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' som rent av var *djävligt* bra! Sedan kom 'Snatch' som också är bra, men ärligt talat - *gäsp* - hade man inte sett det förut..? :-O

Senaste filmer imponerar inte

Hans senaste alster 'Revolver'(+ en plåga) och 'RocknRolla'(+++ ganska ok) var inte så mycket att hänga i granen. Hans totala hjärnsläpp till film, tillsammans med dåtidens fru, Madonna vill jag inte ens nämna vid namn('Swept away'). *ryys*

Holmes!

Hans nya film 'Sherlock Holmes' känns ganska ok, ska bli spännande att se vad som kan göras med Sherlock Holmes-figuren(favorit!) - framför allt med (en annan favorit!) Robert Downey Jr. i huvudrollen.
Spännande!

Mer om...

//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
PS. Jo, det är Madonna överst och Ritchies nya kärlek Kelly Reilly underst på bilderna... :o)
PPS. Och jo, jag tycker nog att Madonna ser ut som en åldersnojig och rik tant numera.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , AB123456, Ex12345678, DN123456, SvD1234567890

5 kommentarer:

 1. Tror du missat något!
  Det var hon som lämnade Ritchie för att han hellre satt och pimplade öl.
  Hur kul kan det vara för en kvinna full av energi! *rofl*

  SvaraRadera
 2. Det första min grabb sa när vi såg Madonna igår var: hennes armar är helt normala ju!

  Det DU påstår om andra säger bara något om dig själv, så ta du och väx upp!

  SvaraRadera
 3. "Personangrepp kommer jag ibland låta stå kvar eftersom de oftast mest slår tillbaka på leverantören s a s... :o)"  *rofl*

  SvaraRadera
 4. Oj, det var ingen dålig kanonad, anonym.

  Ritchies ölpimplande var kanske för att kunna sova?? ;o)

  F ö så var det säkert en bra konsert (Madonnas), den tycks ha fått lite blandade recensioner - som vanligt, men de som hunnit blogga verkar vara nöjda - som vanligt.

  Vad gäller min kommentarspolicy; givetvis har jag satt upp gränser vad gäller vilka kommentarer som jag skall tillåta:

  Lämna gärna en kommentar om mitt inlägg här.
  Spam tar jag bort omedelbart, rasistiska och andra direkt olagliga kommentarer tar jag bort så snart jag ser dem.
  Jag kommer dock låta ev namn stå kvar till varnär för alla andra likasinnade.
  Personangrepp kommer jag ibland låta stå kvar eftersom de oftast mest slår tillbaka på leverantören s a s... :o)
  Helt ovidkommande, förvirrade kommentarer och kommentarer som är inriktade på reklam mm kommer också vid vissa tillfällen tas bort. Här blir det alltså godtycke så det sjunger om det! :o)

  Givetvis kan det hända att något olämpligt halkat igenom, men då handlar det om ett misstag snarare än något annat. Möjligt att det faktiskt är lite konstigt formulerat angående personangrepp faktiskt!? - vad jag hade i tankarna var i huvudsak personangrepp mot min person! :o)

  Skall faktiskt fundera på en omformulering av det, iofs är det ändå ganska tydligt implicit då första meningen "Lämna gärna en kommentar om mitt inlägg här." tydligt påvisar att det faktiskt handlar om mig, mitt eget lilla självcentrerade jag! ;o)

  Jag vill dock minnas att jag vid ett par tillfällen tagit bort "outingar", d v s personuppgifter om personer, bl a på anställda på FRA. Det är illvilligt och en typ av ren lynchmobbing som jag inte vill veta av. Däremot att en feminist(?) kallar mig och andra för kukhuvuden låter jag helt enkelt stå kvar för att det slår oerhört hårt tillbaka på den som skrev det. Det är inte jag och andra som känner oss som "kukhuvuden" utan det är personen bakom som får skämmas. Givetvis är den typen av utfall oftast resultatet av en bra debatteknik kontra en ovan debbatör, med känslorna utanför. Lite som Godwins lag, fast den som först hemfaller åt simpla personangrepp förlorar...

  Ska fila på min formulering ändå, kul att du trots allt engagerar dig kring min blogg - återkom gärna.


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Faktum är att nu har jag kortat av reglerna en hel del - tack för "igång-knuffen"! :O)


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...