Fortsätt till huvudinnehåll

Galenpannan Quick!

Det är en rent av tokgalen inledning på ett av de sannolikt största rättsskandalerna - de av två experter intygade benflisorna från den norska flickan Therese Johannessen var inte ens ben!?

Faller som korthus

Detta gör sannolikt att bevisningen och förhoppningsvis en hel del juridiska karriärer faller som korthus i fallet. Alla dessa mord som tacksamt kunnat skrivas av, av trötta och inkompetenta poliser.
Quick har varit som sänd ifrån gudarna för många inom polis och åklagare! Sjukt!

Claes Borgström?

Hur har han tillgodosett sin klients rättigheter när bevisen gång på gång har varit alldeles på tok för svaga? Låter som något för advokatsamfundet!
Borgström är numera mer känd som smågalet rabiat radikalfeminist i rollen som socialdemokraternas talesperson i jämställdhetsfrågor. Galet!

Christer van der Kwast?

En åklagare som jag förstår mer eller mindre byggt hela sin karriär på att framgångsrikt åtala och lyckas fälla Quick för mord. Mycket tyder på att han också gömt och undanhållt fakta och bevis som talar mot åtalet. Givetvis oerhört upprörande, även om han nu är pensionerad så bör rättssamhället hålla öppet om man inte skall åtala för tjänstefel? Hans track record om man bortser från Quick är väl rent av usel dessutom? Uppseendeväckande!

De två experterna? (Per Holck och Richard Helmer)

Skall man kolla upp om de uppenbart inkompetenta experterna har givit utslagsgivande vittnesmål i andra fall? Kanske borde man också titta närmre på dem? Obehagligt!

Thomas Quick

En uppenbart sjuk person, glad för att bryta monotonin som säkert kommer räcka resten av hans liv, hög som ett hus på psykofarmaka och i händerna på utnyttjande karriärsmänniskor som använt honom och hans påhittade historier som karriärsmässig språngbräda. Vansinnigt äckligt!

Oskyldig?

Är han oskyldig? Paradoxalt nog tror jag det. Men jag tror också att han är så pass sjuk att han förr eller senare hade tagit död på någon om han varit fri... Skrämmande!


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , SvD12345, AB123456, Ex12, DN123

Kommentarer

  1. Frågan är ju i så fall vem som gått fri..

    SvaraRadera
  2. Ganska sannolikt så är det ett halvdussin mördare som kommit undan... Otäckt.


    //Zac

    SvaraRadera
  3. Daniel Johansson19 mars 2010 kl. 14:48

    Här är något riktigt stort som polis/åklagare ock skl gömt undan !

    http://www.youtube.com/user/nolies2you#p/a/u/1/aHQrbgI9Fxg

    http://www.youtube.com/user/nolies2you#p/a/u/0/uCOvH08MY_Y

    Hela den otäcka berättelsen finns på, www.totalskandal.se

    SvaraRadera
  4. Hua, den får jag läsa senare!


    //Zac

    SvaraRadera
  5. Och jag som hela tiden trodde du menade Sd intepiraterna.

    SvaraRadera
  6. Politiet i Norge sjekker ikke tips i Therese-saken...

    http://twitter.com/ThereseSaken

    SvaraRadera
  7. Otäck historia - jag blir helt kallsvettig när jag tänker på min dotter som är i samma ålder. Usch! Måtte föräldrarna få frid någon gång.


    //Zac

    SvaraRadera
  8. Och jag som hela tiden trodde du menade Sd intepiraterna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England