20 jan. 2009

10kg utmaningen, a rebounce!

Direkt tillbaka ontrack! Jag höll nog lite igen hårdare än vanligt, var lite småsugen igår kväll, men slog igen butiken! Är iofs fortfarande strax över linjen, men imorgon, då... :o)

Diagram
//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Tjusigt värre. Har du ingen fördjupning med matsedel och annat skoj?

  SvaraRadera
 2. Wow! 10 kg på en månad; det kallar jag målsättning. Min plan är lite blygsammare, typ 10 kg på 3 månader. Annars har jag kört ett liknande race tidigare; gått ner 35 med LC och gått upp igen. Inte allt, men tillräckligt för att ta en repris.
  http://frktjatlund.blogg.se/dagsmeja = min viktiga sida

  SvaraRadera
 3. Jag mäter inte så noga, men jag ligger nog kring en 1800kcal per dag. Kolhydraterna ligger minimalt låga, d v s maximalt 20g, men säkert oftast en bra bit under det t o m. Kommer med ett litet nostalgiskt inlägg snart tror jag... *snyft*


  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...