24 feb. 2008

Men hästen då?

Läser på Aftonbladet ett av de mer besynnerliga "bränn fett"-tipsen jag läst på ett tag...
Visste du att du bränner cirka 242 kalorier på en halvtimme om du rider i galopp?
Men frågan uppstår givetvis genast ändå - hur mycket bränner hästen?? //Zac

5 kommentarer:

 1. Och hur mycket koldioxid släpper den ut?

  Det är konstigt att veganerna är väldigt snabba med att tala om hur mycket korna släpper ut, men glömmer bort hästarna. Jag är ganska säker på att vi har fler hästar än kor i Sverigen nu, överallt ser man bondgårdar som gjorts om till att i stället hålla ridhästar.

  SvaraRadera
 2. Inte så mycket..hästen är väl ingen idisslare... Får och kossor fiser och rapar mer metangas har jag för mig.

  SvaraRadera
 3. Det kanske inte behöver vara nån häst inblandad för att "rida i galopp"
  *rodnar lätt*

  SvaraRadera
 4. När jag var i 15-års-åldern funderade jag allvarligt på att börja i ridskola för att få rida mycket. Nu på senare tid har jag blivit nyfiken igen på att prova på ridning, men nu är det hästar jag tänker på, börjar jag bli gammal eller? ;-)

  SvaraRadera
 5. Där fick jag fem minuter i livet till! :o)

  Tack!


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...