Fortsätt till huvudinnehåll

Twingly abuse??

Jag har lagt märke till en sak - allt oftare så dyker 'http://admin.twingly...UserPages/Abuse.aspx' upp i mina loggar; och de går nästan uteslutande till inlägg som länkat till antingen 'upphovsrättsinlägg' eller 'antifeministinlägg'.

Upprörande!

Vad det alltså handlar om är att en del läsare anser mina inlägg är "opassande" - för vem undrar jag då? Eller är det t o m så att mina inlägg verkligen är dubiösa och moraliskt tveksamma? Eller säger det månne mer om de som upprörs av inläggen än om undertecknads små alster?

Inga reaktioner på annat??

Mina rejält hårda angrepp på både kostetablissemanget, alliansen och inte minst Mona Sahlin blir i stort sett aldrig anmälda!? Inte ens de enstaka antirasist- och antikristendomsinlägg jag gjort har anmälts - iofs så tror jag i ärlighetens namn att de inte hade några twingly-länkar, så... ;o) 

Feminister och upphovsrättsmaffiosos

Således väcker alltså opposition mot feminismen och upphovsrättsmaffian så stora känslor att man sannolikt regelbundet alltså anmäler allt som talar mot ens egna ideologi?

Satts i system?

Alternativt skulle det rent teoretisk kunna vara något som faktiskt satts i system av någon intresseorganisation eller liten grupp av extremister. Även om jag i all min blygsamhet tror att min lilla blogg knappast kan vara av intresse, de borde dock rent strategiskt rikta in sig på större mål som Aftonbladets redaktion, eller vänta - där huserar redan feministerna fritt (Katrine Kielos anställs t ex för ett par dagar sedan)... ;o)


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

  1. Ja Du Zac då är jag inte ensam då utan i gott sällskap. Om det finns ett mönster för abuse-attackerna på min blogg har jag inte tänkt på.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Galen flyktingpolitik - och oansvarig

Flyktingpolitiken måste vara hållbar - även på fem, tio års sikt. Är vi inte beredda att vara första destination i alla lägen, kan inte Sveriges flyktingpolicy skilja sig radikalt från andra länders. Och om integrationen inte hinner med migrationen, skapas enklaver. Vilket kan leda till att människor som flyr hit, från förtryck och förföljelse, finner att samma strukturer har vuxit upp här. ( Källa .) Ja, vem ställer inte upp på detta? Bland det värsta jag vet är plakatpolitik där man signalerar godhet och handlingskraft och sedan vänder ryggen till och förnekar problemet. Offrar de man värnar om. Så har flyktingpolitiken fungerat i mångt och mycket. Sverigedemokraternas inflytande på stora delar av den svenska debatten har varit oproportionerlig och bedövande. Debatten har sedan snedvridits av twittervänstern som har styrt in debatten på att debattera SD och ingenting utom SD. Amen! Att debattera något annat har tolkats som en typ av tyst medgivande av SD's existens. G