Fortsätt till huvudinnehåll

Att hora i vardagen

Paret Bagge/Wahlgren är en vinstmaskin.
De säljer sitt liv till högstbjudande.
Nu låter de TV 4 bygga deras nya lyxhus – mot att allt sänds i tv.
..paret i våras sålde sitt bröllop till tidningen Expressen. För fotorättigheter fick tidningen betala 50 000-60 000 kronor, enligt uppgift till Nöjesbladet. Dessutom fick Bagge stort redaktionellt utrymme för sin klädkollektion i tidningen. Då uppskattade en pr-konsult att utrymmet för parets varumärkesbyggande var värt närmare en halv miljon.
Sedan åkte paret på bröllopsresa till Aruba. I höstas dök Wahlgren upp som resereporter i TV 4 i ett inslag där han lovordade just Aruba. Bolaget Ving som levererar resor åt TV 4 använder inslaget som reklam på sin webbplats.
(Källa, o mer.)

Alltså personligen ligger det inte för mig att hora för pengar hur långt som helst.
Tanken bävar om Laila Bagge skulle börja designa babykläder - direktsändning med jury ifrån sängkammaren? Eller att Pampers sponsrar direkt ifrån förlossningen? Eller ring in och lämna ditt bidrag till preventivmedel till paret för att slippa ovanstående? Möjligheterna är onekligen oändliga!

Känd från spermdomen...

Men samtidigt så kan jag eller de flesta andra knappast sätta mig in hur en människa som varit känd ifrån spermdomen tänker...
Men smart är det - låt avundsjukan grassera!
:o)


//Zac, påminner om min bloggläsarundersökning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , Ex, AB12

Kommentarer

 1. Osmakligt är det ordet som ligger närmast till hands. Att deala med sitt privatliv och lägga ut det till högstbjudande har blivit en smart affär. Märklig värld vi lever i. Vill vi ha in svenska folket i vårt hem, att granska, att tycka om och förmodligen tycka illa om. Mitt liv är inte till salu även om jag skulle tycka extrapengar skulle göra gott. Har Bagge/Wahlgren samma ekonomi-tillskotts-önskemål i sin vardag månne?

  SvaraRadera
 2. Att dom gör så är deras sak. Jag kan dock inte förstå hur man kan vilja exponera sig på det viset.

  Vid närmare eftertanke har de kanske kommit steget längre och bryr sig inte om offentligheten. Ett steg närmare upplysning helt enkelt ;) (då jag är ironisk å det grövsta lär jag hamna i helvetet och aldrig bli upplyst ;)

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt !

  Det är som när folk som inte direkt är i farozonen beträffande ett ligg på krogen säger att David Beckham o Tiger Woods är otrogna svin .

  Undrar hur många Svenssons som utav moralstinna själ skulle gratis villa på Lidingö om chansen fanns ?

  SvaraRadera
 4. Så länge de är i kontroll och bestämmer vilka delar av sitt liv de delar ut har de säkerligen inga problem med det. Då kan de bygga upp "privata zoner" där de kan vara sig själva. Där det kan bli jobbigt är om man förlorar greppet över det privata. Men jag kan tänka mig att de resonerar att bilder från bröllopet ändå skulle vara med i Se&Hör. För att inte tala om kyssbilder från semestern etc etc. Så varför inte ta betalt för den frihet de redan förlorat för att de är kändisar.

  Smart helt enkelt och vi andra förfasas över att lämnar ut sig på det sättet och betalar glatt genom att titta på reklamen runt programmen.

  SvaraRadera
 5. Det är väl inte avundsjuka direkt att tycka illa om detta. Vem som helst med tomt i kassan hade väl gjort detsamma. Nu är det ju bara det att ingen av dom har just tomt i kassan. Dom har väl råd att bygga sitt flotta hus ändå. Utan att hora (förlåt uttrycket, men det är faktiskt exakt vad det är)

  En av dödssynderna är ju avund. En annan är girighet. Tycker nog att girighet är värre.

  SvaraRadera
 6. Provbitar av övriga produkter kan till viss del erhållas på förfrågan och till självkostnadspris.

  Äsch det handlar väl inte om att hora! De försöker rida på sin framgångssaga, och här är det media och alla dessa PR konsulter som blivit fartblinda och lyckats övertyga Bagge & Wahlgren att de är värda så himla mycket för företagen. You cannot å ena sidan “blame one from trying”. Men har man satt i system att försöka sälja sitt intressanta liv med hjälp av medie / pr människor är det omöjligt att ha koll och kontroll. Det räcker med att en person blir sur och säger ifrån så blir det trist.
  Medierna i det här fallet ser då till att skiten så att säga rinner uppåt, och jag tror det är detta man ser nu.
  Men det är inte någons fel egentligen. Kanske det är vi företags? Kanske det är PR branschens? Eller som jag tror… en kombination av Programbeställarna och produktionsbolagen. Tvivlar på att TV4 betalar produktionsbolaget vad produktionen kostar. Produktionsbolaget ser sig manade att få in täckningen för sin produktion via produktplacering. Och det finns korkade eller fega företag som ställer upp, eller går på detta.
  Vilket jag inte gjorde, utan sa ifrån.
  Suck... Dessa PR människor… Jag hoppas att Laila och Nicklas ser varandra då de tittar varandra djupt i ögonen, och inte ett varumärke.
  Men jag hoppas uppriktigt att TV-produktionen blir av. Jag skulle själv vara nyfiken på vem av mina kollegor i branschen som är korkade nog att bekosta deras Altanbygge för 400 - 500 000 vilket var prislappen. Och detta utan att ha fått en offert, för det är så det fungerar. Skulle även tycka det vore underhållande att se hur de inreder badrummet. Ska innefolkets Drömhus ha bidé, eller kan A-kändisarna torka sig i röven med papper och ta en dusch som vanliga människor?

  En stor kram till Laila och Nicklas om ni nu läser detta!
  Låt inte ”surpellar” som jag (numera avreagerad och glad) förstöra ert drömbygge. Det var inte min mening alls då Expressen undrade om de fick intervjua mig.
  Vill ni varumärkesmaximera er till ett Happy Life och ni tror at det fungerar så kör på... Men ett tips är att Ni har en backup plan och håller kärleken vid liv mellan mediedreven.
  Annars ett tips i all vänlighet.
  Det kan man göra genom att hitta på något helt oseedat och annorlunda. Varför inte ringa och bjuda in sig på balkonggrillning hos någon kompis i förorten. Kanske avsluta kvällen med att gå ut och rocka loss på den lokala Pizzerians Karaokeafton?
  Lovar att Ni skulle tycka det var både kul och intressant.
  Jag har även tips till produktionsbolagen om vad de skulle kunna hitta på istället för kändis bygga hemma program. Men de lär knappast höra av sig till mig. Hi hi hi!
  Mvh och hopp om sköna vårkvällar med grillning i förorten!
  / Dag Isgör (Marknadschef på www.govaplast.se som "avslöjade" prislappen i Expressen).

  SvaraRadera
 7. Jag förstår inte att de kan med att g öra detta.Han skriver att folk som gör så här inte har någon kärlek jo då det har jag.Men de har väl så mycket pengar att de inte behöver sko sig på andra Detta är hur hemskt som helst att de gör så här.Kan de inte förstår att det sticker i ögonen på folk.

  SvaraRadera
 8. Hmmm... undrar om jag är del av "blogghatet"? Otäckt i så fall - men väljer man att vara offentlig så väljer man att vara offentlig! Även om man får betalt för det... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n