Fortsätt till huvudinnehåll

Varför inte brännmärka dem?

I går ville Beatrice Ask skicka ut lila kuvert till sexköpares familjer. I dag har hon ändrat sig om färgen men vill fortfarande att anhöriga ska få veta.
– Jag tror att det är effektivare än ett par års fängelse, säger hon.
(Källa.)

"Jag tror att det är effektivare än ett par års fängelse" - jo, jag tror att 100 spörapp offentligt också fungerar bättre än ett anonymt fängelsestraff... Men varför inte?

Jo, Beatrice...

Vi har lämnat 1800-talet en bra bit bakom oss. Jag kommer personligen att helt gå över på lila/gredelina kuvert för all min korrespondens, det är ett löfte om detta medeltida idioti står sig! Vansinne!
Ask visar nu en gång för alla upp en helt världsfrånvänd sida - alltså inte vara vad gäller integritetskränkande lagar - hur står det egentligen till med människan? Och vilken present till Piratpartiet!?


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , AB123, SvD1, DN Politikerbloggen

Kommentarer

 1. Den här kvinnan är banne mig livsfarlig. Maken på inkompetens har jag aldrig sett.

  SvaraRadera
 2. Jopps. Bodström vad är du??? Inget är förlåtet! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Fröken Ask tycks ha missat att hon lever i en DEMOKRATI. Maken till idioti. Om vi ska hänga ut sexköpare eller misstänkta sexköpare borde vi i konsekvensens namn hänga ut dömda/misstänkta pedofiler, mördare, våldtäktsmän, pedofiler, barnporrdistributörer, rånare, pyromaner, rattfyllon etc. Beatrice Ask är i sanning en tvättäkta idiot med stort i.

  SvaraRadera
 4. Jo, jag skäms! Men mest skäms jag för att jag skrev för ett par år sedan:

  "En kanske speciellt glädjande detalj är att FP:s Johan Pehrsons beivrande av övervakningsstaten inte premierades, snarast tvärtom med Beatrice Ask som ju bråkat mycket med Bodström i EU-nämnden! Förhoppningsvis får vi en justitieminister som slår vakt om den personliga integriteten och om äganderätten som ju trots allt är en moderat grundpelare."

  Såååååååååååå fel jag hade! Hon är helt vimsig och har gjort till sitt stora nummer att kränka människors privatliv mer än sin föregångare... Fy f--n!


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Det var det dummaste jag någonsin hört, en justitieminister som vill hänga ut MISSTÄNKTA för sexbrott. Det var det hon sa om någon lyssnade.

  Det innebär alltså inte att personen är dömd, utan man ska döma personen på förhand och på detta sätt hänga ut personen till alla i hans/hennes närhet.

  Det är helt otroligt att vi har denna typ av personer som styr över oss andra, självklart vill vi inte ha ett övervakningssamhälle när det är denna typ av personer som styr över oss.

  /D

  SvaraRadera
 6. Den goda nyheten är att vi slipper henne i september, den dåliga är att Tomas Bodström återvänder... *ryys*


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj...
  Ej moderat justitieminister framför förslag som strider mot Svensk grundlag!
  Rättspraxis i alla rättsstater är att man är oskyldig till en brottsgärning (oavsett misstankegrad) tills motsatsen är bevisad i en domstol!

  Är det ingen hejd på vansinnet!!!?

  /Tom

  SvaraRadera
 8. Undrar om hon själv har rent mjöl i påsen, såg dessa videos.....om något riktigt stort man tystat ner...hmm..som annars allvarligt skadat sverige med tanke på att polis/åklagare/skl/hsan/socialstyrelsen/fsk,landstingspolitiker/läkare, med många mfl hade kommit ordentligt vid skampålen.

  Kanske lämpligt att göra en "groda" och sedan avgå....

  Någon måste ha hållit i trådarna och tystat i alla led..någon med absolut makt över rättsväsendet.....

  http://www.youtube.com/watch?v=aHQrbgI9Fxg


  http://www.youtube.com/watch?v=uCOvH08MY_Y

  SvaraRadera
 9. @Thomas Tvivlaren: Fantastiskt inlägg!


  //Zac

  SvaraRadera
 10. Undrar om hon själv har rent mjöl i påsen, såg dessa videos.....om något riktigt stort man tystat ner...hmm..som annars allvarligt skadat sverige med tanke på att polis/åklagare/skl/hsan/socialstyrelsen/fsk,landstingspolitiker/läkare, med många mfl hade kommit ordentligt vid skampålen.

  Kanske lämpligt att göra en "groda" och sedan avgå....

  Någon måste ha hållit i trådarna och tystat i alla led..någon med absolut makt över rättsväsendet.....

  http://www.youtube.com/watch?v=aHQrbgI9Fxg


  http://www.youtube.com/watch?v=uCOvH08MY_Y

  SvaraRadera
 11. Den här kvinnan är banne mig livsfarlig. Maken på inkompetens har jag aldrig sett.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?