19 jan. 2009

Ologiskt om upphovsrätten

Mary har ett bra inlägg om brottsbekämpning av polisen, som sig bör... Via den posten hittar jag på SvD ledarblogg en informativ och underhållande, för att inte säga direkt upprörande film:

Bra för samhället

Samtidigt som ytterligare en undersökning utifrån neutrala ståndpunkter pekar på hur samhället och i förlängningen alla tjänar på fildelningen. Frågan är om jag ens någonsin sett en neutral undersökning som kommit till det motsatta slutsatsen??

Ännu mer stöd...

Tyvärr bara på Holländska, (grov)översatt med Google translate:
De ekonomiska konsekvenserna av fildelning på den nederländska välfärd på kort och lång sikt netto positivt. Konsumenterna kommer att gynnas på grund av fildelning tillgång till ett brett spektrum av kulturella produkter. Å andra sidan kan en nedgång i omsättning från försäljning av ljudinspelningar, DVD och spel som ett resultat är rimligt.

Kriminalisera mera!

Mer förstårbart än regeringens vurm för avlyssning och nedmontering av privatlivets helgd... En del ser ut som nollor jämfört med vad kriminaliseringen av en hel ungdomsgeneration har gjort...


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

  1. Jag tror att att denna regering kommer att gå till historien som stor (v)arselet.

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...