Fortsätt till huvudinnehåll

Okunskap om pedofili

Vadderade bikinitoppar för barn. Det såldes av en brittisk klädkedja – men produkten fick snabbt plockas bort från hyllorna.
Upprörda föräldrar har anklagat kedjan för att sälja bikinis som kan ”attrahera pedofiler”.
(Källa.)

Alltså hur dum kan man göra sig? Ignorans och dumhet är knappast något som är utrotningshotat i vårt samhället idag...

Pedofilernas erogena zoner

Pedofili (av grekiska pais, genitiv paidos, "barn" och philia, "kärlek", "vänskap") - innebär att man tänder på barn, d v s yngre outvecklade människor som inte uppvisar vuxna kännetecken - ex bröst eller behåring.
Således skulle dessa vadderade toppar snarast fungera som pedofilskydd...

Mer skydd!

Klistra också dit små hårtussar under armarna så vill jag nog påstå att ditt barn är helt safe på badstranden 2010! Ditt barn kommer iofs att vara traumatiserat och bli ett mobbingbarn av behandlingen, men...

Allvar!

Alltså - är det denna okunniga allmänhet som man kollrar bort med "pedofilhotet" för att införa censur på nätet?
Jag inser nu hur pass stora möjligheter man har att kollra bort allmänheten och få införa nästan vad som helst för att skydda oss, eller snarare våra barn mot detta hot. Med tanke på att skolor i USA har infört förbud mot kramar så...

Piratpartiet!

Piratpartiet i valet 2010 - den enda garanten mot dylika dumheter.

Läs mer

Läs Oscar Swartz blogg där ämnena pedofili och censur behandlas. Mycket länkar så det är lätt att kontrollera. Det är en skrämmande blir som uppmålas.

Eller några av mina tidigare alster://Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 1. Så sant.

  Jag är så innerligt trött på folk som sätter ett likhetstecken mellan "under 15" (ibland även under 18) och pedofil(-ens "object of attraction") likväl som att jag är på väg att bryta samman på alla dessa människor som sätter ett likhetstecken mellan pedofili och (barn)våldtäkt.

  SvaraRadera
 2. En person som känner en sexuell attraktion till barn är en pedofil? Eller ska vi betrakta det som normalt? Alla små lolitor som attraherar vissa... Visst putar det både här och där. Så begynnande vuxna kännetecken verkar attrahera en del.
  Alltså vadderade bikinitoppar som visar begynnande vuxna kännetecken, är inget för barn...Hur dumt får det bli?

  På vilket sätt är det ignorans och dumhet?
  Vilken tur att det finns upprörda föräldrar?!

  mvh
  Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Lolitor finns det två sorter av. Dels bokens där flickan är antydd som prepubertal. 12 år gammal, dvs utsatt för pedofili. Och dels filmens där man av moralpanik inte vågade gå så långt utan placerade flickan lite senare i puberteten - 14 år. Mer om regissören och mästaren Kubrick.

  Barn har alltid velat härma vuxna, leka att de är vuxna. Allt ifrån mamma, pappa, barn till gå runt i mammas högklackade skor.

  Definitionen på pedofil är väl att denne känner starkare sexuella känslor för barn än för vuxna. Sedan finns det sådana som tänder på "knoppande kvinnor" - hebefili och efebofili, d v s pubertala och förpubertala personer. Dessa kanske skulle möjligtvis kunna lockas till barn med vadderade bh:ar.

  Att bara sätta en åldersgräns på när man anses mogen för sexuella förbindelser är givetvis helt galet - det är som så mycket annat helt individuellt.

  Kvinnors slemhinnor är inte färdigvuxna förrän i 20-årsåldern. Skall vi månne i vänsterns statliga förmynderi sätta en laglig gräns där? Ty de veta inte sitt eget bästa?

  Skall vi passa på att förbjuda barnkläder som påminner om vuxnas? Och miniatyrköksredskap, -verktyg och annat som påminner om vuxenvärlden?

  Upprörd moralpanik, som dessutom är byggd på felaktiga föreställningar och dumheter. Givetvis går mitt blodtryck i höjden! ;o)

  Och tittar man på bilderna så tycks det ens knappast handla om ens en halv a-kupa. Då kan man lika gärna kritisera att barnen ens får ha topp på. Eller om de är utan - gud, pedofilerna lär flockas på stranden... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 4. Rekommendationer istället för lagar är oftast bättre. Men i detta fall behövs åldersgräns även om vi är olika. Åldersgränsen visar att det inte är okej med sexuellt umgänge med barn. En rekommendation istället skulle vara samma sak som att legitimera sexuellt umgänge med barn.

  Varför ska barn se ut som små vuxna? Barn ska väl vara barn och ha lediga kläder att stoja och leka i. De kan väl låna mammas högklackade skor ändå? Är det barnen som efterfrågar kläder som ser ut som om de är för vuxna? Eller är det vi vuxna?

  Moralpanik är det att tycka att barn ska få vara barn och att vi vuxna ska ta vårt vuxenansvar så att de får och KAN vara det?

  //Lisbeth

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,