2 mars 2008

Kvinnojoursordförandeidiotier igen...

Varifrån hämtas kvinnoordföranden i kvinnojuorerna?
När Nordman tävlar i Melodifestivalen i Karlskrona den 1 mars ska en häxa symboliskt brännas på scenen. - Det är att förolämpa kvinnan, säger Elisabeth Åström, länsordförande för Kvinnojouren i Blekinge.
(Källa.) Tja, eller vilken planet hämtas de ifrån? Med tanke på att män är värre än djur - 'Kollektiv mansskuld' och riksdåren Ireen von Wachenfeldts famösa uttalande om män... Jag hoppas verkligen att det bakom dessa dårar står hundratals hårt arbetande, mer stabila kvinnojoursarbetare... *himlar med ögonen* //Zac, som för övrigt tycker att Nordmans bidrag var ganska klämmigt. Får nog blogga mina schlagertyckanden i slutet på nästa vecka, i god tid innan andra chansen! ;o)

1 kommentar:

  1. Det var det löjligaste....
    Nordman var ju bra! Jag tycker att det var vackert! Ser det inte som en förolämpning av kvinnan. Snarare tvärtom som en upprättelse för alla kvinnor som blev anklagade för att vara häxor. Nordman var bäst!!! "Släng dig i väggen" Elisabeth Åström! Men hon har ett snyggt namn...! Samma efternamn som mig och nästan samma förnamn...:) Huvva vill inte bli förknippad med henne.

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...