22 maj 2010

Tänk om?

//Zac
PS. Fungerar den inte? Testa här. Hittade den hos HAX

Läs även andra bloggares åsikter om Piratpartiet, , ,

2 kommentarer:

 1. Bra blog du har, har funderat på nått likande fast om saker som står mig nära. Vi delar dock många åsikter som alla de på din "om mig" sida. Man hittar mycket skit om man kraffsar lite under ytan på samhället.

  SvaraRadera
 2. Tack för vänligheterna. Jag tyckte mig vara så unik med mina åsikter, men kanske har tiden slipat dem lite då jag numera upplever dem som ganska mainstream.

  "Vett, men svårt med etikett"?

  Ett tips är att koncentrera sig mer på ett ämne per blogg. Hade jag börjat om idag så hade jag haft ett par, tre bloggar med de olika ämnena istället för som idag en.

  Jag avskräcker nog tyvärr en hel del läsare genom att dra hit dem med (förhoppningsvis) nyansfulla texter om LC, men sedan blir de så höggradigt upprörd när jag skriver om oskyldigt dömda våldtäktsmän att de genast raderar bokmärket hit, etc etc.

  Så en blogg som heter POLITIK-ZAC, en som heter LC-ZAC en som heter MUSIK_FILM-Zac etc. Jag tror att sådana sammantaget hade haft betydligt mer framgång. Och så hade jag ändå fått utlopp för alla mina ämnen... ;o)

  Startar du en blogg så kom bara ihåg att meddela mig - jag har läst dina kommentarer annorstädes och jag skulle vara intresserad av att läsa dem mer koncentrerat. :o)


  //Zac

  //Zac

  SvaraRadera

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...