2 dec. 2008

Twingly abuse??

Jag har lagt märke till en sak - allt oftare så dyker 'http://admin.twingly...UserPages/Abuse.aspx' upp i mina loggar; och de går nästan uteslutande till inlägg som länkat till antingen 'upphovsrättsinlägg' eller 'antifeministinlägg'.

Upprörande!

Vad det alltså handlar om är att en del läsare anser mina inlägg är "opassande" - för vem undrar jag då? Eller är det t o m så att mina inlägg verkligen är dubiösa och moraliskt tveksamma? Eller säger det månne mer om de som upprörs av inläggen än om undertecknads små alster?

Inga reaktioner på annat??

Mina rejält hårda angrepp på både kostetablissemanget, alliansen och inte minst Mona Sahlin blir i stort sett aldrig anmälda!? Inte ens de enstaka antirasist- och antikristendomsinlägg jag gjort har anmälts - iofs så tror jag i ärlighetens namn att de inte hade några twingly-länkar, så... ;o) 

Feminister och upphovsrättsmaffiosos

Således väcker alltså opposition mot feminismen och upphovsrättsmaffian så stora känslor att man sannolikt regelbundet alltså anmäler allt som talar mot ens egna ideologi?

Satts i system?

Alternativt skulle det rent teoretisk kunna vara något som faktiskt satts i system av någon intresseorganisation eller liten grupp av extremister. Även om jag i all min blygsamhet tror att min lilla blogg knappast kan vara av intresse, de borde dock rent strategiskt rikta in sig på större mål som Aftonbladets redaktion, eller vänta - där huserar redan feministerna fritt (Katrine Kielos anställs t ex för ett par dagar sedan)... ;o)


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Ja Du Zac då är jag inte ensam då utan i gott sällskap. Om det finns ett mönster för abuse-attackerna på min blogg har jag inte tänkt på.

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...