Fortsätt till huvudinnehåll

Osexig gubbsjuka?

Blogge Bloggelito har idag ett hysteriskt roligt och icke politiskt korrekt inlägg om hur gubbsjuka nu har konstaterats i vetenskapliga studier:
Vi gubbslem föredrar – on average – definitivt yngre kvinnor. Vi är gubbsjuka. Vi är avfällingar från den kristfeministiska doktrinen om likhet i alla parametrar som ålder, status o.s.v. I alla tider har vi fått höra kärringarnas gnäll över att vi tittar på nittonåringarnas vackra ansiktskonturer, lena hud och yppiga bröst alltför länge för att det ska vara hälsosamt. I alla tider har vi blivit förbannade, förmanade, stigmatiserade, pikade och retade för vår tendens att drägla över lilla fröken. I alla tider har vi beundrat de fruktsamma nittonåringarna och närt drömmar som inte tål att sättas på pränt i en anständig dagstidning.
Och nu har vi gubbslem fått vår vetenskapliga upprättelse !

Sant och hysteriskt kul! Jag har varit inne på samma linje, om än lite inlindat:


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

 1. Ja se där :) "osexig gubbsjuka" var det....
  Inte undra på att kvinnor kråmar sig i reklamen och att ungdomlig hy och evig ungdom utlovas i olika antirynkpreparat. Vilken marknad! Det är rena komedin. Vill man skratta så titta på reklam! I sanningens namn så tar männen efter lite. Men det är fortfarande övervägande kvinnor.

  Jo jag tycker att gubbsjuka är osexigt! Dessutom så tycker jag att kvinnor är korkade som ställer upp i sådan reklam. "Kärringarnas gnäll" :) Kanske ser de på sin man med begynnande mage och undrar lite....hm vem tror han att han är...

  Alltså vi i väst har märkliga ideal och kvinnorna spelar med. Tyvärr så avspeglar sig åldersnoja givetvis inom ALLT annat. Det är t.ex. svårare att få jobb ju äldre man blir. Det är sådant vi får dras med eftersom vi klamrar oss fast vid att se ungdomliga ut, eller ha väldigt unga partners. Rädsla för kroppens naturliga åldrande, som påminner oss om vår egen dödlighet. Kanske är det döden som skrämmer oss? Kan det vara den som gör att männen tittar efter unga vackra flickor. I sin åldrande partner påminns man om sitt eget åldrande. Många äldre män med pengar har ju kvinnor som är betydligt yngre. Vi kan dock inte köpa oss fria från att dö. I den meningen är vi alla lika. Vi föds och vi dör. Som tur är så börjar det om....Så vi kvinnor kan spara pengarna och åldras med värdighet. Männen får väl ta sig en funderare och arbeta med sin medvetenhetsutveckling. Varför är jag så pilsk på unga tjejer hm, varför duger inte "tanten" längre....Ligger "felet" i mig och har det inte med henne och hennes ålder att göra.

  SvaraRadera
 2. Läs hela Bloggelitos inlägg - han når höjder av politisk inkorrekthet som jag bara kan drömma om!

  För mig blir det nog ett blogginlägg till, så jag spar mina kommentarer till det. Dock tycker jag att du blandar riktigt vettigheter med feministfärgade dumheter som vanligt! ;o)

  Nere på äldre, rika, kvinnors jaktmarker vid Afrikas kust så är det inte direkt 55-åriga, kulmagade män som står först på tur... Varför förneka våran drift?


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Nä inte ska vi det!:) Varför förneka våran dödsskräck? Blir vi själva yngre för att vi har en mycket yngre partner? Sedan så är riktig kärlek blind, till skillnad från byxkärleken som är fixerad på den kroppsliga organismens form. Det kallas attraktion. Formen bör vara välsvarvad....

  Till alla med osexig gubbsjuka vill jag föra detta vidare....
  "Som gubben sade ät hårt bröd så får du råg i ryggen och säd i kalsongen"...! kan behövas om man ska orka med en ung kvinna!

  Äter LC:are hårt bröd? :);)

  SvaraRadera
 4. Nej, vi blir inte yngre, men det är inte fel om spermierna/äggen man vill befrukta är av yngre datum. Superenkelt.

  Och nej, jag äter inte bröd alls... Men ändå har jag en tendens att bli lite torr med tiden... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Nej det är inget fel om man utifrån det emotionala dvs. utifrån känslor och begär vill befrukta yngre ägg.

  Men superenkelt är det då inte...
  Inte om mannen tar med aspekten om det eventuella barnens väl och ve också. Ska de bli faderlösa allför tidigt? För hur det än är så har vi både män och kvinnor en begränsad livslängd, när det gäller den fysiska organismen. Så jag håller med det är inget fel om "äggen/spermierna man vill befrukta är av yngre datum"! Tyvärr så blir mammorna äldre och äldre. En konsekvens av dagens samhälle och synen på kvinnor inom arbetslivet? Unga tjejer gynnas inte direkt av att bli gravida. Samhället värderar inte barnafödande, som ett arbete som vilket annat arbete som helst. En viktig sak för feminismen att jobba för, eftersom samhället nu inte gör det. Feminism är inte oviktigt. Inte heller att jobba för mäns rättigheter. "Superenkelt"...?

  SvaraRadera
 6. Åt h-e med ett feministiskt samhälle, låt oss arbeta för ett jämställt samhälle istället!


  //Zac

  SvaraRadera
 7. Ja låt oss göra det! Fast nu så är det ju så att vi inte lever i ett feministiskt samhälle. Utan vi lever i ett gubbsamhälle där gubbar mestadels styr och alltid så har gjort. Ta inom bilindustrin t.ex. Margot Vallström sa något klokt på nyheterna. Hur ska det bli någon förändring om de som ställt till det inte byts ut? Nej pumpa in pengar bara som helt plötsligt finns obegränsat. Ingen som undrar över det...? Byt ut personerna istället detta gäller inom politiken. Inte får vi se någon förändring med Obama och hans "nyvunna" älskling Hillary. Det är ju för sjutton samma människor som figurerar hela tiden. Vakna värld! Pratet om förändring dog i samma ögonblick som han valde medarbetare. Varför skulle de vilja förändra något? Det kommer ju inte in några nya människor inom politiken. Det ser eliten till dvs de allra högst upp som har all makt. Så feminismen behövs! Men inte kvinnor som beter sig som hårdhudade män. Det går inte att dra all feminism över en kam det blir helt galet!

  SvaraRadera
 8. Jag struntar överhuvudtaget i könet på de som styr i bilbranschen - låt de bästa leda denna gamla industri - oavsett kön. De som sitter där har nog påvisat sin olämplighet i kubik redan...


  //Zac

  SvaraRadera
 9. Det struntar jag också i vilket kön som styr. Men makteliten är främst män. DE struntar tyvärr nog inte i vilka som styr. Låt de bästa leda, vare sig det gäller bilindustri eller i det politiska spelet. Men varför är de flest män. Varför radar de upp sig i sina kostymer i de flesta viktiga sammanhang. Det ser vi bevisligen då vi slår på TV:n. Eller har jag fel? Är det lika många kvinnor som män representerade? Beror det på att kvinnor inte är de bästa....Har väldigt svårt att tro att de skulle vara sämre. Annorlunda och med andra egenskaper, men sämre...nej!

  Att männen är så överrepresenterade måste väl ändå bero på att kvinnan på något sätt genom historien trängts undan. På så vis "behövs" feminismen tråkigt nog för att skapa en bättre balans mellan manligt och kvinnligt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n