9 mars 2009

Mosa Mona?

"De sviker Mona Sahlin " - men hur jag än läser listan på hennes "svikare" så ser jag bara eftergifter för att vara sveriges största parti. Att vara så bred att man spänner från socialliberala till högerkommunister har sitt pris. Antar att det också är därför som kraven på partiledaren är så pass stora - och det är också därför som Sahlins tillkortakommanden också blir så pinsamt tydliga.

Att samarbetet med både mp och v med Ohly kostar är också självklart. S är dessutom ett parti som inte på många år har behövt att utveckla sig - i o m att i alla fall v aldrig någonsin skulle kunna tänka sig att fälla en s-regering.

Gissa om Sahlin och språkrören hoppas på väljartapp v --> s/mp... ;o)


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Många med mig är övertygade att "Mosa Mona" kampanjen är en inre socialdemokratisk rörelse som är emot sin egen partiledare. De har inte förstått att Mona är det enda alternativet för att garantera en valseger år 2010. De som bedriver kampanjen är kvinnohatare, anti-feminister och rasister. Jag hoppas att partiet börjar rensa ut dessa onda mörka krafter. Det glädjer mig att utrensningen börjat men det går för sakta! Partiet behöver fler muslimer och gärna några framstående HBT-personer. Jag hoppas att partiet har mod att välja en pan-transexuell socialminister.

    SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...