5 apr. 2009

Nästa till rakning?

Då har Wanja till slut tagit det enda vettiga beslutet under de senaste dagarna - hon har avgått ifrån styrelseposten i AMF. Men varför - hon var ju lurad? Hon och resten av styrelsen har ju vilseletts av VD:n?

Katastrofberedskap?

Näe, detta har utvecklats till en av de värst hanterade (s)opporna på år och dag. Har man ingen känsla eller styrning överhuvudtaget inom det socialistiska blocket?

Räcker det?

Frågan är om det är kvar något förtroende för Wanja, LO-förbunden ligger just nu i skyttegravarna och vakar på varandras steg - vem skall vara först? Dessutom så sitter ju hon också i socialdemokraternas verkställade utskott - och platsen är väl vikt för LO:s ordförande, så avgår hon där så är det slut inom socialdemokratin också.

1:a Maj

Tänk bilden av Wanja i talarstolen, omgiven av röda flaggor, björkar och en strålande försommarsol. Vad skall hon säga? Vad är det för klassiska socialdemokratiska strofer som hon kan spotta ur sig som inte kommer att klinga så falskt att publiken knäar?
Nej, det tarvar inte mycket av politisk känsla för att inse att det är en omöjlighet. Hon har skadeskjutit partiet rejält - och förtroendet lär knappast repareras under tiden som drevet går i media.


//Zac
Påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , AB123456, SvD1234567, DN12, EX12345

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...