Fortsätt till huvudinnehåll

Lesbisk kärlek...


Ska man vara synnerligen kylig så drar ju lesbiska - i alla fall bi-lekar - onekligen män till sig... Så jag tror att Viking Line har bakbundit sig själv här...

Vi tolererar inte tjejhångel!

Med de orden kastade vakter ut Emma Lundquist, 26, från fartyget Cinderellas nattklubb.

– Jag ska väl få kyssa vem jag vill, säger hon.

(Källa.)


Jag citerar mig själv ur inlägget om Jodie Foster:
Kärlekslycka är ändå så pass ovanlig att det knappast är vettigt att förkasta den då den är något annat än mainstream. All kärlek som inte skadar eller förtrycker tycker jag är bra, oavsett hur den ser ut - om det så handlar om man <-> cykel, eller kanin <-> lovikavante, eller kvinna <-> kvinna... Den förträfflige Mr. Emerson (spelad av den ännu mer förträfflige Denholm Elliott) i filmen 'A room with a view/Ett rum med utsikt' sade:

"Do we find happiness so often that we should turn it away?"

Näe, hittar man den typen av lycka så skall man försöka hålla fast vid den! För övrigt är det en förträffligt bra film, rekommenderas å det grövsta!


//Zac

Kommentarer

 1. Ja det är väl tämligen konstaterat att lesbiska bi-lekar drar män till sig.

  Kan det bero på att bi-lekar inte utesluter männen. De kanske tror att kvinnorna egentligen ändå hellre, vill ha en karl? De kanske tänker "stackars tjejer om jag ändå fick hjälpa dem":)

  Så länge männen känner att de inte är uteslutna så är det bra?

  Motsvarande att kvinnor fantiserar om bisexuella män har jag aldrig hört talats om. De inser förmodligen att de kanske inte har något att hämta där just då?!

  SvaraRadera
 2. Jag kände en tjej som tände på homosexuella män, iofs var hon oerhört översexuell - jag åt ingenting hemma hos henne som hade fallos-form s a s... :o|

  Min erfarenhet, om än blygsam, är att kvinnor har oerhört mycket kortare väg till en annan kvinna än vad det är mellan två män. Den homosexualitet jag sett bland (andra) däggdjur har i mycket hög grad handlat om honor, i undantagsfall hanar. Möjligt att det verkligen är så, eller om det handlar om för litet underlag för att dra slutsatser, det vet jag inte. Men den korrelerar å andra sidan också bra med min syn på oss som biologiska varelser, så jag tror faktiskt att min syn har bra stöd.

  Kvinnor blir rundare och mjukare om de går upp i vikt, vi män blir bara plufsigare... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Personligen är jag en tjej som älskar slash/yaoi, det vill säga man/man-action, och föredrar det framför hetero när som helst. Bi-sexualla män är i och för sig trevliga, men föredrar ändå bögar. :D Ska väl sägas att jag är bi-sexuell själv, men trots att jag är mer inriktad på tjejer är det tanken på två killar tillsammans som får mig att tända till ordentligt. /onödigt vetande

  Kram Rose-Marie

  SvaraRadera
 4. Efter att ha smygkollat *ånger* på 2 girls 1 cup, så inser man att spännvidden för vad vi anser var upphetsande onekligen är oerhört, oerhört brett.

  Jag trillade på en betal-site av någon outgrundlig anledning, där man fick se filmer och bilder på kvinnor i kortkort och pumps som gasade muskelbilar och stooora lastbilar - det är faktiskt det konstigaste jag sett. Det var alltså filmer på 30 sekunder där den pumpsbeklädda foten var inzoomad och ackompanjerad av ett rejält V8-muller!?!

  Jag har iofs sett nakenbilder på kvinnliga muskel/-dopingmonster, där clitoris hänger som en liten prinskorv... Det var INTE upphetsande kan jag meddela! Herregud så äckligt! :oS

  Fast är det verkligen så lustigt att män gillar lesbiskt? Det blir s a s "ta 4 bröst, betala för 2"? :o)

  Vi har mycket tydliga drag för att passa in i gruppen, de som står ut för mycket stöts bort. Och rent evolutionärt så är det inget lustigt med det - avvikande beteende kan mycket väl betyda en snabb och plågsam död...

  Synd bara att sådant som onekligen faller in under naturliga beteenden, t ex homosexualitet, anses så kränkande och hotande att det knackas bögar till höger och vänster. De som är mest emot homosexuella passar nästan alltid in i ett av två fack. Antingen så är de macho-idioter - "no brain, no pain"-stuket, eller så är de lite smått feminina själva, d v s jag misstänker starkt att de skäms över sin egen läggning att de överkompenserar för säkerhets skull... Båda dessa grupper drivs givetvis av osäkerhet.

  Iofs glömde jag en grupp och det är de kristna, intoleranta idioterna. ("Vad skulle Jesus gjort?") - de bemödar jag inte ens vidare nämna just nu...

  Som sagt, jag har inga problem med sexuell läggning alls - fascination inför sådant som är mig obekant, men inga problem alls.


  //Zac

  SvaraRadera
 5. Straffet för bigami är verkligen hemskt!

  Två svärmödrar!

  SvaraRadera
 6. Homosexualitet är inte naturligt!

  SvaraRadera
 7. Definiera "naturligt"...


  //Zac

  SvaraRadera
 8. Definiera "naturligt"...


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Galen flyktingpolitik - och oansvarig

Flyktingpolitiken måste vara hållbar - även på fem, tio års sikt. Är vi inte beredda att vara första destination i alla lägen, kan inte Sveriges flyktingpolicy skilja sig radikalt från andra länders. Och om integrationen inte hinner med migrationen, skapas enklaver. Vilket kan leda till att människor som flyr hit, från förtryck och förföljelse, finner att samma strukturer har vuxit upp här. ( Källa .) Ja, vem ställer inte upp på detta? Bland det värsta jag vet är plakatpolitik där man signalerar godhet och handlingskraft och sedan vänder ryggen till och förnekar problemet. Offrar de man värnar om. Så har flyktingpolitiken fungerat i mångt och mycket. Sverigedemokraternas inflytande på stora delar av den svenska debatten har varit oproportionerlig och bedövande. Debatten har sedan snedvridits av twittervänstern som har styrt in debatten på att debattera SD och ingenting utom SD. Amen! Att debattera något annat har tolkats som en typ av tyst medgivande av SD's existens. G