Fortsätt till huvudinnehåll

Fulaste bilen?

Jag brukar sitta och skratta åt de ryska och kinesiska försöken att göra "västerländska" bilar, men undrar om inte detta är bland det fulaste som gjorts? Missar har gjorts inom bilindustrin innan...

Bil(d)studie på Pontiac Aztek

Alltså?

Inte en linje stämmer, inte dimensionerna någonstans. Grymt ful! har du någon värre? Länka!


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

 1. Volvo C30 är minst lika ful i mitt tycke..
  http://cache.jalopnik.com/cars/images/2006/07/2007-volvo-C30_JUMP.jpg

  SvaraRadera
 2. Den är grymt ful i bakändan också! I övrigt en snygg bil, men vem f--n sköt bredvid målet i baken?

  Trång, dyr och ful - vem annars än Stockholmare köper den? ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Aztecen ligger på ohotade första plats, men som god två kommer Ssangyong Rodius. Hur offantligt FUL är inte denna?
  http://forum.ster-gaming.pl/uploads/remoteimages/23941-207.jpg

  http://car-blueprints.narod.ru/images/ssangyong/ssangyong-rodius-2006.gif

  http://de.academic.ru/pictures/dewiki/115/ssangyong_rodius_24-12-06_1629.jpg

  Ja menar... det snyggaste på denna bil är ju för sjutton avgasröret eftersom man inte ens kan se det!!!

  Mats F

  SvaraRadera
 4. @Mats: Jopps. Den är liksom bilen som gud glömde. Framvagnen ser ut som en tråkig japansk familjebil för präktiga - men bakänden?? Råkade någon kopiera in en husbil i fel skala eller vad hände??

  Håller med dig om avgasröret också! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Jumper

+ Underkänd , näe, detta är inget att hänga i granen - undvikes som pesten! ' Jumper ' zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension... En film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet, han är en s k "jumper"; dock så upptäcker han att det finns en organisation som gör allt för att förgöra alla jumpers. Dumunderhållning! Hål som elefanter springer igenom på höjden, dumunderhållning i dess allra, allra sämsta betydelse. Hayden Christiansen måste onekligen tillhöra sin generations absolut sämsta skådisar. Filmen är riktigt tråkig, dock med häftiga effekter och en grundhistoria som borde kunna ge filmen en chans att i alla fall ta sig över den normalt redan låga ribban för dum serietidningsaction, men nej - filmen är en riktig plåga att ta sig igenom... zzzzzzz *somnar igen* *risk för whiplashskador* //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en rikti