Fortsätt till huvudinnehåll

Fickparkera...

Jag suger faktiskt på att fickparkera. Efter att ha bott på landet i större delen av mitt vuxna liv och sedan hamna i stan för att fickparkera nere på gatan... Vilken chock! Jag sög faktiskt...

Men inte denna lilla kille...


Oops...

Hahaa, men jag är säker i min manlighet...

//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning PS. Är bättre på fickparkering idag, men kanske inte internationell klass... ;o)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

 1. Jag har sett en kille göra precis likadant med en större skåpbil, det var då bra vinterväglag.

  SvaraRadera
 2. Inte i den lilla luckan! ;o)

  Näe, jag bor precis vid en damm som brukar vara rejält frusen ett par veckor per vinter - då dyker det upp mängder med folkrace-bilar som kör en upplogad bana. Dj*vlar vad det går! :o)

  De har en kontroll på sina bilar som jag antagligen aldrig kommer att få...

  Förresten körs det en hel del både två- och fyrhjulingar där också. Ser oerhört roligt ut! *funderar allvarligt*


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Jag har sett en kille göra precis likadant med en större skåpbil, det var då bra vinterväglag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?