12 jan. 2009

10kg utmaning, räddning på mållinjen...

Helgerna är, som brukligt, fällan jag oftast trillar i. Denna helg anser jag mig inte ha tappat kontrollen någonstans, men ändå blev det ett rejält bakslag:


På mållinjen!

Men på mållinjen slänger jag mig ut och tippar bollen till hörna, eller tja... Jag har lagt in en kurva till för bara helgerna. Det blir intressant att se om helgerna fortsätter vara akilleshälen. Visst är det logiskt, man jobbar strukturerat kontorsjobb under veckorna och skall sedan improvisera under helgen. Jag tillsätter t ex betydligt mer fett i maten under helgen än under veckomenyerna. Vi får se nästa helg!


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...