28 feb. 2008

30-dagars utmaningen, 28 feb

Jag kan nog tänka mig att jag har lite för trevligt på kvällarna framför tv:n... Men trenden med någon typ av viktstabilitet verkar hålla i sig. Vill man vara cynisk så ser det ut som om jag tappat det vatten som jag, lite överdrivet fuskande, lgt på mig innan... Men, det blir efter helgen som någonting görs, inte innan.


//Zac

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...