Fortsätt till huvudinnehåll

Okunskap om pedofili

Vadderade bikinitoppar för barn. Det såldes av en brittisk klädkedja – men produkten fick snabbt plockas bort från hyllorna.
Upprörda föräldrar har anklagat kedjan för att sälja bikinis som kan ”attrahera pedofiler”.
(Källa.)

Alltså hur dum kan man göra sig? Ignorans och dumhet är knappast något som är utrotningshotat i vårt samhället idag...

Pedofilernas erogena zoner

Pedofili (av grekiska pais, genitiv paidos, "barn" och philia, "kärlek", "vänskap") - innebär att man tänder på barn, d v s yngre outvecklade människor som inte uppvisar vuxna kännetecken - ex bröst eller behåring.
Således skulle dessa vadderade toppar snarast fungera som pedofilskydd...

Mer skydd!

Klistra också dit små hårtussar under armarna så vill jag nog påstå att ditt barn är helt safe på badstranden 2010! Ditt barn kommer iofs att vara traumatiserat och bli ett mobbingbarn av behandlingen, men...

Allvar!

Alltså - är det denna okunniga allmänhet som man kollrar bort med "pedofilhotet" för att införa censur på nätet?
Jag inser nu hur pass stora möjligheter man har att kollra bort allmänheten och få införa nästan vad som helst för att skydda oss, eller snarare våra barn mot detta hot. Med tanke på att skolor i USA har infört förbud mot kramar så...

Piratpartiet!

Piratpartiet i valet 2010 - den enda garanten mot dylika dumheter.

Läs mer

Läs Oscar Swartz blogg där ämnena pedofili och censur behandlas. Mycket länkar så det är lätt att kontrollera. Det är en skrämmande blir som uppmålas.

Eller några av mina tidigare alster://Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 1. Så sant.

  Jag är så innerligt trött på folk som sätter ett likhetstecken mellan "under 15" (ibland även under 18) och pedofil(-ens "object of attraction") likväl som att jag är på väg att bryta samman på alla dessa människor som sätter ett likhetstecken mellan pedofili och (barn)våldtäkt.

  SvaraRadera
 2. En person som känner en sexuell attraktion till barn är en pedofil? Eller ska vi betrakta det som normalt? Alla små lolitor som attraherar vissa... Visst putar det både här och där. Så begynnande vuxna kännetecken verkar attrahera en del.
  Alltså vadderade bikinitoppar som visar begynnande vuxna kännetecken, är inget för barn...Hur dumt får det bli?

  På vilket sätt är det ignorans och dumhet?
  Vilken tur att det finns upprörda föräldrar?!

  mvh
  Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Lolitor finns det två sorter av. Dels bokens där flickan är antydd som prepubertal. 12 år gammal, dvs utsatt för pedofili. Och dels filmens där man av moralpanik inte vågade gå så långt utan placerade flickan lite senare i puberteten - 14 år. Mer om regissören och mästaren Kubrick.

  Barn har alltid velat härma vuxna, leka att de är vuxna. Allt ifrån mamma, pappa, barn till gå runt i mammas högklackade skor.

  Definitionen på pedofil är väl att denne känner starkare sexuella känslor för barn än för vuxna. Sedan finns det sådana som tänder på "knoppande kvinnor" - hebefili och efebofili, d v s pubertala och förpubertala personer. Dessa kanske skulle möjligtvis kunna lockas till barn med vadderade bh:ar.

  Att bara sätta en åldersgräns på när man anses mogen för sexuella förbindelser är givetvis helt galet - det är som så mycket annat helt individuellt.

  Kvinnors slemhinnor är inte färdigvuxna förrän i 20-årsåldern. Skall vi månne i vänsterns statliga förmynderi sätta en laglig gräns där? Ty de veta inte sitt eget bästa?

  Skall vi passa på att förbjuda barnkläder som påminner om vuxnas? Och miniatyrköksredskap, -verktyg och annat som påminner om vuxenvärlden?

  Upprörd moralpanik, som dessutom är byggd på felaktiga föreställningar och dumheter. Givetvis går mitt blodtryck i höjden! ;o)

  Och tittar man på bilderna så tycks det ens knappast handla om ens en halv a-kupa. Då kan man lika gärna kritisera att barnen ens får ha topp på. Eller om de är utan - gud, pedofilerna lär flockas på stranden... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 4. Rekommendationer istället för lagar är oftast bättre. Men i detta fall behövs åldersgräns även om vi är olika. Åldersgränsen visar att det inte är okej med sexuellt umgänge med barn. En rekommendation istället skulle vara samma sak som att legitimera sexuellt umgänge med barn.

  Varför ska barn se ut som små vuxna? Barn ska väl vara barn och ha lediga kläder att stoja och leka i. De kan väl låna mammas högklackade skor ändå? Är det barnen som efterfrågar kläder som ser ut som om de är för vuxna? Eller är det vi vuxna?

  Moralpanik är det att tycka att barn ska få vara barn och att vi vuxna ska ta vårt vuxenansvar så att de får och KAN vara det?

  //Lisbeth

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings