Fortsätt till huvudinnehåll

Pinups

Hmmm... Det är nu tydligen lite synd om The Suns läsare;

De får nu på sidan 3:

istället för:

:o(

Pinuppor...

Pinuppor ja... Jag måste erkänna att jag är lite småförtjust i snygga klassiska pinup-bilder. Personligen tycker jag att den vackraste bilden av kvinnlig fägring någonsin är bilden ifrån HM:s julkampanj -93(?) med den fantastiskt vackra...

Anna Nicole Smith

Rykten förtäljer att man faktiskt retuscherade bort en del kurvor på henne i alla fall - men visst är det oavsett en grymt vacker bild!

Bilarna tvärbromsade!

Jag hade den i jätteformat bara några meter utanför mitt skyltfönster när jag hade butik vid tiden för kampanjen. Jag minns att bilarna som kom från sidogatan hade väjningsplikt men flera gånger dagligen hörde jag hur man tvärnitade då man antagligen låtit blicken vila på Anna Nicole lite, lite för länge...

Vampigt, sexigt och bara så oerhört läckert... :oP

Retusch!

I dagens läge så är det faktiskt vanligare att man retuscherar bort knotiga knän och utstickande revben på de magra modellerna - men det talas det tyst om. Desto mer liv när man skalar bort lite påsar under ögonen eller dylikt på modellerna...


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

 1. Ja herregud nu jublar världen...sjukt?
  För egen del så tror jag inte att det spelar någon roll vem som vann av båda dessa herrar. De är handplockade av människor ännu högre upp?
  Hur kommer det sig att det satsades c.a. 45 miljoner på en filmsnutt för Obamas räkning?Borde vi inte fundera på vilka är det som betalar? Inte gör han det ur egen ficka? I vilket syfte förs han fram. Det vet vi inte ännu? Varför förs han fram? För inte är det så att man är så duktig och arbetsam att man når Vita huset på egen hand, eller att man blir statsminister i lilla Svedala på egen hand? Det sponsras hit och dit. LO och facket...och vilka sponsrar alliansen? Hmm sådana frågor svarar inte politiker på. Men vi borde vara envisare...? Vilkas intressen går man? Är det folkets? Eller är det en liten klick människor som rycker i trådarna och politikerna som person är egentligen ganska oviktiga?

  Hurra nu har en svart man blivit vald. Är alla svarta män automatiskt ärligare? En svart man har blivit vald av vita....Eller hur är det? Har han blivit vald av folket? Som jag ser det så har en svart man handplockats och SEDAN blivit vald av folket. Det blir en viss skillnad? Är inte alls säker på att de svarta gynnas av detta.

  SvaraRadera
 2. Att en svart man har blivit vald är ett steg på vägen för att USA att visa att blivit färgblind. Det är långt ifrån det sista steget. Men det visar att nu kan även svarta få den högsta positionen och det är inte utan symbolvärde och en kraftig spricka i ett mentalt glastak. Dock säger "95% av de svarta väljarna röstade på Obama" något om att det är en lång väg att vandra fortfarande.

  Obama hade enligt debatt nu på morgon-tv tydligen väldigt många små bidragsgivare (vad nu små är i detta sammanhang) och färre riktigt stora jämnfört med McCain. Tolkningen i debatten var tydligen att Obama hade ett mindre kommersiellt stöd (relativt till McCains bidrag).

  SvaraRadera
 3. Låter rimligt, och det är oavsett hur kursen på USA just nu ser ut, imponerande att man bara på ett par generationer har gått från raslagar till en svart president. Jag tror dock knappast att det gör någon skillnad på den praktiska politiken, det är hoppet och framtidstron som förhoppningsvis sätter agendan, eller i alla fall påverkar den.


  //Zac

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Som ny på den här bloggen har jag kikat runt lite och tagit del av vad som skrivs. Under en längre tid har det varit mycket (och är) stort fokus på presidentvalet i USA.
  Svart eller vit? Själv anser jag att Obama är mulatt, alltså både svart och vit. Ett gott tecken.
  I USA och stora delar av världen sjuder det av optimism över Obamas löften inför presidentposten. Visst ska vi vara optimistiska. Men när det gäller politik måste vi också vara realistiska. Många människor i länder världen över har vid maktskiften haft stora förväntningar inför de löften som utlovats. När så maktskiftet är gjort visar det sig väldig ofta att löften och förväntningar blev något helt annat.
  En 35-minuters film där Obama gjorde reklam för sig själv och den politik han "vill" föra kostade ca: 45-miljoner. Vad kostar då hela Obamas kandidatur och valpropaganda? Vem betalar hela kalaset?
  Om jag är rätt informerad kan inte en amerikan nomineras till presidentkandidat av sitt eget parti om han inte har ekonomiska resurser bakom sig. Den som tar emot stöd måste vara beredd att betala tillbaka. Om inte dras stödet tillbaka. Då blir frågan: Vilkens ärenden måste Obama gå?
  Världen styrs inte av nationers regeringar. Världen styrs av de som har den ekonomiska makten.
  CH

  SvaraRadera
 5. Visst är det så Anonym-CH. Men det är också så när det gäller Obama precis som Buurd skriver att det handlar om ovanligt många källor bakom pengarna, d v s betydligt närmre en gräsrotsrörelse än tidigare. Något att hoppas på tycker jag. Att se politiken enbart som lekplats för storfinansen är deprimerande! ;o)


  //Zac

  SvaraRadera
 6. Först vill jag säga: Jag har inget agg mot Obama utan vill försöka klargöra vilka som styr politiska spelet.
  Svt:24 text skriver: "Mäktig krets inom näringsliv, politik och myndigheter samlas kring Obama."
  En i kretsen är Warren Buffett som anses vara världens rikaste man. En annan är Rahm Emanuel som var Clintons förra rådgivare.
  För den som vill veta mer kan gå in på den här länken:
  http://www.davidicke.com/content/view/14373/48/

  Länken rekomenderas inte för personer som har lätt för att bli deprimerade ang. storfinansen

  CH

  SvaraRadera
 7. Tack för länken! Jag ser filmen om och om igen.... önskar och hoppas att andra också gör det.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Och verkligheten då?

Är inte detta (går-)dagens, för att kanske inte säga årtiondets sämsta rubriksättning på ledarplats , någon ledarplats, alla kategorier? De jämställer således en person som fällts för dråp och för dubbla mord , dömd enligt konstens regler i en demokrati , som skall avtjäna resterande straff i sverige. en som fängslats och torterats för att ha utfört sina journalistiska principer och skrivit om demokratiska reformer i hemlandet ...  Jag trillade först på Expressens ledare på Nyhetstorken , men var tvungen att kolla upp om det verkligen var sant - trodde faktiskt först att det var en photoshoppad bild... Jag tror jag spyr! Men det är ganska symptomatiskt för historien om Annika Östberg , även om det är draget till sin extremaste spets av (den numera arbetslösa, hoppas jag) rubriksättaren på Expressen. Vi har gott om andra fångar som suttit länge i fängelse och som säkert skulle må bra av att luftas lite. Lite verklighetsförankring om jag får be! Att hon n