3 mars 2010

Solidaritet - för andra!

Jag är så uttråkad på att någon överhuvudtaget tror på socialdemokratin idag. Det är uppenbart för alla som inte har ideologiska skygglappar på sig att det alltid handlat om en moral för partitopparna och en för fotfolket.

Sahlins fotarbete...

På 90-talet var Sahlin för, sedan emot, sedan skulle avdraget vara kvar fast i förändrad form, och nu skall det tydligen slutligen helbort. Tvärsäkert för väljarna onekligen...

Mer om pigdebatten: 'Pigdebattens vara eller icke vara'.


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , AB123456789, DN123456780, SvD1234567 Mary

1 kommentar:

  1. Så less på upprödheten. Klart att de ska ha pigor om de har råd med dem. Även om de tycker att det är en dålig idé att sponsra via skattsedeln. Även om de företräder de som aldrig kommer att ha råd med pigor.

    Jag tycker att det borde storma runt Fredrik för att han inte har startat ett enda företag i år. Det är ju företagen som ska driva svergie. Hur kan han leva med denna dubbelmoral. Svikare, usch usch usch, jag kräks när jag ser hur illa han beter sig.

    Nä, löjligt! (punkt)

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...