Fortsätt till huvudinnehåll

Twingly abuse??

Jag har lagt märke till en sak - allt oftare så dyker 'http://admin.twingly...UserPages/Abuse.aspx' upp i mina loggar; och de går nästan uteslutande till inlägg som länkat till antingen 'upphovsrättsinlägg' eller 'antifeministinlägg'.

Upprörande!

Vad det alltså handlar om är att en del läsare anser mina inlägg är "opassande" - för vem undrar jag då? Eller är det t o m så att mina inlägg verkligen är dubiösa och moraliskt tveksamma? Eller säger det månne mer om de som upprörs av inläggen än om undertecknads små alster?

Inga reaktioner på annat??

Mina rejält hårda angrepp på både kostetablissemanget, alliansen och inte minst Mona Sahlin blir i stort sett aldrig anmälda!? Inte ens de enstaka antirasist- och antikristendomsinlägg jag gjort har anmälts - iofs så tror jag i ärlighetens namn att de inte hade några twingly-länkar, så... ;o) 

Feminister och upphovsrättsmaffiosos

Således väcker alltså opposition mot feminismen och upphovsrättsmaffian så stora känslor att man sannolikt regelbundet alltså anmäler allt som talar mot ens egna ideologi?

Satts i system?

Alternativt skulle det rent teoretisk kunna vara något som faktiskt satts i system av någon intresseorganisation eller liten grupp av extremister. Även om jag i all min blygsamhet tror att min lilla blogg knappast kan vara av intresse, de borde dock rent strategiskt rikta in sig på större mål som Aftonbladets redaktion, eller vänta - där huserar redan feministerna fritt (Katrine Kielos anställs t ex för ett par dagar sedan)... ;o)


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

  1. Ja Du Zac då är jag inte ensam då utan i gott sällskap. Om det finns ett mönster för abuse-attackerna på min blogg har jag inte tänkt på.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n