Fortsätt till huvudinnehåll

Nakengrannen

Måste jag berätta om naken-grannen?

Fråga: Vi är ett äldre par som har en villa utanför Stockholm. Villan är mycket bra och vi trivs i den men nu funderar vi på att sälja den. Problemet är att grannen går naken på sin tomt och vill visa upp sig. Det är mycket otrevligt för oss och för gäster. Man kan inte sitta ute och dricka kaffe eller äta. Den stora frågan är om vi måste ange detta när vi säljer villa? Är det ett så kallat dolt fel? Vi vill vara ärliga. Hänsynstagande villaägare Svar: Enligt jordabalken torde det inte vara ett dolt fel. Under alla omständigheter så är det en företeelse som ni känner till och kan inte för er vara dolt. Eftersom ni vill vara ärliga så bör ni tala om företeelsen för den nye köparen.
(Källa.) Nu tvivlar jag inte ett ögonblick på att det inte är en jättejobbig situation med en sprättig nakegranne, kanske kan det vara till lite tröst att jag faktiskt suttit och gapskrattat till denna en stund? Inte åt den "hänsynstagande villaägaren", utan huvudsakligen åt de mest fantastiskt surrealistiska scenarion i mitt huvud på grundbasis av den sprättiga nakengrannen. //Zac

Kommentarer

 1. Jag tycker att man måste berätta om nakengrannen! Hur många vill ha en "nakenfis" som springer runt och visar upp sig? Har man ovanligt griniga och tjuriga grannar som man besväras av, ska man uppge det också tycker jag. Om man upplever de som extremt tjuriga alltså. Allt som man upplever som "fel" ska nämnas. Sedan får köparen ta ställning. De kanske tycker att det låter som en baggis. Vi resonerar alla olika.

  Men om jag tycker att det är besvärande så är ju risken att köparen även tycker det. Då har man dolt "ett fel". Även om man tycker att nakenhet är sunt och naturligt...

  Jag skulle inte vilja bo granne med någon som likt "naken Janne" viftar med propellern t.ex. Nu kanske inte alla gör det. Vi kvinnor har inte ens en propeller att vifta med. Men ändå, risken finns att det viftas med annat!!!Hur ska folk få något gjort då? Vi människor är nyfikna varelser!

  Risken finns att alliansens jobbpolitik inte fungerar då!;) Sjukfrånvaron riskeras att öka om man frestas stanna hemma och kika på grannen istället för att jobba...:) Vi måste tänka på konsekvenser!...

  SvaraRadera
 2. LOL! Jag hade när jag bodde hemma och var 18år en singelgranne - kvinna - som var lite smådesperat...

  När jag eller någon av mina kompisar kom rullandes mot mitt hus så uppmärksammade hon det och formligen rusade ut mot sitt "solställe". På vägen rev hon av sig bikiniöverdelen; det var sommar givetvis.

  Så jag kan nog med fog säga att där var det både dubbelpropellern och en inte så lite pojkslyngelsjuk tant... Eller tant och tant, hon var nog 45år vid tiden och äldre kvinnor stannade för oss vid 35-års åldern.

  Jag vet tidigare, ett par år, så var vi på semester utomlands. Där fattade en annan kvinna som var där med sin familj tycke för mig och lade hugaligen ut sig för mig. Jag måste tillstå att jag var livrädd av hennes ganska oblyga närmanden... :o)

  Det var faktiskt inte ett uns intresse från min sida, men det spelade ingen roll. Hon gasade på även när hennes man var i närheten. Kan nog inte tro annat än att det äktenskapet var helt dött.

  Så jag kan nog inte säga annat än att jag nog också(sic!) har setts som en köttbit utan några andra egenskaper. Smickrande på ett plan och lite förnedrande på ett annat.

  Hmmm, men nu kom jag lite offtopic.

  Jag tycker nog att en besvärlig granne skall räknas som ett dolt fel. Vi hade en riktig psykopattant som bodde under oss när vi hade lägenhet inne i stan. Jag trodde först hon hade inneboende, men det var faktiskt tanten själv som pratade med sig själv med olika röster... Tänk dig en 75-årig Norman Bates, fast med mammans peruk och kläder på... HUA!

  Jag måste skryta och påstå att mer hänsynstagande lägenhetsinnehavare än oss är det svårt att hitta. Barnen var små vid tiden och gick lite "stolpigt" till skillnad från oss vuxna som "smög" eftersom det var lyhört. Hon var helt galen eftersom "hennes kristallkronor gungade när barnen levde runt"...

  Den verklighetesförankringen parat med hennes psykiska tillstånd gjorde att man faktiskt var rädd för att det en dag skulle komma in brinnande papper genom brevlådan, eller att hon skulle komma utspringande med en förskärare när vi gick ner för trappan... Det var faktiskt så att jag alltid så till att vara mellan barnen och hennes dörr när vi passerade! :oO

  När vi sedan flyttade så visade det sig att en god väns jobbarkompis fått lägenheten. Det var alltså en hyresrätt. Vi tänkte inte närmre på saken, men något år senare så fick vi veta att min väns jobbarkompis sökte hus. Så jag frågade lite kvickt:

  "Vadå, har psykopattanten under börjat mörda igen?"

  Min vän skrattade gott åt detta och undrade lite försiktigt vad det var för psyko som faktiskt bodde där under...

  Vi ser henne lite då och då, cyklande runt med snipig mun. Hon måste vara bortåt 85år nu, men ont krut och det där... Gör nog att vi lär se henne cykla runt på trottoarerna ivrigt plingande, i en 40år till... ;o)

  Det var verkligen the granne from hell!


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Ha. ha Ni hade ju inte behövt titta på "tanten". Så hon tåldes kanske att tittas på! Eller ni kanske blundade;) Deperata män finns det också som väljer betydligt yngre kvinnor, som de ränner efter. Jag är irriterad över ojämlikheten när det gäller detta. Det är jag eftersom jag vill ha lika villkor på alla områden och inte bara vissa.

  Flintskalliga gubbar med unga snygga tjejer verkar vara helt okej....Mina döttrar har berättat om en del sådana, som de råkat ut för. Själv gjorde jag det också som ung. Där har vi ett ex. som visar på att kvinnor och män inte är jämställda i den frågan...

  Jag för min del tycker att det är lite lustigt med myten om änkor. Man reagerar ju på det som rör ens eget liv. Det finns en drös med filmer, om hur vi är. "Grabben i graven bredvid" visas om och om igen. Senast i går. Men den är kul:) Sedan så har vi "den tatuerade änkan" med Mona Malm. Hon har sisådär fem män och gör en tatuering för varje man, som hon glatt visar upp för männen.

  Det när statistik visar att vi sörjer våra män betydligt längre än de sörjer sina kvinnor, då de blir änkemän! Sörja kan man givetvis göra på olika sätt men ändå! Har någon sett liknande filmer om änkemän? Inte utmålas de som sexgalningar iallafall!!!

  Så om jag hade t.ex. "naken Janne" till granne, så skulle jag enligt myten om änkor kunna dras in i "sodom och gomorra" i ren "synd". Den mannen sägs vara livsfarlig för alla kvinnor:) Vem kan motstå hans propeller? Om man enligt myten om änkor inte har "fått något på länge" ha, ha

  SvaraRadera
 4. Nu är det så här... Jag är väldigt nyfiken av mig och vill ha svar på saker som jag undrar över....

  Därför så gjorde jag ett test. Min dotter hjälpte mig med att lägga in en profil på en känd dejtingsajt, med foto och allt.

  Jag ville kolla hur det står till med en del saker...Det jag ville veta var, om äldre män vill träffa jämngamla eller äldre kvinnor än de själva... Jag ville också veta om man får några svar då man är sjukpensionär...:)

  Jag skrev så här... Änka, sjukpensionär söker män....:) Fick fem svar på en timme... Någon som tror att det var för att jag är sjukpensionär? Icke sa Nicke myten om oss änkor existerar. Den är verklig!

  Dessutom så har jag inte blivit hembjuden till mina gamla "vänninnor" en enda gång sedan min man dog. De verkar tro att jag ska våldta deras gubbar...Jag som är mest intresserad av att prata miljö, världssvält, politik m.m.:) Detta har gjort att jag idag har en helt annan bekantskapskrets än tidigare. Mina vänner är antingen mycket yngre eller mycket äldre än jag själv. Jag har på detta vis mindre åldersnoja än förut. Det viktigaste för mig idag är att personkemin stämmer!.

  SvaraRadera
 5. Äsch, jag tror helt enkelt att karlarna tycker du verkar vara en hyvens puma och därför hänger på din dörr som iglar! :o)

  Men jag vet själv att änkor, och för all del änkemän ofta blir lite "marginaliserade" av vänner och bekanta. Man vet inte riktigt hur man skall bete sig och på det svenska sättet så håller man sig helt enkelt undan...


  //Zac

  SvaraRadera
 6. "hyvens puma" ha, ha

  Varför vet man inte hur man ska bete sig. Har man inte vanligt folkvett? Man blir faktiskt ganska ledsen! Men jag kanske inte heller hade bjudit in en änka om min man levt. Jag har ju som sagt även jag sett en del filmer om hur de beter sig...:) fniss

  SvaraRadera
 7. Men jag vet hur pass villrådig jag blev för ett par år sedan när min mormor låg svårt sjuk. Det har möjligtvis någonting med vårt svenska lynne att inte tappa kontrollen tror jag. Man vet inte riktigt hur man skall agera och då fegar man hellre ur och håller sig borta. Vi har ju i det moderna samhället i mångt och mycket byggt bort gamla, sjuka och inte minst den gamla döden... Vi förstår nog mindre och mindre av livet idag tror jag.


  //Zac

  SvaraRadera
 8. Tänkte kommentera flera saker här, men allt är ju redan sagt. :-)

  Möjligen kan jag tillägga att det är synd att vi killar inte medan vi är unga har vett på att ta vara på de möjligheter att få erfarenhet så att vi genom det lär oss att behandla jämnåriga tjejer anständigt sedan. :-)

  Möjligen gäller samma sak tjejer, det skall ju vara jämnställt. :-)

  Men killar är ju som mest aktiva runt 16-20 år medan kvinnor når sin peak mellan 30 och 40. Alltså borde det vara bra och unga killar träffade medelålders kvinnor och fick pippa av hjärtans lust, medan unga tjejer kunde träffa medelålders herrar och hålla handen och kanske kramas eller möjligen ha stimulerande intellektuella diskussioner tills killarna ridit ut den värsta hormonstormen så att de kan börja tänka med rätt huvud igen. :-)

  Det verkar ju som om vi killar inte har tillräcklig mängd blod för att försörja hjärnan och samtidigt underhålla en erektion, det brukar bli antingen eller. :-)

  SvaraRadera
 9. "Men killar är ju som mest aktiva runt 16-20 år medan kvinnor når sin peak mellan 30 och 40. Alltså borde det vara bra och unga killar träffade medelålders kvinnor och fick pippa av hjärtans lust, medan unga tjejer kunde träffa medelålders herrar och hålla handen och kanske kramas eller möjligen ha stimulerande intellektuella diskussioner tills killarna ridit ut den värsta hormonstormen så att de kan börja tänka med rätt huvud igen."

  Hahaa! Herrgud, jag har postat som en idiot idag och så kommer du med dagens bästa inlägg! :o)

  Grattis! För övrigt tror jag att de medelålders männen egentligen är mest intresserade av att pippa järnet också. Det är nog bara det att de vet om hur man lättast kommer dithän. Om nu köttet inte skulle vara villigt så finns det alltid blåa piller...

  För övrigt så existerar inte potensproblem hos ursprungsbefolkningar som äter ursprungligt... Så hur fungerar det med de medelålders männen där?!


  //Zac

  SvaraRadera
 10. Varför blå piller när det finns naturliga alternativ?
  Guts and Grease: The Diet of Native Americans.

  "if any Indian woman did not prove with child at a decent time after Marriage, the Husband, to save his Reputation with the women, forthwith entered into a Bear-dyet for Six Weeks, which in that time makes him so vigorous that he grows exceedingly impertinent to his poor wife and 'tis great odds but he makes her a Mother in Nine Months."

  Nu blir det kanske brist på björnar ifall alla impotenta medelålders mäns skulle börja använda det tricket, men man skulle ju kunna avsätta några stora nationalparker till att föda upp björnar för det ändamålet, jag tror säkert att det skulle gå att intressera många (manliga) makthavare för det. :-)

  Det är ju inte lika snyggt att göra som i delar av Asien, att tappa stackars björnar i fångenskap på gjörngalla, även om det troligen är samma sak som ligger bakom.

  Asiatiska män verkar för övrigt vara impotenta hela högen med tanke på alla desperata metoder de tar till för att öka potensen?

  SvaraRadera
 11. Ja, och alla metoder inbegriper någon kroppsdel/-vätska ifrån utrotningshotade djur. Antagligen ett cyniskt trick för att få upp priset antar jag... :o(

  Undrar för övrigt vilken tid på året det handlar om? Det är ju bär, rötter, as och inte minst lax i potten! :oO


  //Zac

  SvaraRadera
 12. Med tanke på vad jag hört om intresset för medel mot impotens kan man misstänka att det är själva huvudskälet till att djuren är utrotningshotade?

  SvaraRadera
 13. Visst - skit i klusterbomber som bara ger en "hardon" i några minuter - här snackar vi blåa piller som ger massiva stånd i timtal! Och läkemedelsindustrin är ju i alla fall lite mer human än krigsindustrin... Fast å andra sidan så innebär klusterbombsalternativet att man "go off with a BANG!"... Inte lätt detta... *funderar, funderar*

  Yeeeaaaahaaaa! *med omisskännlig texas-dialekt*

  KABOOOOOOOM!


  //Zac

  SvaraRadera
 14. Hmmm som tidigare sagts. Män har en tendens att tänka med fel huvud....! Alltså behövs det fler kvinnor i maktposition för djurens skull...! Sedan om man tänker ytterligare ett steg till för planetens skull och för den biologiska mångfalden. All utrotning av arter påverkar ju som bekant den. Vi är alltså i desperat behov av kvinnor i makten.

  Inte kan mäns massiva stånd få avgöra så viktiga frågor? Eller?

  Yeahhhhaaaaa

  SvaraRadera
 15. Tror definitivt att många beslut blir bättre om man även beaktar ett kvinnligt perspektiv på det hela. Generellt sett har kvinnor ett betydligt humanare sätt att se på saker och ting. Vi män är mycket mer som måldrivna, dumma drönare. Och de egenskaperna ligger ju som sagt i vår natur, väl förklarat av evolutionen och vår biologi. Och - inte minst roande - på tvärs med tokfeministernas åsikter! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 16. vet du... jag tror att vi alla egentligen är tvåkönade! Ta dessa vetenskapliga rön om att männen genetiskt, kanske kan ha sex med sig själva.

  Jag tror att männen behöver plocka fram sina "kvinnliga egenskaper". Vi kvinnor behöver plocka fram de sk. "manliga".

  Tänk va häftigt! Det gör feminister. Dock inte "tokfeminister" precis som du säger. De mår förmodligen ganska dåligt.

  Alla män borde bli som Göran Persson Obs ironi! Han kallar sig nämligen feminist:)

  Nu ska jag fila på en motion till "mitt parti". Planeten går inte under på grund av växthuseffekten. Nej de massiva stånden är "huvud"orsaken....! Ska ta upp det på nästa medlemsmöte!!! Snacka om nytt perspektiv på miljöpolitik:) Vi kan inte annat än vinna valet nästa gång!

  SvaraRadera
 17. Kalla partiet för IF - Instead of Foolishness... :o)

  Till skillnad från dig så tycker jag om att vi är yin och yang. Jag älskar olikheterna mellan könen, på gott och ont. Motsatsen är bara ljummet... :o|


  //Zac

  SvaraRadera
 18. Yin o Yang är mitt liv det. Är Qi gongare sedan elva år. Jag lever det... Mörker ljus, man kvinna, lång kort, framsida baksida:)

  Våga vara arg, ful, glad, ledsen det är balans för mig... Så motsatsen är då inte ljummet...;) Ljummet är att bara acceptera allt, vare sig det gäller djur eller människor. Krig är profit försvar nödvändigt. Det har livet lärt mig....

  SvaraRadera
 19. Nu blir jag lite förvånad/förvirrad! Innebär inte "männen behöver plocka fram sina 'kvinnliga egenskaper'. Vi kvinnor behöver plocka fram de sk. 'manliga' " att det blir mer "ljummet"?

  Låt oss vara de biologiska individer vi är, och låt samhället/kulturen/traditionerna forma oss. Däremot skall ingen värderas högre än någon annan, precis som man inte kan slå ner på någon "outvecklad" kultur. Den är det den är!

  Mångfald är motsatsen till enfald. Det gäller invandrings-/flyktingfrågor och det gäller genusfrågor. (Två kön är inihelvete fler än ett...)


  //Zac

  SvaraRadera
 20. Nu fastnar jag här idag igen måste skärpa mig:) Detta får bli det sista idag...:) Måste plugga Yin o Yang!

  Inte blir det ljummet om vi plockar fram både kvinnliga och manliga egenskaper? Det förstår jag inte alls.

  Många kvinnor föredrar bl.a. poeter, för att de gör just det. Många kvinnor tycker att homosexuella män är det sexigaste som finns. Richard Wolf t.ex. jag säger bara oj, oj:) Alla gillar inte mördare på fängelser och den massiva stånd typen! Nej män som vågar bejaka den kvinnliga sidan är definitivt sexiga.

  SvaraRadera
 21. Måste också bara tillägga.... Jag blir också förvånad och tämligen förvirrad. Låt oss vara de biologiska individer vi är? Men om forkningen pekar på andra rön då! Om vi blir överbevisade om en massa nya forskningsrön, om allt möjligt till slut....Ska vi likt de som t.ex. fanatiskt följer varje ord i Bibeln förneka allt nytt? Eller ska vi kapitulera?

  Det är ju "samhället/kulturen/ traditionerna", som gör så att vi fortfarande på 2000-talet överhuvudtaget diskuterar olikheter mellan könen.

  Tänker på religionen...samhället t.ex. reklam... kulturen där kvinnor främst målas eller fotas. näck....osv osv.

  Är det inte detta som format oss sedan urminnes tider? Det är klart att vi ska formas utav det. Det är ju oundvikligt. Frågan återstår väl bara. HUR har vi formats? Krig, våld ojämlikhet mellan olika grupper har uppstått...Vi har långt kvar till verklig jämställdhet tycker jag....Då menar jag verklig!

  SvaraRadera
 22. Jag tycker faktiskt att många killar är bra på att ta fram sina kvinnliga sidor, viss lite för bra då de gäller de emst negativa delarna av den sidan.
  Däremot är väldigt få kvinnor bra på att släppa fram sin manliga sida.
  Jag har t.ex. träffat väldigt få kvinnor som kan tänka sig en veckas fjällvandring eftersom de då inte kan duscha tre gånger om dagen!

  En veckas svett vid något enstaka tillfälle dör man inte av, och luktar alla likadant känner man det knappt efter ett tag, naturligtvis kan man blaska av sig så gott man klarar i armhålor, fötter och skrev i en fjällbäck, och tvåtta underkläder och strumpor, som man lämpligen har med sig två uppsättningar av. Men man behöver faktiskt inte tvätta håret med schampoo tre gånger om dagen när man är på fjällvadring. :-)

  Men så fort man kommer till civilisationen är det naturligtvis skönt med en riktig dusch, bastu och dusch igen, och sedan frächa kläder. :-)

  SvaraRadera
 23. Jag älskar primitivt leverne - under begränsad tid...

  Det är en typ av frihet att inte behöva/kunna bry sig om hygienen faktiskt. Flanellskjorta - så är lyckan gjord.

  Jag vet av erfarenhet att ganska mycket av "civilisationen" rinner av en ganska snabbt när man har fullt upp. En mycket intressant utveckling faktiskt.


  //Zac

  SvaraRadera
 24. Vi har alla en stenåldersmänniska inom oss, vi mår inte bra om den inte får komma ut någon gång emellanåt. :-)

  SvaraRadera
 25. Jaha...
  *ställer sig vid tomtgränsen och gör propellern*


  //Zac

  SvaraRadera
 26. Nu blir jag lite förvånad/förvirrad! Innebär inte "männen behöver plocka fram sina 'kvinnliga egenskaper'. Vi kvinnor behöver plocka fram de sk. 'manliga' " att det blir mer "ljummet"?

  Låt oss vara de biologiska individer vi är, och låt samhället/kulturen/traditionerna forma oss. Däremot skall ingen värderas högre än någon annan, precis som man inte kan slå ner på någon "outvecklad" kultur. Den är det den är!

  Mångfald är motsatsen till enfald. Det gäller invandrings-/flyktingfrågor och det gäller genusfrågor. (Två kön är inihelvete fler än ett...)


  //Zac

  SvaraRadera
 27. Hmmm som tidigare sagts. Män har en tendens att tänka med fel huvud....! Alltså behövs det fler kvinnor i maktposition för djurens skull...! Sedan om man tänker ytterligare ett steg till för planetens skull och för den biologiska mångfalden. All utrotning av arter påverkar ju som bekant den. Vi är alltså i desperat behov av kvinnor i makten.

  Inte kan mäns massiva stånd få avgöra så viktiga frågor? Eller?

  Yeahhhhaaaaa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England