Fortsätt till huvudinnehåll

Mosa Mona?

"De sviker Mona Sahlin " - men hur jag än läser listan på hennes "svikare" så ser jag bara eftergifter för att vara sveriges största parti. Att vara så bred att man spänner från socialliberala till högerkommunister har sitt pris. Antar att det också är därför som kraven på partiledaren är så pass stora - och det är också därför som Sahlins tillkortakommanden också blir så pinsamt tydliga.

Att samarbetet med både mp och v med Ohly kostar är också självklart. S är dessutom ett parti som inte på många år har behövt att utveckla sig - i o m att i alla fall v aldrig någonsin skulle kunna tänka sig att fälla en s-regering.

Gissa om Sahlin och språkrören hoppas på väljartapp v --> s/mp... ;o)


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

  1. Många med mig är övertygade att "Mosa Mona" kampanjen är en inre socialdemokratisk rörelse som är emot sin egen partiledare. De har inte förstått att Mona är det enda alternativet för att garantera en valseger år 2010. De som bedriver kampanjen är kvinnohatare, anti-feminister och rasister. Jag hoppas att partiet börjar rensa ut dessa onda mörka krafter. Det glädjer mig att utrensningen börjat men det går för sakta! Partiet behöver fler muslimer och gärna några framstående HBT-personer. Jag hoppas att partiet har mod att välja en pan-transexuell socialminister.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: