Fortsätt till huvudinnehåll

Kvinnojoursordförandeidiotier igen...

Varifrån hämtas kvinnoordföranden i kvinnojuorerna?
När Nordman tävlar i Melodifestivalen i Karlskrona den 1 mars ska en häxa symboliskt brännas på scenen. - Det är att förolämpa kvinnan, säger Elisabeth Åström, länsordförande för Kvinnojouren i Blekinge.
(Källa.) Tja, eller vilken planet hämtas de ifrån? Med tanke på att män är värre än djur - 'Kollektiv mansskuld' och riksdåren Ireen von Wachenfeldts famösa uttalande om män... Jag hoppas verkligen att det bakom dessa dårar står hundratals hårt arbetande, mer stabila kvinnojoursarbetare... *himlar med ögonen* //Zac, som för övrigt tycker att Nordmans bidrag var ganska klämmigt. Får nog blogga mina schlagertyckanden i slutet på nästa vecka, i god tid innan andra chansen! ;o)

Kommentarer

  1. Det var det löjligaste....
    Nordman var ju bra! Jag tycker att det var vackert! Ser det inte som en förolämpning av kvinnan. Snarare tvärtom som en upprättelse för alla kvinnor som blev anklagade för att vara häxor. Nordman var bäst!!! "Släng dig i väggen" Elisabeth Åström! Men hon har ett snyggt namn...! Samma efternamn som mig och nästan samma förnamn...:) Huvva vill inte bli förknippad med henne.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?