Fortsätt till huvudinnehåll

Tänk om?

//Zac
PS. Fungerar den inte? Testa här. Hittade den hos HAX

Läs även andra bloggares åsikter om Piratpartiet, , ,

Kommentarer

 1. Bra blog du har, har funderat på nått likande fast om saker som står mig nära. Vi delar dock många åsikter som alla de på din "om mig" sida. Man hittar mycket skit om man kraffsar lite under ytan på samhället.

  SvaraRadera
 2. Tack för vänligheterna. Jag tyckte mig vara så unik med mina åsikter, men kanske har tiden slipat dem lite då jag numera upplever dem som ganska mainstream.

  "Vett, men svårt med etikett"?

  Ett tips är att koncentrera sig mer på ett ämne per blogg. Hade jag börjat om idag så hade jag haft ett par, tre bloggar med de olika ämnena istället för som idag en.

  Jag avskräcker nog tyvärr en hel del läsare genom att dra hit dem med (förhoppningsvis) nyansfulla texter om LC, men sedan blir de så höggradigt upprörd när jag skriver om oskyldigt dömda våldtäktsmän att de genast raderar bokmärket hit, etc etc.

  Så en blogg som heter POLITIK-ZAC, en som heter LC-ZAC en som heter MUSIK_FILM-Zac etc. Jag tror att sådana sammantaget hade haft betydligt mer framgång. Och så hade jag ändå fått utlopp för alla mina ämnen... ;o)

  Startar du en blogg så kom bara ihåg att meddela mig - jag har läst dina kommentarer annorstädes och jag skulle vara intresserad av att läsa dem mer koncentrerat. :o)


  //Zac

  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Vadå Liberal-fallos??

Jag fattar inte ståhejet?  Och som vimpel: 

Beeeeenjamin!

Jag läser i Expressen :  Benjamin är glad. Benjamin köper nya byxor. Benjamin är nöjd. Benjamin får syn på tvättrådslappen i byxorna; På tvättrådslappen stod det två separata instruktioner – en för kvinnor, och en för män. Kvinnoinstruktionen var de riktiga tvättråden, medan männen fick följande råd: "Don't even try, just give to:", följt av en pil till ordet "women". Benjamin förstår att det är ett skämt, men "sunkigt och ofräscht" . Benjamin blir chockad. Benjamin blir ilsk. Benjamin säger "det är sexistiskt, helt enkelt" . Benjamin klipper av lappen för att han klarar inte av att gå runt en sådan lapp. Benjamin publicerar en bild med lappen på Facebook. Benjamin hoppas på att den sprids. Benjamin märker att den sprids. Benjamin hamnar i Expressen. Benjamin verkar gladare igen. Jag tänker:  Benjamin kanske borde skaffa sig ett liv?