4 mars 2008

30-dagars utmaningen, 4 mars

Efter en helg med massiv, kolhydratsrik mat så blir jag liggande söndag natt-måndag kväll med en fruktansvärd migrän och tokförstörd matsmältning... Och, ja, jag defekerade överallt...Med de mängder som jag "producerade" så är jag mycket förvånad att jag inte rasade i vikt mer?! Mysko. Mår fortfarande inte riktigt bra i magen, möjligen att det är stressmage. Nu är jag i alla fall back on track. Får se hur det faller sig. Nästa måndag tänker jag lägga till motion (styrketräning) mest för att se hur utfallet blir där. Jag har fått lite känningar i ryggen under detta sängliggande dygn, och jag är vettskrämd för att få ischias och ryggskott igen. Jag hasade runt i stort sett hela min semester förra året med fruktansvärda smärtor... :o( Så det blir till att stärka upp muskelkorsetten kring buken/ryggslutet i första hand. *ryys*


//Zac

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...