Fortsätt till huvudinnehåll

Skräckarmarna skrämde Ritchie!

Hmmm, förra årets mest omtalade skilsmässa var väl den mellan Madonna och Guy Ritchie.
Han har nu gått från detta:


till detta:


Lucky bastard!
Jag hade vaknat skrikande bredvid Madonna... Jag förutsätter att Ritchie sover djupt och lugnt numera... ;o)

Guy Ritchie?

Jo, har nämnt honom i recensionen om Kill Bill 1&2:
Ett annat exempel, dock betydligt mindre produktiv (tack o lov!), är Guy Ritchie - 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' som rent av var *djävligt* bra! Sedan kom 'Snatch' som också är bra, men ärligt talat - *gäsp* - hade man inte sett det förut..? :-O

Senaste filmer imponerar inte

Hans senaste alster 'Revolver'(+ en plåga) och 'RocknRolla'(+++ ganska ok) var inte så mycket att hänga i granen. Hans totala hjärnsläpp till film, tillsammans med dåtidens fru, Madonna vill jag inte ens nämna vid namn('Swept away'). *ryys*

Holmes!

Hans nya film 'Sherlock Holmes' känns ganska ok, ska bli spännande att se vad som kan göras med Sherlock Holmes-figuren(favorit!) - framför allt med (en annan favorit!) Robert Downey Jr. i huvudrollen.
Spännande!

Mer om...

//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
PS. Jo, det är Madonna överst och Ritchies nya kärlek Kelly Reilly underst på bilderna... :o)
PPS. Och jo, jag tycker nog att Madonna ser ut som en åldersnojig och rik tant numera.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , AB123456, Ex12345678, DN123456, SvD1234567890

Kommentarer

 1. Tror du missat något!
  Det var hon som lämnade Ritchie för att han hellre satt och pimplade öl.
  Hur kul kan det vara för en kvinna full av energi! *rofl*

  SvaraRadera
 2. Det första min grabb sa när vi såg Madonna igår var: hennes armar är helt normala ju!

  Det DU påstår om andra säger bara något om dig själv, så ta du och väx upp!

  SvaraRadera
 3. "Personangrepp kommer jag ibland låta stå kvar eftersom de oftast mest slår tillbaka på leverantören s a s... :o)"  *rofl*

  SvaraRadera
 4. Oj, det var ingen dålig kanonad, anonym.

  Ritchies ölpimplande var kanske för att kunna sova?? ;o)

  F ö så var det säkert en bra konsert (Madonnas), den tycks ha fått lite blandade recensioner - som vanligt, men de som hunnit blogga verkar vara nöjda - som vanligt.

  Vad gäller min kommentarspolicy; givetvis har jag satt upp gränser vad gäller vilka kommentarer som jag skall tillåta:

  Lämna gärna en kommentar om mitt inlägg här.
  Spam tar jag bort omedelbart, rasistiska och andra direkt olagliga kommentarer tar jag bort så snart jag ser dem.
  Jag kommer dock låta ev namn stå kvar till varnär för alla andra likasinnade.
  Personangrepp kommer jag ibland låta stå kvar eftersom de oftast mest slår tillbaka på leverantören s a s... :o)
  Helt ovidkommande, förvirrade kommentarer och kommentarer som är inriktade på reklam mm kommer också vid vissa tillfällen tas bort. Här blir det alltså godtycke så det sjunger om det! :o)

  Givetvis kan det hända att något olämpligt halkat igenom, men då handlar det om ett misstag snarare än något annat. Möjligt att det faktiskt är lite konstigt formulerat angående personangrepp faktiskt!? - vad jag hade i tankarna var i huvudsak personangrepp mot min person! :o)

  Skall faktiskt fundera på en omformulering av det, iofs är det ändå ganska tydligt implicit då första meningen "Lämna gärna en kommentar om mitt inlägg här." tydligt påvisar att det faktiskt handlar om mig, mitt eget lilla självcentrerade jag! ;o)

  Jag vill dock minnas att jag vid ett par tillfällen tagit bort "outingar", d v s personuppgifter om personer, bl a på anställda på FRA. Det är illvilligt och en typ av ren lynchmobbing som jag inte vill veta av. Däremot att en feminist(?) kallar mig och andra för kukhuvuden låter jag helt enkelt stå kvar för att det slår oerhört hårt tillbaka på den som skrev det. Det är inte jag och andra som känner oss som "kukhuvuden" utan det är personen bakom som får skämmas. Givetvis är den typen av utfall oftast resultatet av en bra debatteknik kontra en ovan debbatör, med känslorna utanför. Lite som Godwins lag, fast den som först hemfaller åt simpla personangrepp förlorar...

  Ska fila på min formulering ändå, kul att du trots allt engagerar dig kring min blogg - återkom gärna.


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Faktum är att nu har jag kortat av reglerna en hel del - tack för "igång-knuffen"! :O)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv