Fortsätt till huvudinnehåll

Grattis Annika!


Annika Dahlqvist blev DN:s favorithäxa från nomineringen !

Grattis! Kul intervju också, det behövs fler som inte är mediavana och -tränade, ostylade människor med ostylade åsikter! Nu är du säkert stylad på kortet, men det var fint ändå! ;o)


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning
PS. Saknar en bild som ligger under CC eller dylikt på dig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , Dr Dahlqvists blogg

Kommentarer

 1. Ystads Allehanda har nogsamt undanhållit information i förväg om LCHF-konferensen i Ystad 09.04.25. Inte har man heller hittills refererat konferensen.
  Vi som var där, 106 personer, fick oss till livs 5 mycket tänkvärda föreläsningar om bl a sockerberoende, om margarintillverkningens fasansfulla kemi, om resultaten med lågkolhydratkost för framförallt diabetiker, om Livsmedelsverkets underlag för gällande kostråd och kopplingar till läkemedelsindustrin.
  Som mångårig prenumerant ställer jag mig den vanliga frågan. Varför?

  SvaraRadera
 2. Det är en riktig Eriksgata som LC-företrädarna bjuds på! Små tidningar har inte manskap att sätta sig in, och skriva om kost. Tyvärr.


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Uppror i etablerade led!

Nu knävlar så händer det saker - SvD skriver idag: De första bevisen för att konsumtion av snabba kol-hydrater ökar risken för att få hjärtsjukdomar sätter ny fart på kritiken mot våra näringsrekommendationer. Ledande expert kräver en radikal omläggning och menar att budskapet om att äta mindre fett kan ha bidragit till fetmaepidemin. (Källa.)
Den "ledande experten" är Frank Hu, som man har stött på i massa sammanhang, riktigt respekterad forskare. Och det är inga dåliga bomber han slänger på det nuvarande paradigmet/etablissemanget:
... de så väl etablerade råden att minska det totala fettet är ett överförenklat budskap som saknar vetenskapligt belägg
... fördelarna med fettminskning gäller mättat fett, det vill säga fett från djurriket, och härdade transfetter, medan växtfetter kan ha god effekt
... nackdelen med antifettpropagandan är att den stimulerar till ökad konsumtion av snabba kolhydrater
... ökar den glykemiska belastningen, det vill säga höjer blodsocker…

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg.
Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs.Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner.I dag är det möjligen ännu fler.Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002.Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt.

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas!
Vad tryggt vi medborgare har fått det.
Och vad fel Piratpartiet och många andra fick!

Tryggt!