Fortsätt till huvudinnehåll

Maktfullkomlighet i full blom!

Man tror faan inte det är sant - måtte det vara en feltolkning som gör att det påstås att FRA-lagen genomförs i sin helhet - utan de 15 tilläggen som skulle garantera vår säkerhet...

Superblåsning!

Snacka superblåsning av de folkpartistiska ledamöterna som lugnades av fernissan... Hoppas att de röstar för MP+S's motion nu. Förtroendet är fullständigt i botten. Uppenbart klarar inte Alliansen av att regera med sina medborgares bästa för ögonen. Sveket är kapitalt!

Herregud - vad håller på att hända?

Detta måste vara droppen som får bägaren att rinna över! Nu är det bara att kavla upp ärmarna och börja maila riksdagsledamöter - och framför allt de stackars sex folkpartisterna och en handfull centerpartister som för bege sig till apoteket och köpa hemorrojdsalva och en sittring efter den omgången de fått i arschlet...

En massa irriterande inlägg

Rick Falkvinge: FRA: Riv upp, gör om, gör rätt
Christer Engström (hans lista dessutom): FRA-kritikerna blev blåsta
Oscar Swartz: Piratpartiet och framtiden
Rick Falkvinge: Riv upp, gör om, gör rätt!
Mark Klamberg: Fortsättning följer
Björn Wadström: Nya toner om FRA
Tankar från rooten: En alternativ verklighet
ProjektPåRiktigt: Sten(ad som fan) Tolgfors
Ankersjö: Sanningskommission om FRA
Lars-Erick: Måste vi förbli åskådare i demokratipjäsen?
Alliansfritt Sverige: Regeringen lurar sin egen riksdagsgrupp
ProjektPåRiktigt: Rikslarm FULSPEL! Vi måste övervaka våra politiker!
MinaModerataKarameller: FRA-lagen - denna smutsprick…
Enligt Min Humla: En del vill verkligen inte förstå
Farmor Gun: Sanningskommission om FRA … och IPRED1?
Drottningsylt: Nu blommar asfalten!
Anders Widén: Mr. Stasi(ministern) smyger in hela FRA
Dexion: Stöd Staffan Danielsson ?
Jinge: Regeringen lurade Sveriges Riksdag om FRA-lagen
Opassande: Rättssäkerhet ingen prioritet numer
Satmaran: FRA startar massavlyssning trots protester!

I media

Svenska Dagbladet: C vill att FRA:s historia granskas
Dagens Nyheter: Centern efterlyser FRA-granskning
Expressen: C-krav på FRA-granskning
SVT: Krav på att FRA:s verksamhet granskas
Metro: Centern kräver granskning av FRA
SR: FRA-lag införs utan utlovade inlägg
ETC: Riksdagen sa ja till utökad avlyssning


//Zac - fullständigt chockad av maktfullkomligheten i alliansens handlande!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

 1. Ja herregud vad håller på att hända? Är det så att Reinfeldts tidigare uttalande om att stormen kommer att gå över stämmer?

  Var det en feltolkning? I annat fall måtte blogvärlden fortsätta...!

  SvaraRadera
 2. Näe, uppenbart så är striden långt ifrån över - antagligen försökte man att informationen skulle dränkas av det amerikanska presidentvalet... Herregud så fruktansvärt cyniskt att lura hela svenska folket med försäkringar innan och sedan bara pressa igenom det snabbt och tyst! USCH!


  //Zac

  SvaraRadera
 3. Fundering ang. FRA?
  För att dölja samhällssystemets fel och brister och hur människor förstörs upprättas en politisk elit, säkerhetstjänst och liknande organisationer. De ägnar sig åt en massa hemligheter där det verkliga syftet inte redovisas för allmänheten.
  Skensyften om hot från andra länder och terrorister läggs ut för att värna den nationella säkerheten. En dimridå för att hålla sanningen borta från det egna folket.
  Alla dessa otillåtna och kränkande metoder tas i bruk för att skrämma och för att hålla enskilda personer och grupper som hotar systemet under uppsikt.
  CH

  SvaraRadera
 4. Jo och rädda människor BER till slut om att bli övervakade. När det gäller FRA....Hur lång tid tar det innan vi accepterar det? Eller ber på våra bara knän, övervaka oss. Sedan mer och mer övervakningskameror, vi är ju så rädda! Rädda människor är lätta att styra. Obama är han muslim? rykten florerar.... Vem eller vilka sprider dessa rykten, otäckt? Jo man blir ju ännu räddare.... Skrev förut om att vi här i Sverige har övningar i hur vi ska skydda oss emot terrorism. Hm jo terroristerna var muslimer. De pekas ut redan innan.... Vi blir det vi fruktar?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.

Populära inlägg i den här bloggen

Plötsligt händer det!

.. ja, undertecknad kommer rekommendera och nicka medkännande med en ledarartikel från Aftonbladet av, ingen mindre än, Anders Lindberg . Men under personkonflikter och anklagelser kors och tvärs i Vänster­partiet finns en genuin värdekonflikt där religiösa traditioner och jämställdhet ibland hamnar på kollisionskurs. Och hedersproblematik är inget teoretiskt problem. Ungdomsstyrelsen uppskattade 2009 att ungefär 70 000 ungdomar, främst flickor mellan 16 och 25 år, begränsas i exempelvis val av partner. I dag är det möjligen ännu fler. Amineh Kakabaveh har nog en poäng i att den svenska vänstern i bred ­mening inte till fullo tagit till sig vidden av detta. Mordet på Fadime var en väckarklocka och mycket har hänt sedan 2002. Men tyvärr inte tillräckligt. Vänstern har ett rejält internt arbete att göra. Att kombinera synen på människor som fria varelser med egen vilja och kulturella strömningar som går på tvärs är inte enkelt. 

Enkelt matematik med SD:s egna siffror

Sverigedemokraterna(SD) går ut hårt med sin våldtäktsstatistik. Ingen direkt överraskning att man håller sig till noga utvalda siffror som styrker partiets genomgående tes att det är invandrare och invandringspolitiken bakom alla problem i samhället. Ettsvarspartiet Jag blir så road av anklagelsen från SD-håll att Piratpartiet "bara är ett enfrågeparti". Och visst så är det - det är bara demokratin som är i riskzonen och förtjänar denna fråga. SD är dock och förblir ett ettsvarsparti - "det är invandringens fel". Försök att ställa vilken fråga som helst, svaret kommer bli "det är invandringens fel". Lite mer jämförelser i slutet... Men våldtäkterna har ju ökat JÄTTEMYCKET?? Den lavinartade svenska ökningen är, precis som de flesta egentligen vet - att man låtit våltäktsbegreppet innefatta en massa andra sexuella brott ( mm ) - inte som SD ohederligt låtsas påvisa att ökningen enbart handlar om flyktingströmmarna. Mer socialklass 3 än "kultur"?

Filmrecension: Jumper

+ Underkänd , näe, detta är inget att hänga i granen - undvikes som pesten! ' Jumper ' zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension... En film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet, han är en s k "jumper"; dock så upptäcker han att det finns en organisation som gör allt för att förgöra alla jumpers. Dumunderhållning! Hål som elefanter springer igenom på höjden, dumunderhållning i dess allra, allra sämsta betydelse. Hayden Christiansen måste onekligen tillhöra sin generations absolut sämsta skådisar. Filmen är riktigt tråkig, dock med häftiga effekter och en grundhistoria som borde kunna ge filmen en chans att i alla fall ta sig över den normalt redan låga ribban för dum serietidningsaction, men nej - filmen är en riktig plåga att ta sig igenom... zzzzzzz *somnar igen* *risk för whiplashskador* //Zac +++++ Världsklass , mästerverk, måste ses ++++ Utmärkt , en rikti