Fortsätt till huvudinnehåll

Skarpt om FRA


Isobel Hadley-Kamptz skriver årets bästa sammanfattning av FRA-frågan - stick dit och läs, genast!

Pinsamt!

Pinsamt egentligen att Expressen av alla tidningar har bättre koll på läget än vad både DN och SvD har i en av vår tids viktigaste principfrågor, framför allt DN som onekligen kan nomineras till "sämst underbyggda 'scoop', 2009" redan nu...

Ny infrastruktur...

Det är väl inga problem att undvika FRA, om man nu är så himla orolig, skrev i veckan moderaten Olah Örtengren på sin blogg. Det är bara att sluta använda internet.
Han har helt rätt. För att undvika den totalitära statskontroll det innebär att staten registrerar hela våra liv måste vi avstå från internet (och för all del från telefoner). För att göra det i sin tur måste vi tyvärr sluta tänka. Sluta kommunicera. Sluta finnas.
Löjligt, tänker den ickedigitale. Internet hjälper väl ingen att tänka eller kommunicera. Där finns ju bara skvaller och trams.
Och det är där skiljelinjen går. Mellan oss som genom tekniken fungerar på ett fundamentalt nytt sätt som människor, och dem som inte tagit det steget.
Jag överdriver inte när jag säger att jag på internet knappt vet var min egen hjärna slutar och andras börjar.

Jag känner igen mig så i Isobel Hadley-Kamptz resonemang ovan, och då tilhör jag ju ändå den generation som står med ett ben i den "gamla tiden", men vikten är definitivt lagd på det ben som så träffande beskriver.

Piratpartiet!

Den uppväxande generationen har inget val utan att rösta på Piratpartiet faktiskt - de är de enda som förstår de nya behoven, den nya tiden, den nya demokratin.


//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , DN12345678910111213141516

Kommentarer

 1. Så är det. Jag har röda värderingar, men kan inte rösta rött (V, MP, S) på grund av deras gynocentriska jämställdhetspolitik. Jag kan inte rösta blått på grund av deras människossyn, särskilt när det kommer till integritetsfrågor.

  Piratpartiet må vara ett enfrågeparti, eller ett "ett tema" parti, men det är å andra sidan en av de viktigaste frågorna i vår tid.

  Jag kommer att rösta på piratpartiet i nästa val.

  SvaraRadera
 2. Många omkring mig säger samma sak, det känns tryggt. Men frågan är hur frågan ses på utanför min omgivning. Integritetsfrågorna är normalt sett en liberal hjärtesak, inte en vänsterfråga - men nu finns det tyvärr ingen sida alls som står upp för individens rätt - förutom Piratpartiet. Ett självklart val i dagens läge. (Och då har jag inte ens tagit hänsyn till upphovsrättsmaffian och patentidiotierna...)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Denna Ohla Örtengren tycker han det var ok att bugga alla??

  Är det någon som har mannens adress??

  Käftsmäll på G.

  Ska sprida hans namn ,, om ni kan så fixa bilder på hur han ser ut och samma med fredrick federlay så ser vi till genom flygblad att dom inte kan lämna sina hus,, vill dom spana på gott folk så spanar vi på dom.

  Fäll fashist regeringen.

  Fram med elektromagnetiska mikrovågsgevär(Barnlek o bygga).
  Några tunga Lab Lasrar.
  Handgranaterna.Och emp vapnena.

  (Saxat)'

  Jag har åkt runt i lite olika kommuner och träffat lite bekanta idag.

  En av dem sa till mig,, läste i aftonbladet häromdagen om höjda a kassor, varslingar, fra, ipred, acta osv osv.

  Det var helt otroligt,, varje sida var späckad med en chock värre än den andra där man såg ens rättigheter sågas itu.
  Efter han läst tidningen satt han stilla i 10 minuter med händerna på huvudet och undrade,, Vafaan är det som håller på hända.?

  Den dagen var det noga som fick sig en tankeställare sa han.

  Hade senare på dagen kontakt med fler vänner och vi samlades och vi satt och filosoferade o chillade vilket ni vet staten anser livsfarlig för att citera George W Bush som så fint inledde vårat NWO kontrolsystem vi ser ta form idag på falska premisser som statsterrorism osv osv osv resten vet ni ju själva, och då kom vi fram till att.

  Eftersom jag har lösningen på energikrisen och kan ersätta all fordons energikällor med min generator som slipper tankas, och kan även tillföra hus energi för boende , så har jag även en lösning på slutet på havsfisket/rovfisket , lösning på världens hunger,Arbetslösheten,öknens utbredning,mm,

  Känner några mäktiga familjer som känner några mäktiga familjer som känner några mäktiga familjer.

  Så nu är man inte ensam och kan tystas iallafall då jag gav ordet till mina vänner fick sprida ordet.


  Så vi och spånade lite iallafall medans vi drack och åt lite mat.
  Vi vill ju alla ha förändring till det bättre och på alla sätt för våra kommande ,vi ser ju alla att utvecklingen på många sätt är bakåtsträvande,, så vi har beslutat oss för att ta över jorden genom dess marknad och skapa förändring då våra stofiler till politiker inte ser längre än vad näsan gäller.

  Lol ganska lustigt samma dag (Nu) kommer man hem och har fått brev från en som vill investera 15 miljoner pund i en av mina uppfinningar.

  Sen kom man ju fram till frågan om sekretess,,hmhm så ens ideer skyddas och det lustigaste då var.

  Hur ska vi kommunicera krypterat??

  Jag fick förklara för min indiska partner att Industri Spionage har utvecklats till ett legalt tema i svenskt näringsliv och systemet.

  Där ser man råttfällan förhindrar nyskapande på alla områden.

  KROSSA NWO

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!