Fortsätt till huvudinnehåll

Helvetet 2?//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer

 1. En anledning för kyrkan att se över sin syn på aktiv dödshjälp kanske...

  SvaraRadera
 2. Pitch: Ingen dum infallsvinken! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Fast alla vet att det är bättre i himlen än i helvetet så vi skall vara glada att Gud tar livet av oss så att vi få tillkomma hans rike. Frågan är bra vem som tagit död på resten? Alltså alla de miljader människor som dött under årens lopp. Är det vi själva och naturliga orsaker, typ olyckor, katastrofer och sjukdomar? Och vem styr över dessa? Ofta beskylls Satan för dessa saker. Jag tror attdet finns ett stooooort mörkertal när det gäller hur många Satan döat. Det kan också vara så att Satan har bländat oss så att det vi tror ät Guds verk i själva verket är Satans verk. Det skulle i så fall ligga helt i linje med hans jävlighet och alla andra lömska egenskaper man kan tillskriva Satan. Det är bara lite svårt att bevisa det men eftersom religion bygger på att det är den som påstår något som skall motbevisa så kommer jag nog undan.

  MVH / Mats

  SvaraRadera
 4. Jag brukar svära lite i kyrkan för att gardera mig...


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Uppror i etablerade led!

Nu knävlar så händer det saker - SvD skriver idag: De första bevisen för att konsumtion av snabba kol-hydrater ökar risken för att få hjärtsjukdomar sätter ny fart på kritiken mot våra näringsrekommendationer. Ledande expert kräver en radikal omläggning och menar att budskapet om att äta mindre fett kan ha bidragit till fetmaepidemin. (Källa.)
Den "ledande experten" är Frank Hu, som man har stött på i massa sammanhang, riktigt respekterad forskare. Och det är inga dåliga bomber han slänger på det nuvarande paradigmet/etablissemanget:
... de så väl etablerade råden att minska det totala fettet är ett överförenklat budskap som saknar vetenskapligt belägg
... fördelarna med fettminskning gäller mättat fett, det vill säga fett från djurriket, och härdade transfetter, medan växtfetter kan ha god effekt
... nackdelen med antifettpropagandan är att den stimulerar till ökad konsumtion av snabba kolhydrater
... ökar den glykemiska belastningen, det vill säga höjer blodsocker…

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg.
Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs.Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner.I dag är det möjligen ännu fler.Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002.Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas!
Vad tryggt vi medborgare har fått det.
Och vad fel Piratpartiet och många andra fick!

Tryggt!