Fortsätt till huvudinnehåll

Skarpt om FRA


Isobel Hadley-Kamptz skriver årets bästa sammanfattning av FRA-frågan - stick dit och läs, genast!

Pinsamt!

Pinsamt egentligen att Expressen av alla tidningar har bättre koll på läget än vad både DN och SvD har i en av vår tids viktigaste principfrågor, framför allt DN som onekligen kan nomineras till "sämst underbyggda 'scoop', 2009" redan nu...

Ny infrastruktur...

Det är väl inga problem att undvika FRA, om man nu är så himla orolig, skrev i veckan moderaten Olah Örtengren på sin blogg. Det är bara att sluta använda internet.
Han har helt rätt. För att undvika den totalitära statskontroll det innebär att staten registrerar hela våra liv måste vi avstå från internet (och för all del från telefoner). För att göra det i sin tur måste vi tyvärr sluta tänka. Sluta kommunicera. Sluta finnas.
Löjligt, tänker den ickedigitale. Internet hjälper väl ingen att tänka eller kommunicera. Där finns ju bara skvaller och trams.
Och det är där skiljelinjen går. Mellan oss som genom tekniken fungerar på ett fundamentalt nytt sätt som människor, och dem som inte tagit det steget.
Jag överdriver inte när jag säger att jag på internet knappt vet var min egen hjärna slutar och andras börjar.

Jag känner igen mig så i Isobel Hadley-Kamptz resonemang ovan, och då tilhör jag ju ändå den generation som står med ett ben i den "gamla tiden", men vikten är definitivt lagd på det ben som så träffande beskriver.

Piratpartiet!

Den uppväxande generationen har inget val utan att rösta på Piratpartiet faktiskt - de är de enda som förstår de nya behoven, den nya tiden, den nya demokratin.


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , DN12345678910111213141516

Kommentarer

 1. Så är det. Jag har röda värderingar, men kan inte rösta rött (V, MP, S) på grund av deras gynocentriska jämställdhetspolitik. Jag kan inte rösta blått på grund av deras människossyn, särskilt när det kommer till integritetsfrågor.

  Piratpartiet må vara ett enfrågeparti, eller ett "ett tema" parti, men det är å andra sidan en av de viktigaste frågorna i vår tid.

  Jag kommer att rösta på piratpartiet i nästa val.

  SvaraRadera
 2. Många omkring mig säger samma sak, det känns tryggt. Men frågan är hur frågan ses på utanför min omgivning. Integritetsfrågorna är normalt sett en liberal hjärtesak, inte en vänsterfråga - men nu finns det tyvärr ingen sida alls som står upp för individens rätt - förutom Piratpartiet. Ett självklart val i dagens läge. (Och då har jag inte ens tagit hänsyn till upphovsrättsmaffian och patentidiotierna...)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Denna Ohla Örtengren tycker han det var ok att bugga alla??

  Är det någon som har mannens adress??

  Käftsmäll på G.

  Ska sprida hans namn ,, om ni kan så fixa bilder på hur han ser ut och samma med fredrick federlay så ser vi till genom flygblad att dom inte kan lämna sina hus,, vill dom spana på gott folk så spanar vi på dom.

  Fäll fashist regeringen.

  Fram med elektromagnetiska mikrovågsgevär(Barnlek o bygga).
  Några tunga Lab Lasrar.
  Handgranaterna.Och emp vapnena.

  (Saxat)'

  Jag har åkt runt i lite olika kommuner och träffat lite bekanta idag.

  En av dem sa till mig,, läste i aftonbladet häromdagen om höjda a kassor, varslingar, fra, ipred, acta osv osv.

  Det var helt otroligt,, varje sida var späckad med en chock värre än den andra där man såg ens rättigheter sågas itu.
  Efter han läst tidningen satt han stilla i 10 minuter med händerna på huvudet och undrade,, Vafaan är det som håller på hända.?

  Den dagen var det noga som fick sig en tankeställare sa han.

  Hade senare på dagen kontakt med fler vänner och vi samlades och vi satt och filosoferade o chillade vilket ni vet staten anser livsfarlig för att citera George W Bush som så fint inledde vårat NWO kontrolsystem vi ser ta form idag på falska premisser som statsterrorism osv osv osv resten vet ni ju själva, och då kom vi fram till att.

  Eftersom jag har lösningen på energikrisen och kan ersätta all fordons energikällor med min generator som slipper tankas, och kan även tillföra hus energi för boende , så har jag även en lösning på slutet på havsfisket/rovfisket , lösning på världens hunger,Arbetslösheten,öknens utbredning,mm,

  Känner några mäktiga familjer som känner några mäktiga familjer som känner några mäktiga familjer.

  Så nu är man inte ensam och kan tystas iallafall då jag gav ordet till mina vänner fick sprida ordet.


  Så vi och spånade lite iallafall medans vi drack och åt lite mat.
  Vi vill ju alla ha förändring till det bättre och på alla sätt för våra kommande ,vi ser ju alla att utvecklingen på många sätt är bakåtsträvande,, så vi har beslutat oss för att ta över jorden genom dess marknad och skapa förändring då våra stofiler till politiker inte ser längre än vad näsan gäller.

  Lol ganska lustigt samma dag (Nu) kommer man hem och har fått brev från en som vill investera 15 miljoner pund i en av mina uppfinningar.

  Sen kom man ju fram till frågan om sekretess,,hmhm så ens ideer skyddas och det lustigaste då var.

  Hur ska vi kommunicera krypterat??

  Jag fick förklara för min indiska partner att Industri Spionage har utvecklats till ett legalt tema i svenskt näringsliv och systemet.

  Där ser man råttfällan förhindrar nyskapande på alla områden.

  KROSSA NWO

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv