Fortsätt till huvudinnehåll

Korkat lagförslag!

Oj så dumt det kan bli - att svenska lagar skulle gälla för svenskar utomlands?
Och om vi vänder på det hela?
Varför inte låta sharialagar gälla över svensk lag för de som kommer ifrån Saudiarabien?
Vad sjutton tänker en del politiker med - och vad röker de egentligen i riksdagen? Och var kommer all denna moralpanik ifrån??

Kollektiv skuld

Förslaget är nästan lika korkat som att vi män som grupp skulle ta kollektivt ansvar för vad kriminella dumdjävlar till idioter gör... Till skillnad från dumfeminister som vill peka ut alla män som potentiella våldsverkare så vet vi andra, vettiga, att det generellt handlar om en mycket tydlig liten, marginaliserad och missbrukande grupp.

Usch och fy!


//Zac

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer

 1. det som verkligen är intressant är att det inte sägs ett endaste litet ord om äckel kärringarna som åker ner till afrika för att få sig lite hiv droppande 25cm's kuk billigt å bra.
  typiskt moralimperialistiskt BS från radikal feministmaffian
  och som andra sagt, detta medför att alla som flyr till sverige för att exvis slippa sharia lagarna fortfarande skall tvingas leva under detta å att sedan bli utlämnade till iran/saudi/somalia m.fl. länder pga av att vi då har satt till daga en praxis om att "våra" se FI maffians moralpanikiska normer skall sträcka sig flobalt,medför att det juridiskt är ok att sharia tillåts vara globalt.
  typiskt kommunister lever i en utopi om att dom kan och vet allt men tänker längre längre än 1 millimeter och första steget i konsekvens kedjan.

  SvaraRadera
 2. Det mest komiska är alla dessa uppmaningar typ "BRYT TYSTNADEN!"

  Som om feminister var den mest tystlåtna gruppen i samhället.

  SvaraRadera
 3. Håller med båda osignerade, om än i något annorlunda ordalag... ;o)


  //Zac

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Är det något i vattnet?

Vad sjutton händer?? Verkligheten har blivit som någon typ av dålig LSD-tripp. Vi har en regering som lovar "de största miljösatsningarna någonsin" - och de skall i huvudsak levereras efter valet (då förhoppningsvis både MP o KD försvunnit, SD minskat och Fi imploderat). Vi har en flyktingmottagning som slagit dubbelknut på sig själv för att upprätthålla illusioner - jag menar "boende för vuxna ensamkommande barn"? På riktigt? Socialdemokraterna som "aldrig någonsin, någon gång, någonstans" skulle göra sig beroende av SD vansinniga när SD inte stödjer regeringens förlag om offentlig upphandling. En f d socialdemokratisk ledare och statsministerkandidat rensas ut av SAP i vad som tydligt ser ut som lite historierevisionism. Utan att någon bryr sig. Och jag börjar tycka synd om Juholt! (Kanske beroende på att även han börjar prata sanningar när slutet på S-karriären närmar sig). Det är regelrätt krig i många ytterområden med bakhåll mot räddnings

Och ändamålsglidningen är ett faktum...

Vad skönt att lagarna mot terrorism och grov brottslighet nu äntligen börjat användas! Vad tryggt vi medborgare har fått det. Och vad fel Piratpartiet och många andra fick! Tryggt!