Fortsätt till huvudinnehåll

Han erkänner trippelmordet

Vilken fruktansvärd tragedi som utspelat sig! Trippelmord i en svensk byhåla och det verkar vara en nära släkting till de barn som mördats - en halvbror.

Avundsjuka?

Det måste ligga sinnessjukdom bakom. Nu förstår jag att pojken eventuellt är diagnostiserad med Aspergers syndrom [enl kommentar stämmer inte detta] och haft våldsamma tendenser tidigare - men givetvis kunde ingen förutspå eller kunnat förhindra en sådan här fruktansvärd händelse. Ingen kan lastas utom pojken vilken jag knappast tror har varit vid sina sinnens fulla bruk.

Straff?

En stackars mamma och två förbryllade fäder måste leva med detta för resten av sina liv. Två barn bar blivit grymt mördade - utan att ha gjort något ont. Bara för att de existerat.
Fruktansvärt.

AB's nya policy?

Att publicera namn och bild på 21-åringen tycker inte jag personligen kan anses som god publicistisk sed. Vad är det för allmänintresse i detta? Låt juridiken tala först så kan namnet komma senare efter fällande dom. Det spelar ingen roll att han erkänt, skulle AB ha slängt upp namn och bild på de sjuka individer som erkände mordet på Anna Lindh under utredningen?


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , AB1, DN1, Ex12345, Skånskan1, VK, FB, NSD, NT, NK12, SSv, HD, SvT12, Norran123, Kuriren, VT

Kommentarer

  1. Han är inte diagnostiserad asperger. Det är ett flashbacktyckande som vuxit till att bli sanning....Tycker det är dåligt att så många går ut med att han har asperger då detta inte är bekräftat. Jag vet de med den diagnosen som senaste dagarna har behövt försvara att "nej jag mördar ingen fast jag har asperger".

    SvaraRadera
  2. Strök den delen av meningen - men jag skrev också att han "eventuellt var diagnostiserad.."

    Bra påpekat i alla fall.


    //Zac

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Familjen Savage

++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses ' Familjen Savage ' Oj vilken liten pärla. Bra manus, känslig regi med magkänsla för humorn i vardagen, och i tragiken, och sanslöst skådespeleri från Philip Seymour Hoffman och Laura Linney . Två skådisar som alltid är bra, ofta som biroller, eller som amerikanarna uttrycker bättre - supporting roles. Och oj vad de alltid supportar filmerna de är med i! :o) Den anspråkslösa filmen i sig handlar om ett syskonpar som glidit isär under årens lopp, men när pappan blir dement så måste de samarbeta ihop. Filmen gör ett nerslag mitt i livet hos syskonparet, och lämnar sedan dem där, mitt i livet. En amerikansk independentfilm när de är som bäst. Kanske inte filmen jag visar mina åldriga svärföräldrar, då den är ganska osentimental inför åldrande och död. Riktigt, riktigt bra! //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en riktigt bra film, bör ses +++ Bra , en film som lämnar god eftersmak ++ Godkänd ,

Förbjud direkt!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. ( Källa .) Mobiltelefoner, stereo och cyklister - så skulle nog jag rangordna farorna i trafiken. Ja, förutom förarna själva då... ;o) En iakttagelse Jag kör inte så mycket i tjänsten längre, men jag gör som de flesta - jag kör igenom stan till jobbet och på hemväg. När man ser någon uppföra sig som en idiot i trafiken så är det en 20-årig kille i en BMW med ett ENORMT avgasrör, kan vara en äldre Volvo med en löjlig vinge på också. Ser man misstag i trafiken - någon som kör ut felaktigt, byter fil rakt in i bilar på väg om etc så är det nästan utan undantag en förare som pratar i mobil. Snabba på med ett förbud Givetvis skall vi införa ett mobilförbud - helst igår. //Zac, ibland kan det vara en mamma som petar in tutten eller leker med en telning i barnstolen också som vinglar runt i trafiken. Läs äv