Fortsätt till huvudinnehåll

30-dagars utmaningen, 10 mars

-3,4kg totalt
-0,4kg sedan igår

Lite surt att man fortfarande inte är i paritet med lägsta nivå på kuvan, för 2,5vecka sedan. Dottern ligger sjuk, har nästan 40° feber. Så hon kom över inatt, kunde inte sova - inte lustigt eftersom hon mer eller mindre låg hela dagen och sov... Och som alla småbarnsföräldrar vet så sover inte de vuxna sådär 100%-igt med ett barn i sängen. Framför allt inte ett barn som nästan bränns vid hudkontakt! :o|


//Zac

Kommentarer

 1. Jag önskar ett snart tillfrisknande!

  SvaraRadera
 2. Tack. På ett sätt är din önskan redan uppfylld, dottern verkar ha blivit av med febern nu under dagen, men sonen kom hem feberblossande röd och med huvudvärk och ledvärk efter ha varit hemma och lekt med en kompis under eftermiddagen... :o(

  Det riktigt sura i all sjukdom här, är att min son är en RIKTIG KARL! Han klagar oavbrutet... :o|

  Men, men - en Alvedon och jag hoppas att det blir en lugn natt.


  Hade!
  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?