Fortsätt till huvudinnehåll

11-årig seriemördare?

Jag fick ett mail från en vän och har nog mer eller mindre skrattat oavbrutet. Nu har jag kanske lite speciell humor, men med upphovsmannens tillstånd så publicerar jag detta här; nästan en typ av gästbloggning! :o)

Från början

Men för att ta allt från början så började det med en försynt fråga i en spalt på AB:
..I går meddelade vår 11-åring under drastiska omständigheter att han mådde illa av att vi hade sex. Han slog på dörren (det var mitt i natten och vi trodde han sov) och skrek och grät.
Det kom fram att att hört oss förut och att han varje gång mådde illa både under tiden och dagen efter.


Svaret från den initierade(!?) nannyn var att man dels skulle ta 11-åringens ångest på allvar och dels förklara att det är normalt etc, men sedan kom det där med CD:n... :o|
Erbjud honom en cd/bandspelare vid sängen som han kan lyssna på med hörlurar. På så sätt kan han känna sig trygg i att inte behöva höra.


Herregud - vad skall man säga?

Min väns kommentar

Jag kan föreställa mig hur pappan kommer in till grabben och slänger till honom en CD-spelaren med lurar. Pappan har det där fåniga flinet som man bara har när man vet att det vankas fett på sylen. Ungen tittar skräckslaget på CD-spelaren. Pappa flinar och nickare belåtet. Medans mamma och pappa bänder på varandra så att det skvätter om det sitter ungen under täcket med lurarna hårt trycka mot öronen och ögonen hårt ihopknipna. Han lallar högt för sig själv och vaggar fram och tillbaka. En stund senare kommer en svettig, trött men belåten pappa med en cigg i mungipan och förklarar hur mycket han och mamma tycker om varandra.
 
Underbart. Hundra spänn på att den killen kommer att börja seriemörda kvinnor och utsätta dem för sexuellt våld inom 8 år.

Fortsättning

Det som hände sedan var att killen började känna någon slags konstig känsla varje gång han hörde den där musiken på den där skivan han tvingades lyssna på när mamma och pappa hade sex. Varje gång han hör signaturmelodin till Bamse känner han en enorm frustration. Han blir äcklad men han vet inte varför. Han kopplar musiken till sex och känner ett oemotståndligt behov av att döda. "Bamse-mördaren" är född. I varje offers mun placerar han en bild som är urklippt ur en Bamse-tidning. Aftonbladets rubriker:
"Bamse-mördaren slår till igen"
"Hon blev Bamse-mördarens 7:e offer"
"Jag såg bamse-mördaren!" Märta, 52, berättar om sin fasansfulla upplevelse.
"Lågstadielärarna rasar mot Bamse"
"Jag var tillsammans med Bamse-mördaren" Före detta flickvännen till Bamse-mördaren: "Han var så konstig..."

"Leif GW Persson: Alla kan bli en Bamse-mördare"


Jag tycker han borde starta en blogg som heter "Vad hände sedan..." och göra dylika betraktelser mer regelbundet - eller kan jag ha en liten spalt där han skriver sina betraktelser...! ;o)


//Zac
EDIT: Lade till fortsättning... ;o)

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Inser att jag är lite sen här, men ville ändå lämna en kommentar, svaret från "experten" var minst sagt...udda.

    SvaraRadera
  3. Självutnämnda experter som uttalar sig om sådant de inte har förstånd till tycker jag man läser dagligen... Fast å andra sidan är jag lite grann sådan också... ;o)


    //Zac

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Avväpna polisen!

Alltså, jag har varit, på goda grunder, oerhört kritisk mot polisen innan... Men hur faan hanterar de sina vapen?? Gång på gång så läser man om hur poliser står och blundar och tömmer sina vapen i hyggligt rätt riktning ... Ta ifrån dem vapnen! Från de tragiska händelserna i Malexander där poliserna trodde att bildörrarna skulle ge dem skydd(!) från automatkarbiner till de senaste årens klumpiga hantering av ensamrätten till dödligt våld. Det är faktiskt dags att poliserna i Sverige tas ifrån sina vapen, det är möjligt att de känner sig säkrare, men det är sannerligen inte säkrare för befolkningen längre! Vår polis kan helt enkelt inte hantera vapnen på rätt sätt. Varför klarar sig den normala polisen i både Norge och i Storbritannien normalt utan vapen - har vi så mycket värre kriminalitet här? *retorisk fråga eftersom det står klart för alla att vi inte har det...* England En överväldigande majoritet av poliskåren vill fortfarande förbli vapenlösa i England